Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

şuan betası mı oynanıyor ?

Evet beta sütümde ancak bizim gibi starter pack satın alırsan level 10'dan yukarı çıkabilirsin hem beta'yken oyunu almak daha iyi kanımca. Çünkü beta olduğundan çoğu kişi pek yanaşmadığından satın almaya fiyatı biraz aşağıda tutarlar gibime geldi. İlerde pahalanma durumu olabilir.

Bu arada level atlamanın en hızlı yolunu buldum. Bu yol PURSUIT yapmaktır. Yani polis kovalamacası yapmak. Peki bunun için en iyi araça hangisi derseniz LOTUS ELISE derim kesinlikle. Her pursuit'te onu kullanıyorum en büyük özelliği küçük ve anında dönüyor olabilmesi. Yaklaşık 3 dakikalık bir kovalamacada HEAT 5 levelinde aşağıdaki rep'i aldım. COOLDOWN yaparak. Ancak benim lotusumun ilk updateni yaptım. İlk update lvl 25'te açılıyor.
     Need For Speed : World Online

quote:

@K@ptan41
    10 level yüksek olan arkaşlar resim ekleyin görelim araçlarinizi

Need For Speed : World Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 20 Ağustos 2010; 9:26:46 >

• Pursuit'te Audi S5 'in üzerine araç tanımam... (:

Audi S5 Panzer gibi ne barikat ne ters yönden gelen polisJipleri etkilemiyor yeterki lastiklerini patlatmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnchryA

Pursuit'te Audi S5 'in üzerine araç tanımam... (:

Audi S5 Panzer gibi ne barikat ne ters yönden gelen polisJipleri etkilemiyor yeterki lastiklerini patlatmayin

Audi S5'in hızlanması ve dönüşleri iğrenç. Top speed'ine lafım yok neredenmi biliyorum. Çünkü aynı araç bendede var hemde update 1'ini yapmama rağmen dönüşleri ve hızlanması çok ağır. Pursuitte önemli olan panzer gibi olmak değil kıvrak ve hızlı olmak bu dediğim araçlarıda LOTUS ELISE çok güzel sağlıyor.
  • pursuit te tank gibi araçlar daha faydalıdır. yüksek heat lere çıkınca sürekli barikatler kuruluyor, ters yönden araç gönderiyorlar ve polisler sürekli sana vurarak yoldan çıkarmaya çalışıyor. bu tür hamlelerde zorlanmamak için tank gibi araç şart. most wanted da favorim ford mustang di. dozer gibi giderdim polislerin üstüne
  • arkadaşlar bende oyunu indirip kurdum oyunda ki ismi MHMT106

nasıl online yarışıcaz hep Single Player modunda oluyor ?

lvl 2 de şu anda

biraz yabancı kaldım konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhmT 106 GTI -- 20 Ağustos 2010; 14:38:48 >
  • Single Player de yarış kazanıp 1 olunca online yarış menusu açılıyor
  • Altındaki araç Kagıt gibi olduktan sonra bir barikata çarptığında barikattan önce senin aracın savruluyorsa , karşı yönden gelen 2 tane jip sana vurup 2.80 uzatıyorsa Ne anladım öyle araçtan ??? Kıvrak olsun polislere mezdeke oynamıycaz.

S5 kullanıcısı olarak 2 li karşı yönden gelen jip bana vurduğunda Beton duvar etkisi yaratıyor araç. Ayrıca o beğenmediğin S5' i kullanabilirsen Kalkışları canavar sadece hızlanması yavaş dönüşleri diger araçlarla hemen hemen aynı dansöz gibi araçlar'la karşılaştırmayalım dönüş tuşuna basınca 40-50 km birden hız kesen araçlarla Alman Panzerini bir tutmayın (:
  • ben iki kişi arasında özel nasıl yarış yapılır.bunu bilmiyorum.kişiler nereye eklenir.arkadaşımla bire bir nasıl yarışırım..
  • 1mb hizla kaç saatte iner bu oyun
  • şu araba kiralama işini detaylıca anlatacak bi Allah kulu yok mu ?, 500 boost var bende ama t1 arabalar için 600 boost istiyor, yani stareter pack olmadan kiralayamıyor muyuz yau ?
  • arkadaşlar oyunu oynamak için nete bağlı kalmak şart mı?bağlanmadan kendi başımıza oynamak mümkün değil mi?ben oyunu bugün aldım ama orj. değil.oyunun simgesine tıklayınca mail adresm ve şifremi yazmamı istiyo,yazıyorum ancak hata veriyo?yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytek1996

şu araba kiralama işini detaylıca anlatacak bi Allah kulu yok mu ?, 500 boost var bende ama t1 arabalar için 600 boost istiyor, yani stareter pack olmadan kiralayamıyor muyuz yau ?

Starter pack alınca toplam 7000 Boost'unuz oluyor. Onun haricinde tier 3 araç kiralamak mümkün değildir. Ayrıyetten BOOST gerçek parayla alınıyor. yani diyelim ki siz Starter Pack satın aldınız 7000 boostunuz hediye geldi. Biraz daha boost eklemek isterseniz yine gerçek para verip almanız gerekiyor. Kısaca NFS işi ticarete döktü.

Önemli Dipnot : Bazı arkadaşlar ısrarla sormaya devam ediyor ben yazdıkça. Starter Pack almazsanız Level 10'da kalırsınız ilerleyemezsiniz. Yani o mavi çubuk dolmaz ta ki Starter Pack alana kadar. Starter Pack'in fiyatı TL üzerinden 43 TL yapıyor. Satın alma işi ise world'ün kendi resmi sitesinden yanihttp://world.needforspeed.com/ adresinden yapılıyor. Lütfen daha sormayın !

quote:

arkadaşlar oyunu oynamak için nete bağlı kalmak şart mı?bağlanmadan kendi başımıza oynamak mümkün değil mi?ben oyunu bugün aldım ama orj. değil.oyunun simgesine tıklayınca mail adresm ve şifremi yazmamı istiyo,yazıyorum ancak hata veriyo?yardımcı olursanız sevinirim...

İnternetsiz oyunu hiç bir şekilde oynayamazsınız. Bunun mümkünatı ve alternatifide yoktur olamazda. Daha detaylı anlatım için aşağıdaki link'e tıklayarak bakabilirsin başka arkadaş sormuş yanıtlamıştım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_42148018/tm.htm

@AnchryA
    Mezdeke oynanır diyen mi oldu sana? Ben hatırlamadımda öyle bir şey yazdığımı. Yazdığım sadece kıvrak olması. Sen panzer'den bahsediyorsun sen hiç gördünmü peki 200'le giderken panzerinde bir anda direksiyon kırıp virajı döndüğünü ? İstersen dene herhangi bir NFS serisinde. Birde hafif bir araçla dene bakalım aynı sonucumu alıcaksın? Tahminimce ben senin bitirdiğin NFS serilerini 3-4 kez bir daha başlayarak bitirmişimdir.

Hala AUDI diye inatlaşanlar var gördüğüm kadarıyla resmen gülüyorum okudukça kalas gibi araba yahu İnatlaşmayın boşuna. Lotus küçüktür hafiftir bundan dolayı iyi hızlanır ani döner. HEAT 5'te defalarca polisten kurtuldum. Nadiren yakalandığım oldu oda kapana yakalandığımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 24 Ağustos 2010; 22:59:32 >

• Audi agır araç e haliyle 1-2 saniye geç hızlanır ama emin ol 210'la 70-80 derecelik virajları alıyorum (: Senin kalas ddiğin araçla. Heat 5 te yakalandığım çok nadirdir ya o an chatte birilerine birşeyler yazıyorumdur yada 3-4 jip , 5-6 polis aracı etrafımdadır ( bende o araçlardan birinin üzerine düşmüşümdür bir zıplama noktasından ancak öyle ) bunun dışında 4 lastik patlak halde yine yakalanmıyorum (: , durup yakalanmadan kalkabiliyorum lotus u hiç söylemeyim nissan 370 z lotus tan dah agır hemen hemen de onun kadar kıvrak pursuit te berbar hafif ve sadece arka veya ön çekişli araçlar. 4 çeker araçlarla sıkıştırılsan dahi hepsini aşabiliyorsun. Sen yine kıvrak arabanla oyna ben audi'yle Karşı yönden gelen jiplerle kafa kafaya çarpışıp ikisini de iptal edeyim (: ( senin lotus da 2.80 geriden geri gelir gittiği yolu 4 teker üzerindeyse )

• kafayı yedim oynayamıyorum!
  • Slm beyler.Oyunu bugün merak edip betasını indirdim.updatelerini yaptım.Oyuna girdim ama koca şehir bi tek ben nasıl online olabilirim.Online yarışabilmek için n yapabilirim ?
  • önce ilk 2yarışı single yapıosun sonra multi oynayabiliosun
  • single diyorum yarış falan açılmıyor öle bekliyor.Hatta 4 yarış war ilk başda 4 tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuatromen

quote:

şu araba kiralama işini detaylıca anlatacak bi Allah kulu yok mu ?, 500 boost var bende ama t1 arabalar için 600 boost istiyor, yani stareter pack olmadan kiralayamıyor muyuz yau ?

Starter pack alınca toplam 7000 Boost'unuz oluyor. Onun haricinde tier 3 araç kiralamak mümkün değildir. Ayrıyetten BOOST gerçek parayla alınıyor. yani diyelim ki siz Starter Pack satın aldınız 7000 boostunuz hediye geldi. Biraz daha boost eklemek isterseniz yine gerçek para verip almanız gerekiyor. Kısaca NFS işi ticarete döktü.

Önemli Dipnot : Bazı arkadaşlar ısrarla sormaya devam ediyor ben yazdıkça. Starter Pack almazsanız Level 10'da kalırsınız ilerleyemezsiniz. Yani o mavi çubuk dolmaz ta ki Starter Pack alana kadar. Starter Pack'in fiyatı TL üzerinden 43 TL yapıyor. Satın alma işi ise world'ün kendi resmi sitesinden yanihttp://world.needforspeed.com/ adresinden yapılıyor. Lütfen daha sormayın !

quote:

arkadaşlar oyunu oynamak için nete bağlı kalmak şart mı?bağlanmadan kendi başımıza oynamak mümkün değil mi?ben oyunu bugün aldım ama orj. değil.oyunun simgesine tıklayınca mail adresm ve şifremi yazmamı istiyo,yazıyorum ancak hata veriyo?yardımcı olursanız sevinirim...

İnternetsiz oyunu hiç bir şekilde oynayamazsınız. Bunun mümkünatı ve alternatifide yoktur olamazda. Daha detaylı anlatım için aşağıdaki link'e tıklayarak bakabilirsin başka arkadaş sormuş yanıtlamıştım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_42148018/tm.htm

@AnchryA
    Mezdeke oynanır diyen mi oldu sana? Ben hatırlamadımda öyle bir şey yazdığımı. Yazdığım sadece kıvrak olması. Sen panzer'den bahsediyorsun sen hiç gördünmü peki 200'le giderken panzerinde bir anda direksiyon kırıp virajı döndüğünü ? İstersen dene herhangi bir NFS serisinde. Birde hafif bir araçla dene bakalım aynı sonucumu alıcaksın? Tahminimce ben senin bitirdiğin NFS serilerini 3-4 kez bir daha başlayarak bitirmişimdir.

Hala AUDI diye inatlaşanlar var gördüğüm kadarıyla resmen gülüyorum okudukça kalas gibi araba yahu İnatlaşmayın boşuna. Lotus küçüktür hafiftir bundan dolayı iyi hızlanır ani döner. HEAT 5'te defalarca polisten kurtuldum. Nadiren yakalandığım oldu oda kapana yakalandığımdan.

yani, ben şimdi tier 2 veya 1 bile araba kiralayamayacakmıyım ? 500 boost gözüküyor, kira için 600 boost istiyor, tier 1 bile kiralayamaz mıyım ?

• quote:

yani, ben şimdi tier 2 veya 1 bile araba kiralayamayacakmıyım ? 500 boost gözüküyor, kira için 600 boost istiyor, tier 1 bile kiralayamaz mıyım ?

Malesef kiralayamazsınız. Dediğim gibi kiralamak istiyorsanız veya başka şeylerde kullanmak istiyorsanız boost'u Starter pack satın almalısınız. Bu şekilde 7000 boost'unuz olacaktır. Yalnız boost'u dikkatli harcayın dediğim gibi boost gerçek parayla alınan birşey. Boost'la oyundaki parayı karıştırmayın.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.