arkadaşlar "neoragex" programını windowsxp pro. altında çalıştıramıyorum.verdiği hata mesajında büyük ihtimal işletim sisteminden dert yanıyor.eğer böyle bir bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok memnun olurum.veya neogeo oyunlarını(metal slug mesela) başka hangi programla oynayabilrim pc de. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
çok saol kardeş, ismi bana uygun dosyanın :)))) umarım çalışır.bi deniyim bakiim...
umarım işini görür ama ben bunu denemedim çünkü winkawaks snk neogeo romlarını da kullanabiliyor
NeoRagexp0.8c son surumu sanirim XP de calisan versiyonun ... Normal neoragex XP de calismaz ... Neo-Geo romlarini toparlamaya calisiyoruz ama henuz rage in destekledigi romlardan 50 kadarini indirebildik netten ... neo-geo icin iyi rom sitesi adresi bilen var mi ?
saol gargoyle, çalıştırdım neoragex'i. walla delibekir dediği gibi neogeo oyunarının adresini falan veren olursa çok da iyi olur üstüne bi de.tatlı misali :))
valla ben vaktiyle 2cd cps1-2, 2cd neogeo ve 1cd'de raine romu indirmiştim. sonra sitelerin çoğu kapandı. antikoyun'da bile bir sürü oyun bulabiliyordum...