Şimdi Ara

Nefret söylemi(cidden yardim edecek gelsin)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevdigim insan futbolcu olma askiyla uzaga gitti gidecegini bile be umut verdi , onda numaram var o numarasini degistirmiş bende yok hatta ben ucamamakla ilgili durum yapmıştm melekli bi fotograf koymuştu
    Şuan beni bu kadar uzdugu icin cidden nefret ediyorum ararsa ne diyecegimi bilmiyorum cunku en yakin arkadasi gulumsuyor ben de gulumsuyor gibi oldum hatlar karisti gecen

Cidden yardim edecek gelsin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o umudu neden aldın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the day i tried to live

o umudu neden aldın

Gardas ayrintilar da var iste

• Kiz mi futbolcu olma askiyla uzaklara gitti? Kiz gittiyse o nasil kiz? Yok sen kizsan giden erkekse sen nasil bir kizsin? Yok ikiniz de erkekseniz bu ne bicim bir iliski? Ya ikiniz de kadinsaniz hic bir hatun gardas diye bir cumle kurar mi?
  • Hanginiz kız hanginiz erkek? Kim futbolcu oluyor? Hakem kim? Cüneyt çakkır en son şarkı söylüyordu yılbaşı kutlamaları için Tv8'de.
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    O erkek kardeş

• Daha çocuksun bacım. Zamana bırak. 5 6 yıl sonra bulursun adam akıllı birini. Yoksa sen de güven problemi yaşayan kadınların arasına karışırsın. Yolun açık olsun. Aklın varsa sevgi mevgi uzak dur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Daha çocuksun bacım. Zamana bırak. 5 6 yıl sonra bulursun adam akıllı birini. Yoksa sen de güven problemi yaşayan kadınların arasına karışırsın. Yolun açık olsun. Aklın varsa sevgi mevgi uzak dur.

Eyvallah saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.