Şimdi Ara

nefes yetmemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
11.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende de küçüklüğümden beri bronşit var, sigara içmem, ayda ya da 2 ayda 1 halı saha macı yaparım. her mactan sonra 3 4 gün hasta olurum maçın ilk yarısını iyi cıkarıyorum da ikinci yarı bitiyorum. sigara içen arkadas maçı rahat cıkarıyo ona şaşıyorum
  • bende amatör kuLüpte futboL oynuyorum ama eskiden maçı tamamLardım artık tamamLayamıyorum.BaşLarda fazLaLıkLar vardı ama şimdi 176cm-75kg oLdum ama haLa sorun devam ediyor.Sinüzit ve migren var sanırım sinüzitten kaynakLanıyor diye düşünüyorum.

Herkes Haddini Bilecek !
  • Bence burundaki sorunlar nefes almayı çok etkiliyor.Liseyken top çarpması sorunu burnum kırılmıştı şakır şakır kan akıyordu.18 yaşından küçük olduğum için o zamanlar burun ameliyatı olamadım.Biraz düzelttiler.Burun eğriliği bende nefes yetersizliğine sebeb oluyor sanki beynime oksijen gitmiyor.Bazı derslere,bilgisayarda bir programa yoğunlaştığım zaman başım ağrıyor,gözlerim sulanıyor.Bunun sebebini buruna bağlıyorum yazın ameliyat olacağım inşallah.

buğuseptil diye bir ilaç var, hatırlayan vardır. çocukken kaynar suya biraz dökülüp koklatılırdı, çarşafın altında ağzım yüzüm yanardı mentolden

ondan tavsiye ettiler tıkanıklığı açmak için, kısa vadede işe yarayabilir, ama kalıcı bir fayda sağlayacağını sanmıyorum.

Orijinalden alıntı: hashus1099

valla abim de bu doğrultuda bir şeyler söyledi.
    bana "sen nasıl sporcusun, burnundan nefes alman gerektiğini bilmiyor musun?" diye kızdı biraz da

buğuseptil diye bir ilaç var, hatırlayan vardır. çocukken kaynar suya biraz dökülüp koklatılırdı, çarşafın altında ağzım yüzüm yanardı mentolden

ondan tavsiye ettiler tıkanıklığı açmak için, kısa vadede işe yarayabilir, ama kalıcı bir fayda sağlayacağını sanmıyorum.

o kosturmaca ıcınde bence geç nefes alıyor bıle olabılırsın

• Vicks tıkanıklığı acar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1989 -- 1 Nisan 2010; 2:26:32 >
  • @hashus1099

Aynı sorun bende de var.2 aydır yüzüyorum.Nefes konusunda çok sıkıntı yaşıyorum.Aynı senin dediğin gibi kaslarım da yorgunluk hissetmiyorum fakat akciğerlerim devam etmeme izin vermiyor.

Bana göre problem tamamen uzun süredir spor yapmayışımızdan kaynaklanıyor.Çünkü 2 ay önce 25 metreyi zor yüzerken şimdi çok rahat 200 metre yüzebiliyorum.
    ama havalar ısınınca koşmayı planlıyordum.

Orijinalden alıntı: hashus1099

valla uzun süredir yaptığım tek spor halı saha.
    vize haftaları harici haftada bir maçtan aşağı düşmüyor.
    10 günde 8 maç yaptığım bile olmuştu.
    ama havalar ısınınca koşmayı planlıyordum.

Bence düzenli olarak koştuğun zaman bu problemin sona erecek.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.