Şimdi Ara

NEFRET DUYULCAK BİR KİŞİLİĞE SAHİBİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çünkü sürekli bahsettiğim tiplerle yaşadığım bu sıkıntıların olma sebebi

• Benden de ya ölümüne nefret ederler, ya da her yere çağıracak kadar severler. Anlamıyorum artık.
  • Kadınİstiyorum kullanıcısına yanıt
    birde herkezin kendine göre pasifliği var
  • Karakterin kötülük ile ve negatif davranışlar ile yoğrulmakta ve bu davranış stilini benimsemek senin kolayına geliyor.Mücadeleci bir yapıyı benimsesen ve olumsuzlukları sakin bir şekilde bardağın dolu yanından bakarak atlatman daha sevilen bir insan haline gelmeni sağlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Karakterin kötülük ile ve negatif davranışlar ile yoğrulmakta ve bu davranış stilini benimsemek senin kolayına geliyor.Mücadeleci bir yapıyı benimsesen ve olumsuzlukları sakin bir şekilde bardağın dolu yanından bakarak atlatman daha sevilen bir insan haline gelmeni sağlar.

herşeyin çözümü bulanabiliniyor ama keşke söylemekle olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmltkk

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Karakterin kötülük ile ve negatif davranışlar ile yoğrulmakta ve bu davranış stilini benimsemek senin kolayına geliyor.Mücadeleci bir yapıyı benimsesen ve olumsuzlukları sakin bir şekilde bardağın dolu yanından bakarak atlatman daha sevilen bir insan haline gelmeni sağlar.

herşeyin çözümü bulanabiliniyor ama keşke söylemekle olsa

Sigara bağımlıları gibi mazeret üretmekten ziyade,kademe kademe başla.taviz ver,eyvallah çek,iyi niyetli düşün ama tabikide "enayi" olma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    napayym hocam çok iyi niyetli gibi görünüyorum her türlü b*ku isteyen tipler çok türemeye ba?lady artyk benim ya?ytlylarym hakkynda dü?üncelerim iyice de?i?ti.

Cesur olmak istiyorum ama içgüdüm böyle

Dövüş Sporuna git dediler ben oraya gitsem dışarı üste çıkmamdan baska birsey düşünmem , düşüncek bir duruma sahip te değilim . çünkü kapalo bir ortamda kazanılcak sey o durumdan hiç fark etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 3 Haziran 2016; 22:42:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.