Şimdi Ara

Nem Alma Cihazı Tavsiye (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
31
Favori
284.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • flonky kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kurcalarken çözdüm olayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazlarında fiyatı almış başını gitmiş. Genelde çamaşır Kurutma yüzünden evde 70-80 nem oranlarında yaşıyoruz. Çocuk var bunun için bakıyorum ben de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    evde çamaşır kurutmak çok iyi değil. evet belki zorundasınız ama bari evde olmadığınız saatlerde ve mümkün ise cereyan yaptırın kurusun gitsin. geceleri filan nem kötü. bu makineler işinizi görür ama temiz bir ikinci el de iş görür.
  • blueice32 kullanıcısına yanıt
    Sadece çocuğun çamaşırlarını kurutuyoruz yeni doğdu dışarıda pek hijyenik olmayacağını düşündüğümüz için. Bir de ütü mevzusu var o yüzden böyle Bi cihaz almak istiyorum. İkinci ellere de bakıyorum ama sıfır fiyatlarını görenler tarihi eserlere 1000 lira fiyat çekiyor maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Tüm Nem alma cihazlarında kullanabileceğiniz özel Hepa ve karbon blok Filtre ürettik  Nem Alma Cihazı Tavsiye  Nem Alma Cihazı Tavsiye  Nem Alma Cihazı Tavsiye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • N11 deki Temiz hava filtresi Mağazamızdan satın alabilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Giriş kat olması, altta başka her hangi bir yapının olmaması (otopark sığınak vb) ve kışın ev içerisinde çamaşır kurutmak zorunda kaldığımızdan dolayı özellikle de sabah kalktığımızda pimapenlerden deli gibi su süzülüyordu. Fujidoor NM20'ye karar kılıp aldım. Ertesi gün camlarda damla su görünmedi. Nemden kaynaklı küf temizliği sonrası cihazı düzenli olarak çalıştırıp gözlemleyeceğim. Yüksek ihtimal onlar da bir daha oluşmayacak gibi.

  • Arkadaşlar merhaba trotec TTK 32 e modeli ile fujidoor fdr nm 20 modeli arasında kaldım acilmolarak da yardıma ihtiyacım var tavsiye öneri ya da uyarısı olan var mı bu cihazların kullanan ya da bildiği olan varsa sevinirim bir de iki odada nem %65-75 arasında kuzey cepheli duvarlarda terleme ve küf var blnem alma cihazı çözüm sağlar mı cihazı sürekli 24 saat çalıştırmak gerekir mi ya da nem istenen seviyeye gelip cihazı kapatınca nem.irani çok kısa sürede tekrar eski değerine gelir mi bu konuda tereddütlerim var
  • Nem kurutma makinesi satın almayıp, kiralayarakta işinizi çözebilirsiniz. Betonun içindeki suyu çekip kup kuru yapan sanayi tipi makinalar var. Günlük kirası 70 tl falan.

    3-5 günde tüm duvarları kup kuru yapıyor. Elemanlar gelip makinayı kuruyor, duvarlar kuruyunca gelip geri alıyorlar. Hem ekonomik olarak hem de çözüm olarak daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Merak eden arkadaşlar için daha önce çalıştığım firmanın linkini bırakıyorum. https://nemkurutma.com/

  • ankarag3lü A kullanıcısına yanıt

    trotec cihazlar gayet saglamlar tavsiye ederim gönül rahatlığı ile

  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Peki %70 nem olan odada calistirip istenen seviyeye düşürsem cok kisa sürede nem yine yükselir mi
  • hasan525252 kullanıcısına yanıt

    üstat trotec modelleri için varmı boyle filtreniz ve nasıl montaj yapılıyor ?

  • ankarag3lü A kullanıcısına yanıt

    o sizin odanınzaki duruma baglı ama cihazı %60 neme ayarlarsanız eğer nemi düşürünce durur nem tekrar yükselince devreye girer

  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Sadece iki yatak odasında var %75 civarında onda kışın oturma odasında da biraz var 2000₺ ye cihaz alıp kısa sürede eski haline doneceksen ya da nemi dengede tutmak için neredeyse 24 saat calisacaksa değer mi diye düşünüyorum ;(
  • cihaz çalışmadığı zaman eski haline dönecektir tabi.

  • Mythology kullanıcısına yanıt
    Merhaba aynı durum bizde de mevcut, Nem alma cihazı almaya karar verdim ama korkuyorum, hem sesinden hem de işe yaramaz korkusundan. Hala kullanıyor musunuz memnun musunuz? Küfü kesti mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blueice32

    soranlar için söylüyorum. şimdi marka versem satıcı filan sanarsınız. bizim evimiz aşırı nemli idi. hersene küf silmekten ciğerlerim yandı. o günlerime yanarım yanarım. vallahi bu kadar etkili olduğunu bilsem bu nem alma cihazını çoktaaan alırdım. biz kasımda başlardık küf mücadelesine. sulandırılmış çamaşır suyunu püskürtürdüm. umarım hasta etmemiştir.

    neyse ki zararsın neresinden dönsen kardır misali aldım uygun bir nem alma cihazı. gündüz odalarda birer ikişer saat gezdiriyoruz. sonra tam merkezdeki antremize gece 4 e ayarlayıp yatıyoruz. her sabah elimde çek çek ile camları silerdim az küflensin diye. aklıma gelince bile sinir oluyorum.

    evet biraz sesi var ama insan unutuyor inanın. daha doğrusu hangi ses benim çocuğumun sağlından önemli olabilir ?

    sürekli de çalışmıyor yani. o nemi suya çevirip tankına dolduruyor o suyu bir görseniz şaşırırsınız. nereseyde her gün veya bir buçuk günde 4 litrelik tank full doluyor.

    özetle hangi marka olursa olsun. alın kurtulun napalım arkadaşlar evimiz böyle ise kışın biraz sabredip çalışıcaz ve bunu sağlıkla atlatıcaz. inanın evin havası değişti.

    sorularınız varsa sorunuz.
    Yeni ev aldık yatak odasının camında aşırı yoğuşma ve kuzeye bakan duvarda küf lekeleri farkettik. Nem 30 liralık Nem ölçme cihazında 50-60 arası değişiyor çok nadir 50 nin altında oluyor, öyleyken bile yoğuşma gördüm bu arada. Sizin hesap ben de elimde fıs fıs çamaşır suyu ile gördüğüm yere sıkıyorum ama kokusu iki gün çıkmıyor yatak odasından. Araştırırken bu cihazlara denk geldim. Sese de takıntılıyım, Nem alma cihazını hala kullanıyor musunuz? Küf sorunu tekrardan patlak falan verdi mi sizde Nem cihazına rağmen? Cevabınızı dört gözle bekliyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yavuzazgin

    Merhabalar .

    Kisin evde camasir kurutmamiz sebebi ile evin ara holunde ozellikle dis kapiya yakin bolgelerde asiri nem olusmakta idi . Ayrica banyo da kurutma makinemiz var lakin kurutma makinesini calistirinca da banyoda ayrica banyonun kapisi aciksa evde nem orani yukselmekte idi . Bunun yaninda her camasiri kurutma makinasina koyamamak gibi bir dezavantajda var . B sinifi kurutma makinasi bu arada cok elektrik sarfiyati var.

    Neyse bir nem alma makinasi aldim eve dün . Cikarttim kutudan aksam 7 gibi salona koydum deneme yapmak icin . Salonda cihazi baglarken %69 %70 Arasinda degisen bir nem araligi vardi . Salon 20 mt2 bu arada . Saat 7 den saat 10 a kadar salondaki nem oranini %60 a cekmeyi basardi ama daha asagi dusuremedi . Muhtemelen 6-7 saat kesintisiz calissa düşürebilir diye dusunuyorum . Bunun yaninda kesinlikle net olarak soyleyebilirimki odadaki havanin durumu diger odalara göre olumlu anlamda fark etti . Ha bu araada haznesinde ölçmedim ama yarim litreden biraz fazla su birikti .

    Asil satin alma amacim olan evde camasir kuruturken olusan rutubeti giderebilmesi icinde ise yaramasini ummaktayim . Yine de cihazin pahaliya satildigini düşünmekteyim .

    Marka model yazmadimki insanlar farkli cikarimlar yapmasinlar .
    Hala kullanıyor musunuz Nem alma cihazını?




  • Selamlar,

    İstanbul'da yaşıyoruz.Dairemiz son katta (5.kat).Yatak odasında rutubet oluyor, yatak çarşafları ıslak gibi.Daha da kötüsü yamurlu soğuk havalarda odada yattığım zaman romatizma gibi ağrılarım başlıyor.

    Bu nedenle salonda yatmak zorunda kalıyorum.


    İki farklı cihazla ölçüm yaptım nem %52-56 arası değişiyior.Gece %60 oluyor.Cihazlar TFA Dostmann.


    Trotec Ttk 25 E almayı düşündüm,müşteri hizmetlerini aradım.Metrekare (18m2) ve nem bilgisini verdim.

    %55 nem ile çarşafların ıslak gibi olmaması lazım,cihaz zaten bu değerlere indirir dediler.Sanki cihaz işimi görmezmiş gibi.


    Bu cihazı alsam bizim odada çözüm olmaz mı? 

    Tavanda bir yerde su akıtıyor,orası zaten küflenmiş.Yatak odası diğer odalara göre daha serin ve nemli gibi.

    %55 rutubet değilmidir,tam anlayamadım?


    Yardımcı olursanız sevinirim.

     Nem Alma Cihazı Tavsiye




  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

    Evet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.