Şimdi Ara

NeoRageX emülatör ve oyunlar (street hoop, double dragon vs..)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mutlaka bilen vardır, bu eski atari salonlarında oynanabilen oyunlar...

Emulatorler ve ROMlar muhabbeti...
    internette ne kadar neorage kawaks nebula vs emulator varsa indirdim, birtürlü çalıştıramadım oyunları...
    street hoop double dragon vs oyunları oynamak istiorum....
    elinde sorunsuz çalışan emulatorler ve romları olan arkadaşlar varsa lütfen yardımlarını bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phabio -- 26 Kasım 2006; 1:50:44 >

• Arkadaşlar, ben hepsini buldum...

ilgilenen arkadaşlar için uploadda ettim. (Neorage, kawaks, nebula, mame emulatorleri 100% çalışır halleriyle)
    hiçbir ayar yapmadan, hiçbir ekstra dosya eklemeden, sadece istediğiniz oyunun rom dosyasını /roms klasörüne sıkıştırılmış haliyle atarak oynayabilirsiniz... problem yaşayan olursa yardımcı olabilirim. ilerki zamanlarda oyunlarıda burada yayınlayacağım...

link:

http://www.yousend.net/files/emulator46-rar.shtml

admin arkadaşlardan rica etsem bu konuyu bir süreliğine yukarı taşısalar, çünkü bu konu hakkında hiçbir konu açılmamış, ve bu bahsettiğim emulatorlerin ÇALIŞAN hallerini bulmak çok çok zor ki, ben arkadaşlara tamamen hazır halleriyle sunuyorum. paylaşılmaya değer bir konu...

Emulator ve Rom ikilisinide kısaca açıkliyim.
    hepimiz eskiden atari salonlarına 1 defada olsa gitmişizdir. oradaki makinalarda bulunan street fighter street hoop mortal kombat gibi oyunları oynamaya yarayan dosyalardır. Emulatorler, oyunları oynatan program, ROM dosyaları ise oyunlardır. Emulatorleri Playstation, ROM dosyalarınıda oyun cdleri gibi düşünün... En güzel yanı ise, çok düşük sistemlerde bile çok kaliteli oyun zevki sunması.. denemenizde yarar var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phabio -- 26 Kasım 2006; 1:50:31 >

• sanırım pek ilgisini çeken olmadı... neyse..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.