Şimdi Ara

NEO V sms sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SMs oludğu halde mesajlarım gitmiyor neden kaynaklanıyor olabilir ayarları inceledim fakat bişi bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih7823

SMs oludğu halde mesajlarım gitmiyor neden kaynaklanıyor olabilir ayarları inceledim fakat bişi bulamadım

Vodafone kullanıyorsanız kontör bittiğinde sms paketi olsa da gitmiyor. Öyle bişey olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

SMs oludğu halde mesajlarım gitmiyor neden kaynaklanıyor olabilir ayarları inceledim fakat bişi bulamadım

Vodafone kullanıyorsanız kontör bittiğinde sms paketi olsa da gitmiyor. Öyle bişey olabilir

avea yım ve sms le ilgili sorunum yok telefondan kaynaklanıyor almaz olaydım hergün başka sorun ilk başta galeri açılmamaya başladı şimdi mesaj gönderemiyorum bide telefonun sol tarafı sürekli gıcırdıyor
  • Fabrika ayarlarına dön bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Fabrika ayarlarına dön bence.

nasıl ?
  • quote:

quote:

nasıl ?

Ayarlardan gizlilik fabrika verilerini sıfırla seçeneğini kullanarak yapabilirsin. Fakat rehber ve telefon hafızasında bir şeyler varsa yedeğini al.
  • quote:

sıfırladım gene olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Çözülmüştür
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baska hattan mesj atmayı dene
  • Arada benimkisi de çekmiyor.3 kere oldu bu olay.Acaba sizde de mi öyle bir sorun var?
  • çekmeme gibi bir problem olması imkansız bir şey.. Mesaj merkez numarasını falan kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cone

çekmeme gibi bir problem olması imkansız bir şey.. Mesaj merkez numarasını falan kontrol edin.

Benim Sim Kartımdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ama her zaman ki yerinde Avea da 3 kez yaşadım çekmeme ve mesaj göndermeme sorununu.
  • neo v ana konusunda biri program paylaşmıştı. telefonu resetliyordu. onu deneyin.
  • genel bi sorun
  • *#*#4636#*#* yapın , oradan telefon bilgilerine girin SMSC: bölümüne yenile yapıp. "+905598008000",145 yazın güncelle yapın. Mesaj merkezi numarası Fabrika çıkışı Turkcell olarak geliyor o yüzden. Ben böyle hallettim.
  • Sim kartın 64k simkart ise 32k bir simkart ile dene yada 128k ile genelde 64k kartlarda sorun yaşanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.