Şimdi Ara

Nemlendirici kullanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonra bi 10 yıl sonra gelin bana tesekkur edin.ilkokul-lise arkadaşlarınızla yanyana gelince çok genç durursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forum seneye kapanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Master Race -- 24 Aralık 2016; 3:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC Master Race

forum seneye kapanır

sen yinede kullan .sabah evden çıkmadan ve akşam yatmadan once iki defa.birde her duştan ve tırastan sonra

• Hangisini tavsiye edersin? Nemlendirici derken el-yüz kremi falan mı?
  • Kullanıyorum zaten, bazen unuttuyom haftada 2 kere kullanıyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aky

Hangisini tavsiye edersin? Nemlendirici derken el-yüz kremi falan mı?

evet bildiğin el yüz kremi.marketlerde satılan varya 3-5 liralik.ben şuan Nivea soft kullanıyorum ama marka farketmez.sadece çabuk emmesine dikkat et.eski nemlendiriciyi yüzüm almıyordu.bembeyaz kalıyordu çok sinir bozucuydu.

• VASELINE DEN SASMA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: aky

Hangisini tavsiye edersin? Nemlendirici derken el-yüz kremi falan mı?

evet bildiğin el yüz kremi.marketlerde satılan varya 3-5 liralik.ben şuan Nivea soft kullanıyorum ama marka farketmez.sadece çabuk emmesine dikkat et.eski nemlendiriciyi yüzüm almıyordu.bembeyaz kalıyordu çok sinir bozucuydu.

Ben de kullanıyorum da, kaç gündür Nivea Men elimdeki çatlağa fayda etmedi. O yüzden sordum tavsiye. Normal Nivea çok mükemmeldi, Men yazıp içine erkekler anlamaz diye dandik krem koymuşlar galiba.

• Cilt kurulmadığı sürece gereksiz gibi geliyor bana sonuçta kimyasal ..
  • cildim zaten yağlı,beni mahvetmek mi istiyorsun?
  • Cidden etkisi oluyor mu? Ben bu tür kremleri zararlı sanıyorum, yanılıyorsam düzelt
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarık06

Cilt kurulmadığı sürece gereksiz gibi geliyor bana sonuçta kimyasal ..

Yaradan sormicak mi reyis oksijen de kimyasal onu niye kullanıyon diye? Yaa.

• Oksijen doğal kimyasal element ? O nivea softda ayrıca alüminyum türevi maddeler vardı genclestirmez burusturur kullanacaksanız gül suyu yahut orjinal gülden suyundan yapılmış bir markanın organik kozmetik ürünleri var onları tavsiye ederim

• Ellerim sürekli suyla içli dışlı olduğu için sıcak su soğuk hava derken kış aylarında yara oluyor kızarıyor hep. Kuruyor çatlıyor falan. Daha bugün kahvaltılık bişeyler almaya çıktığımda aldım bi krem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarık06

Cilt kurulmadığı sürece gereksiz gibi geliyor bana sonuçta kimyasal ..

cildin şuan kuru zaten.sen farketmiyorsun.ayrica gençleştirme kremi değil bu nemlendirici.cilt için gerekli.ilerde çatlak kırışık olmuyor cilt surekli nemli kaldığı icin

• Nivea soft al öneririm gayet iyi.olmadi biraz paraya kiyip neutrogena nin norwegian yazan kremini al oda baya iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin- -- 24 Aralık 2016; 11:55:21 >
  • Kullanıyorum, özellikle banyodan sonra yüzüme sürüyorum. Banyodan sonra felaket kuruyor.

Bazen sabahları yüzümü yıkadıktan sonra da sürüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aloe verali vazelin kullanıyorum ben. Cildiniz kuruysa tavsiye ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alüminyum varsa almamak lazım, alzheimer'a sebep oluyor diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.