Şimdi Ara

Nerde Magic Nerde Hosting???!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam hani bir aralar sen bir server felan kurucaktın hatta istediğiniz özellikler diye topic felan açmıştın.nooldu yaw hemen iptal mi oldu.eğer hala böyle bir şey yapabilirsen istekliler buraya yazsın.

• Uygun fiyata uygun özellikler yapabilirsen, lütfen yardımını bizden esirgeme magic! Zaten kolayweb paralı olmuş(şimdi gerçekten de paralı) şimdi ne yapacam diye düşünüyorum. Kolayweb'in yıllığı 10 milyon, o heriflere vereceğime bari sana vereyim o parayı!

yardım et bize magic!!
  • heeeeeeeeeeeeeeeey forum nerdesin?????
  • evet magic neredeysen çok ortaya
  • MagicDeath sadece benimle ilgileniyor su siralar. Sanirim onun isi kendisi hakkinda yorum yapanlari forumdan silmekle ugrasiyor
    Pesimist
  • Pesimist,

Hayatimda ugrasacak en son kisi sensin onun icin kendini pek fazla buyutme oyle , yorum yapanlar ile de ben konusurum direk silmem yada cezalandirmam + kisisel sorunlarida forumuma dahil etmem.

Varsa bir problemin Konusursun PM den guzelce ha yoksa yapacak birseyim yok ...

--

Bu arada Host isteklerinizi gonderin ICQ dan :)
  • yoo hocam aslina bakarsan ben de hep onunla ugrasiyorum. [:I] valla cok sabirli be, ayip ediyon ha.. zaten mesaj da vermis sana bak ugrasana bu tarafa felan diye.. ya bak ne diyecem sen ona icq'dan bir ugra, sen onu lafa tutarken ben de onun adi neydi yahu su sifrenin ha iste anla ya neydi hakkat bu haahh root mu rot balans mi iste neyse o.. bulmaya calisiyim. lc4 kullanicam, farkettirmeden [afro]

kiyamam ben [krl]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lc4 , Micro$ucks icin ama maatcigim [evlol]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MagicDeath</i>
    <br />lc4 , Micro$ucks icin ama maatcigim [evlol]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

tam ben yazıyodum forum göçtü bea tabi biz t1 le bağlanamıyoz dial up a talim :P
  • ya hocam, kandir bizim gun'i da kurtulun su vargonen de be..
  • kunteper,

hayla ogrenemedin gitti benim baglantiyi [evlol] T1 degil DS3 :)

hehe yok valla nuh diyor baska bisi demiyor :)))
  • ehuehu :P t-3 yane ha 45 Mbps yaw bu seni kesmez bea hocam bence acilen fiber optike e geçmelisin ne o öle normal kablolar falan yakışırmı sana :P
  • tabe 1.6 serverlarında 5 lagla oynuyosun herkeste 900 lag yerinde duruyo :D sen git adamların base ye adamları bıçakla [krt]:)) ne güzel iş walla [gitar][sss]
    [spr][spr][spr]
  • kunteper,

hehe nayir :) 45 > 100 :) Cable gibi dusun ;) %50 arada ;)

Fiber zaten :)

--

real,

[evlol][evlol]
  • kunteper, yapma hocam boyle hatalar. [afro]
    bizim hocamiz kablosuz ag uzerinden nete aciliyor zati, sen kalk kablolari dola magicdeath uzerine. [krl]
    goruyon de mi nasil guluyor sana hehee aynen soyle bak :-)

imali gulus hocam bu (sen gelsene hocam bu tarafa seninle ortak bir ping harekati olusturalim.

bir elin nesi var, iki elin pipisi var
  • valla bizim 2 elimiz `i birak tum forum el ele verse bile bu VT kurtulmaz [evlol]
  • hoocalar, ben uykuya yatar. forumu sizlere emanet ediyorum. fazla kurcalamayin, bu aksam geri gelecegim ona gore.
    ya magicdeath hocam, su imzandaki how to olayi biraz ekleme yapsan da ona tiklayinca bizim forum uyeleri, netten disconnect olsa [krl][krl][krl]

disconnect oldum ic sormayin hehehe
  • hehe yok o alcatraz hatirasi [evlol]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MagicDeath</i>
    <br />kunteper,

hehe nayir :) <font size='6'>45 > 100 </font id='size6'>:) Cable gibi dusun ;) %50 arada ;)

Fiber zaten :)

--

real,

[evlol][evlol]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Hocam yanlış yazmışsın yaw 45<100 olması gerek doğrusu [:P][evlol]
  • hehe hayir dogru :) 45 den 100 e kadar :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.