Şimdi Ara

''NEFES'' -Kahramanların Hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Süper Film Olacak Gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L4st MetaL -- 10 Temmuz 2008; 20:06:13 >

• Çıksada izlesek diye beklediğim nadir Türk filmlerinden biri
  • quote:

Orjinalden alıntı: In Flames

Çıksada izlesek diye beklediğim nadir Türk filmlerinden biri

Fragmana Bakılırsa Süper Hocam
  • Özellikle Şu Kısmı Çok Acıklı Olmuş
    Telsiz-Orası el bombam, bombatarım bitti, makinelilerden biri çalışmıyor, allahını seversen her şey sana bağlı

Nefes’, Bir Yüzbaşının komuta ettiği 40 kişilik bir timin hikayesidir. 2365 metre yükseklikteki “Karabal” tepesinde bulunan bir röle istasyonunu korumakla görevlendirilen bu 40 askerin görevlerini yerine getirirken yaşadıkları acıları, sevinçleri ve yaşam mücadelelerini anlatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L4st MetaL -- 10 Temmuz 2008; 20:15:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: L4st MetaL

Özellikle Şu Kısmı Çok Acıklı Olmuş
    Telsiz-Bombo;Tüfek Çalışmıyor Herşey sANA Bağlı Allahını Seversen!

Nefes’, Bir Yüzbaşının komuta ettiği 40 kişilik bir timin hikayesidir. 2365 metre yükseklikteki “Karabal” tepesinde bulunan bir röle istasyonunu korumakla görevlendirilen bu 40 askerin görevlerini yerine getirirken yaşadıkları acıları, sevinçleri ve yaşam mücadelelerini anlatır.

Orası el bombam, bombatarım bitti, makinelilerden biri çalışmıyor, allahını seversen her şey sana bağlı şeklinde olacak galiba:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

Orası el bombam, bombatarım bitti, makinelilerden biri çalışmıyor, allahını seversen her şey sana bağlı şeklinde olacak galiba:)

Düzelttim Hocam

• bende dört gözle bekliyorum uzun bir zamandır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçek kaybetme hikayesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

Düzelttim Hocam

Benim dediğim gibi daha acıklı sanki.O yüzden düzeltme ihtiyacı hissettim.

• Güncel
  • Nefes Tahtalı Dağı'nda
    Güneydoğu Anadolu'da yaşanan terör olaylarını konu alan Nefes isimli sinema filmi Antalya'da çekiliyor...

(17 Aralık 2007) Yönetmenliğini Levent Semerci'nin yapacağı ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşanan terör olaylarını konu alan Nefes isimli sinema filmi, Antalya'nın Kemer ilçesi yakınlarındaki Tahtalı Dağı'nda çekilecek.

Yarı belgesel, yarı drama özelliği taşıyan film için ekibin Tahtalı Dağı'nı tercih etmesinin nedeni ise Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile jeopolitik olarak benzer yapıya sahip olması.

Şehit olan askerlerin hikâyesinin anlatılacağı filmin öyküsü, Güneydoğu'daki bir sınır karakolunda geçiyor. Bu nedenle çekimlerin yapılacağı Tahtalı Dağı'na bir karakol kurulacak.

Karakolu koruyacak olan 40 kişiyi oynayacak oyuncular ise Türkiye'nin farklı illerindeki konservatuarlarda okuyan öğrencilerinin arasından seçildi.

Film ekibi, şehit çocuklarının sinema bölümü okumaları ve yaşadıklarını yaptıkları filmlerinde yansıtmalarını istiyor. Bu nedenle filmin gişe gelirleri bölgede şehit olan askerlerin çocuklarına burs olarak verilecek.

Kaynak : beyazperde.mynet.com

• evet film izleyenler hakkındayorumları alalım ben çok beyendim filmin büyük gerçeklik payı vardı ve kimseyide haklı göstermiyodu
  • mükemmel bi filmdi.ama zaten sinema bölümünde konusu var.yine de herkesin izlemesi gereken bi film...
  • Allah belanızı versin sizin! Kara Büyü diye bir filme gitmeyi seçtiniz, sizin yüzünüzden 9 TL gitti. Bari film de film olsa.... (Bizim sınıfa!)

• quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa
    Allah belanızı versin sizin! Kara Büyü diye bir filme gitmeyi seçtiniz, sizin yüzünüzden 9 TL gitti. Bari film de film olsa.... (Bizim sınıfa!)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.