Şimdi Ara

NFS: World Online Beta Huzurlarınızda..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  NFS: World Online Beta Huzurlarınızda..

Need for Speed serisinin bu yıl çıkması planlanan sadece online oyunun yer alacağı NFS: World beta aşaması başladı.. geçtiğimiz günlerde beta için site üzerinden beta için kayıt yaptıranlar, bugün(2 Haziran) başlayan beta yarışlarımız 13 Haziranda son bulacak..
    Bakalım artık NFS serileri isteneni verecek mi yoksa Most Wanted oyunundan sonra yaşananlar gibi hayal kırıklıkları mı yaşatacak ?

http://world.needforspeed.com/download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 2 Haziran 2010; 9:15:22 >

• Sabah bir bölüm Supernatural izliyordum, şans eseri hele bir maillerime bakayım dedim kendi kendime, bir baktım, aaa NFS Online. İndirdim hemen, gayet hızlıydı.
    Daldım oyuna direk, grafikler felan çok muhteşem değil tabi ki bir MO'dan bekleneceği gibi ancak yine de yeterli seviyedeydi, neyse efendim oyuna girdim ve tabi ki çözmek çok uzun sürmedi ve daha ilk girişimde saatlerce oynadım oyunu, acayip zevkli, Most Wanted'ın Online olarak çok güzel derlenmiş bir hali diyebilirim kısaca.
    Yarış içerisinde veya polislerden kaçarken kullanabileceğin bazı özel şeyler var var, tabi bunlar sınırlı yani istediğiniz kadar kullanamıyorsunuz sadece elinizde olduğu kadar, her yarıştan sonra rastgele kartlardan gelen bir tane özellik kazanıyorsunuz kazanıyorsunuz ve ayrıca level sistemi olduğu için level atladıkça skill de dağıtabiliyorsunuz, sistem hemen hemen böyle işliyor.
    Yarışlar çok eğlenceli, henüz kontrol ayarlarını değiştiremiyoruz sanırım ya da arabalara parçalar ekleyemiyoruz ancak ilerde düzeltilir sanırım. Latency de göremedim oyun içerisinde ama muhtemelen 70 civarı olsa gerek, optimizasyona gelirsek yüksek çözünürlükte sorun yaşayanlar gördüm ama onun haricinde iyi gibi.

• Mail gelmiş, tester oldum.
    Kuruyorum bakalım nelerle karşılaşacağım.
    İyi yarışlar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi édizort -- 2 Haziran 2010; 10:26:43 >
  • güzel olmuş valla ben sevdim... akşam eve gidince evdeki pc'ye indiricem 13 hazirana kadar biraz lastik yakalım
  • güzel olmuş grafikler biraz daha iyi olur umarım asıl oyunda ekstra özellikler eklenmiş o da güzel tek eksisi @nline olacak olması
  • Bana da mail geldi. Deneyelim bakalım. Ama umarım eski nfs ler gibidir oynanış falan....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEternal -- 2 Haziran 2010; 11:07:21 >
  • Oynayanlardan yorumları alalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Congratulations! You're just 24 hours away from racing in Need for Speed World! But why wait? Get started early by downloading the game client and redeeming your SpeedBoost by clicking the link to your left.
    WE CAN'T WAIT TO SEE YOU ON THE ROAD!

> START TIME - Wednesday, June 2 at 10:00 AM PDT / 19:00 CET
    > CLOSE TIME - Sunday, June 13 at 8:59 PM PDT / 05:59 CET Monday

banada bu mail geldi hemen indiriyorum
  • Fazla key'i olan var mı merak ettim bu oyunu.
  • Of kurulumun bitmesine 1 saat kaldı, netim yavaş son günlerde.. 927,29MB/1.43GB downloading..
  • bunun için key'mi gerekiyo??
  • beyler ben download edemiyorum yardım
  • Hayda tam bitiyor server kesildi, tekrar başladım.
    Çok yükleniyorlar sanırım.

Edit: Kaldığı yerden devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi édizort -- 2 Haziran 2010; 11:58:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bikexxt

bunun için key'mi gerekiyo??

bir kaç ay önce beta için kayıt olmuştum.
  • Bitti kurulum dalıcam şimdi, konu dışında hararetli tartışma içine girdim sanırım.
  • İlk giriş araba seçerken,
     NFS: World Online Beta Huzurlarınızda..
  • beyler ben 1 saat once oldum üye ama download olmuyor
  • BETA STATUS: PENDIG NE YAPMALIYIM BEYLER
  • Bende "servers are currently down" yazıyor.

Ya bu beta bitti yada mailde dediğine göre 24 saat sonraki betaya seçildim.

Bilmiyorum belki girer oyuna,yükleniyor şimdi.
  • Net in yavaşlığı değilde, serverları çok yavaş gibi geldi bana. Yada bugün herkes oyunu indirmeye başladı...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.