Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhteşem oyun ya, 2.5 saattir oynuyorum crash vermese bayağı daha oynardım, çok iyi olmuş bence hoşuma gitti şu an için.
  • NFS: World Online Beta Huzurlarınızda..

http://forum.donanimhaber.com/m_40173412/tm.htm
  • Kaç ay önce kayıt olmuştum daha yeni kabul etmişler.İndiriyoruz bakalım nasılmış
  • bugün oynadım bayaa.sabahtan beri oynuyorum.güzel yapmışlar gayet.sistemim düşük olmasına rağmen en yüksek çözünürlükte düşük grafik detayında bile cillop gibi parlak arabalar, asfalt, bina detayları sunuyor oyun.oyun içinde iletişimde gayet güzel.yarışlar yapıyorsunuz insanlarla istediğiniz anda ve sürekli.polislerle kapışıyorsunuz.arabanızını boyayıp yapıştırmalar koyabiliyorsunuz.tek eksiği şu anda motoru filan geliştiremiyorsunuz.beta'dan full e geçince o da gelecektir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

bugün oynadım bayaa.sabahtan beri oynuyorum.güzel yapmışlar gayet.sistemim düşük olmasına rağmen en yüksek çözünürlükte düşük grafik detayında bile cillop gibi parlak arabalar, asfalt, bina detayları sunuyor oyun.oyun içinde iletişimde gayet güzel.yarışlar yapıyorsunuz insanlarla istediğiniz anda ve sürekli.polislerle kapışıyorsunuz.arabanızını boyayıp yapıştırmalar koyabiliyorsunuz.tek eksiği şu anda motoru filan geliştiremiyorsunuz.beta'dan full e geçince o da gelecektir sanırım.

id pw paylaşirsa birisi bizde girebilirmiyiz betaya
  • Banada mail gelmiş süper
  • olmuyor sitesinden 5 mb indirdim kurdum There has been an error starting the application hatası veriyor windows 7 64 bit kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

olmuyor sitesinden 5 mb indirdim kurdum There has been an error starting the application hatası veriyor windows 7 64 bit kullanıyorum

uyumluluk modunda açın.. bendede win7 64 bit var oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeja

Arkadaşlar yarışı seçiyorum multiplayer a giriyorum fakat yarış başlamıyor. Ne yapmam gerekir.

Herkeste var aynı sorun çözümü yok galiba...
  • Level 11 olduk hala posche açılmadı yahu.
  • quote:

Arkadaşlar yarışı seçiyorum multiplayer a giriyorum fakat yarış başlamıyor. Ne yapmam gerekir.

Network peer error gibi bir hata veriyor bazen.Antivirüsü kapatınca çok az çıkıyor bende o sorun.Ama açıkken çok fazla alıyorum o hatayı.Bende lvl 13 oldum.Bayaa hızlı arabalar var.multiler çok eğlenceli oluyor.harita zaten çok geniş.gördüğüm kadarıyla NFS:Carbon ve NFS:Most Wanted yollarını koymuşlar.Diğer nfs oyunlarındaki haritaları çok hatırlamadığım için bilmiyorum ama most wanted ve carbon haritalarından bazı kesimleri koymuşlar map'a.
  • quote:

quote:

quote:

Network peer error gibi bir hata veriyor bazen.Antivirüsü kapatınca çok az çıkıyor bende o sorun.Ama açıkken çok fazla alıyorum o hatayı.Bende lvl 13 oldum.Bayaa hızlı arabalar var.multiler çok eğlenceli oluyor.harita zaten çok geniş.gördüğüm kadarıyla NFS:Carbon ve NFS:Most Wanted yollarını koymuşlar.Diğer nfs oyunlarındaki haritaları çok hatırlamadığım için bilmiyorum ama most wanted ve carbon haritalarından bazı kesimleri koymuşlar map'a.

Ben 4 gündür hiç oynayamadım multiplayer malesef. Sildim gitti.

sende bir anormallik var ozaman millet oynuyor sen neden oynıyamıyorsun?

• valla şu anda hiçbir sorun yok.gayet güzel oynanıyor.arada o dediğim hatayı alıyorum ama tek tük.Beta olduğundan dolayı malesef senin gibi bazı kişilerde de aynı problemden yakınıyorlar, oyun içinde de yazanlar var.Düzelteceklerdir illa.
  • beta keyi aldım 5-6 mb dosya indirdim kurdum dosyayı email ve şifreyi girdiğimde request failed:Error code:-747 yada -799 hatalarını alıyorum 4 gündür uğraşıyorum bir sonuç elde edemedim çözümü varmı acaba
  • quote:

quote:

valla şu anda hiçbir sorun yok.gayet güzel oynanıyor.arada o dediğim hatayı alıyorum ama tek tük.Beta olduğundan dolayı malesef senin gibi bazı kişilerde de aynı problemden yakınıyorlar, oyun içinde de yazanlar var.Düzelteceklerdir illa.

Oyunu tekrar kurdum ve düzeldi. (En azından şimdilik öyle gözüküyor)

bende oyunu baştan kurdum ama benimki düzelmedi
  • mail beklemek istemeyen arkadaslar fileplanet uzerinden uye olup redeem code lari direk alabilirler
  • ne pinti adamlarsınız ya 20-30 doların hesabını yapıyorsunuz

oyun güzel olsunda para mühim değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_haluk

mail beklemek istemeyen arkadaslar fileplanet uzerinden uye olup redeem code lari direk alabilirler

teşekkürler. işe yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

ne pinti adamlarsınız ya 20-30 doların hesabını yapıyorsunuz

oyun güzel olsunda para mühim değil

senin için mühim olmayabilir anca .
  • Multiplayer zaman aşımı hatası veriyor durmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi édizort -- 9 Haziran 2010; 16:51:50 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.