Şimdi Ara

Nefret Ettiğiniz Takımlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Trabzonspor
    Galatasaray (Şu Beşkiktaşlı görgüsüzler yüzünden ezeli rakibimiz sempatik gelmeye başladı lakin önümüzdeki 8 yılda onlarla çekişeceğimiz için yazıcaz tabi. )
    Barcelona
    amedspor
    Kayserispor
    Chelsea
  • Ts
    Gs
    Bjk
    Liverpool
    Sunderland
    WBA
    Chelsea
    Arsenal
    PSG
    Dortmund
    İnter
    Lazio
    Başakşehir
    Osmanlıspor
    Atletico Madrid
    Real Madrid
  • Kızılyıldız'dan nefret eden yukarıdaki 3-4 kişinin sebebi ne? Ben mi bir şey kaçırıyorum diye işkillendim resmen.
  • Beşiktaş
    Trabzon
    Atletico Madrid
    Manchester City

Aklıma gelenler bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galatasaray

lazio
  • Yukarıdaki bir kaç arkadaş neden tüm Yunan yada Sırp takımları demiş anlam veremedim. Nefret değilde bir iki gıcık olduğum kulüp var Türkiye'de.
  • Real Madrid, Manchester City

• Ona buna buyuk paralar saçan zenginler tarafindan satin alınmış butun kuluplerden nefret ediyorum.Futbolun icine ettiler.Ornegin Man City,Chelsea daha bir sürü var bunlar gibi

• Barcelona
    Fenerbahçe
    Bayern Münih

• Beşiktaş'a görgüsüz, 8 senede 1 şampiyon oluyor vs mesajları silen yok mu?

Dünyadan futbol forumu burası. Gidin kendi taraftar bölümünüzde tartışma çıkarın.

• Beşiktaş sırf taraftarının 10 yılda bir gelen şampiyonluktan sonra kendilerini Barcelona ilan etmesi

• Fener Beşiktaş'ın yanında sütten çıkmış ak kaşık sadece aziz yüzünden sevmiyorum.
  • Beşiktaş
    Osmanlıspor
    Ankaragücü
    Amedsportif
    Bayern Münih
    Manchester City
    Real Madrid
  • Barcelona
    Amedspor
  • Barcelona (surekli paslasmalari, cok gicik bir oyun yapisi ortaya cikiyor)
    Guardilo denen zavalli kimi calistiriyorsa o takimin oyun yapisini sadece pas yapiyor. Tana piquenin aciklamasi vardi, (ovunecegi yerde utanmasi gereken), biz okadar cok pas yapiyoruzki sut cekmeyi unutuyoruz diye. Allahin tanasi.
    Pique xavi iniesta messi david alves suarez (suarez oyunculuk lisansi elinden alinmasi gereken bir futbolcu)

Bu seneki milli takimimiz, oyunculardan tut yonetime kadar hepsinden nefret ediyorum.(ozellikle formsuz disiplinsiz selcuk, sahtekar rezil seref yoksunu burak, formsuz dalkavuk arda, piskin ego tavan yapmis ozan tufan,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 9 Temmuz 2016; 13:54:54 >
  • Sevmeme nedeni belirtilmiş ,gayet doğal bir şey

• gs
    fb

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    Trollüyorlar resmen. Önce kendi takımlarına baksınlar 30 senede beşiktaş ve fenerin şampiyonluk sayıları kaçmış.

Taraftarını sevmiyorum vs dersin tamam. Yok şöyle görgüsüzler vs demek trollük.

• Chelsea
    İnter
    Psv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Gyllenhaal

Trollüyorlar resmen. Önce kendi takımlarına baksınlar 30 senede beşiktaş ve fenerin şampiyonluk sayıları kaçmış.

Taraftarını sevmiyorum vs dersin tamam. Yok şöyle görgüsüzler vs demek trollük.

Adamlar yazar bunda gocunacak durum yok. Fb de Gs de yazılıyor, Avrupa'daki diğer kulüplerde.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.