Şimdi Ara

Neo ile MTV Ödemelerine 20 TL Chippara (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
200
Cevap
9
Favori
11.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sürekli bilindik e ticaret sitelerinden o an hangi kart uygunsa atm kartı veya kredi kartı ile alışveriş yaparım. Gib.gov.trden emlak verigisi mtv ve gelir vergisi öderim. Yeri gelir gene malum sitelerden kartla altın alır satarım. Sürekli kampanya dönemlerinde Kredi kartı yardımlaşma kulubunden bilindik arkadaşlarla işlem yaparım. Eğer sen işlem yaptığın pcye veya telefona güveniyorsan ve sağlam sitelerden şaşmazsan sıkıntı olmaz. Ama boşver Biz Aptal olalım canın sağolsun, sen Akıllı olmaya devam et :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Neo kart maaş kartıdır arkadaşlar. 3 şahısların eline geçerse canınız çok yanar. 20 lira para için bu kartı internete vermek ne kadar mantıklı sizce? İnternete sanal kart dışında kart vermek en büyük aptallıktır açıkçası.

• Yeter yahu...Adam öldü...
  • Ben gib.gov.tr üzerinden neo ile ödeme yapamıyorum. Not authenticed yani yetkili değil hatası alıyorum. Halbuki kartımla online çok alışveriş yaptım ve kartım internete Açık. Aynı hatayı alan ve çözebilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gib.gov.tr den ödemeye çalıştığım zaman hata alıyorum Hesabım vardı kartı yeni aldım. Kart internete açık. Bankayı aradım kartta sorun görünmüyor dedi. Acaba site de mi sorun var. Başka problem yaşayan var mı

• uygulamaya girdikten sonra kampanyalara tıklayın karşınıza çıkıyor, katıl dedikten sonra sms geliyor. tşk
  • Coin sandım bir an

• Uzun süredir kullanmadığım neo kartımla ödedim 20 tl puanı aldım ayrıca hesap işletim ücreti kesmedi merak eden arkadaşlara duyurulur

• dünden beri ödemeye çalışıyorum. sürekli hata veriyor. bir daha deneyince de önceki işleminize bankadan cevap gelmediği için mükerrer ödeme olmaması adına şu kadar dakika bekleyin diyor. bu sorunu başka yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcente70

dünden beri ödemeye çalışıyorum. sürekli hata veriyor. bir daha deneyince de önceki işleminize bankadan cevap gelmediği için mükerrer ödeme olmaması adına şu kadar dakika bekleyin diyor. bu sorunu başka yaşayan var mı ?

kendi sorunumu alıntılayıp yazayım. başka bu sorunu yaşayan varsa belki yardımcı olur. reklam engelleyiciyi devre dışı bırakınca bankanın sistemine ulaştı ve bu sayede ödeme gerçekleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcente70 -- 9 Ocak 2018; 9:6:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Haklı olduğumu aklı olan herkes anlar. Sanal kart varken sitelere asıl kartınızı vermek aptallıktır. Asıl kartı bankalar size internet sitelerinde alışveriş yapın diye vermiyor. Para çekin, elle tutun, gözle görün ve fiziki olarak alışveriş yapın diye veriyor. Madem asıl kart ile alışveriş yapacaksın binlerce dolarlık sanal kart sistemlerine bu adamlar niçin para veriyorlar her yıl ? Azıcık aklı olan insan benim ne demek istediğimi anlar. Burda gelip sen bana aptal diyemezsin demekle bu işler olmaz. Ben kimseye aptal demiyorum. Sanal kart varken kullanmak aptallıktır diyorum. Bu benim düşüncem ve ben öyle görüyorum. Sen kendini çok akıllı zannediyorsan yaptığın şeyi yapmaya devam edersin.

Dünya senin gibi zekiler sayesinde dönüyor. Ayakta Alkışlıyoruz 👏 👏

• axess mobilden yada MTV yazıp 4566 ya smsle katılına biliyor 7 gün geçerliymiş bilginiz olsun
  • Arkadaşlar her banka kartını maaş kartı zanneden birisiyle banka-kart konularında tartışmaya girmeye gerek yok.
  • Daha önce defalarca alışveriş yapmıştım. Geçen sene de ödeyememiştim. Mh ile görüştüğüm de çözememişlerdi. Yine aynı sorun. Sebebi de belli değil malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: tevfiko

Arkadaşlar her banka kartını maaş kartı zanneden birisiyle banka-kart konularında tartışmaya girmeye gerek yok.

Yok adamdaki dusunce KK kartinida kullanmayacakmisiz.Sanal kart diye iyi bir ogrenmis kullanir

Akil dagitilirken neredeydi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 9 Ocak 2018; 14:45:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amma abarttınız yahu adam kendince bir uyarı yaptı ,isteyen dikkate alır istemeyen umursamaz
    üstelik sizin elinizi mi tutuyor ?
    sizin maaş kartınız olmayabilir ama misal bizdeki maaş kartı ,birisi ele geçirip boşaltsa artık uğraş dur

lakin bende kullanacak gibiyim ,kart benim risk benim :)

devletin sitesinden ödüyorsunuz diye sıfır risk diye bir şey yok , netice de sanal ortamdayız
    kartında az bir para olan için düşünmeye değmez ama birikimi de oradaysa düşünür ,hemde günlerce (bende olduğu gibi) :)
  • neo karta taksit yapmıyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

neo karta taksit yapmıyor değil mi?

Hesap kartı taksit yapmaz.
  • Birinci taksit için benim kart ile 20 chip aldım. İkinci 6 ay için de hanımın kartı ile alabiliyor muyuz? Genelde neo ikinci dönem için böyle bir kampanya yapmıyor çünkü.
  • İşlem tamamdır. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.