SMs oludğu halde mesajlarım gitmiyor neden kaynaklanıyor olabilir ayarları inceledim fakat bişi bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih7823
SMs oludğu halde mesajlarım gitmiyor neden kaynaklanıyor olabilir ayarları inceledim fakat bişi bulamadım
Vodafone kullanıyorsanız kontör bittiğinde sms paketi olsa da gitmiyor. Öyle bişey olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: playmaker10
quote:
Vodafone kullanıyorsanız kontör bittiğinde sms paketi olsa da gitmiyor. Öyle bişey olabilir
avea yım ve sms le ilgili sorunum yok telefondan kaynaklanıyor almaz olaydım hergün başka sorun ilk başta galeri açılmamaya başladı şimdi mesaj gönderemiyorum bide telefonun sol tarafı sürekli gıcırdıyor
Fabrika ayarlarına dön bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
nasıl ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
nasıl ?
Ayarlardan gizlilik fabrika verilerini sıfırla seçeneğini kullanarak yapabilirsin. Fakat rehber ve telefon hafızasında bir şeyler varsa yedeğini al.
Arada benimkisi de çekmiyor.3 kere oldu bu olay.Acaba sizde de mi öyle bir sorun var?
çekmeme gibi bir problem olması imkansız bir şey.. Mesaj merkez numarasını falan kontrol edin.
quote:
Orijinalden alıntı: Cone
çekmeme gibi bir problem olması imkansız bir şey.. Mesaj merkez numarasını falan kontrol edin.
Benim Sim Kartımdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ama her zaman ki yerinde Avea da 3 kez yaşadım çekmeme ve mesaj göndermeme sorununu.
neo v ana konusunda biri program paylaşmıştı. telefonu resetliyordu. onu deneyin.
genel bi sorun
*#*#4636#*#* yapın , oradan telefon bilgilerine girin SMSC: bölümüne yenile yapıp. "+905598008000",145 yazın güncelle yapın. Mesaj merkezi numarası Fabrika çıkışı Turkcell olarak geliyor o yüzden. Ben böyle hallettim.
Sim kartın 64k simkart ise 32k bir simkart ile dene yada 128k ile genelde 64k kartlarda sorun yaşanıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme