Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Runoart

Bende sp almadım ama böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım halada yarışıyorum? Enteresan bir durum olmuş.

Alıntıları Göster
    k@ptan41
    mac adresini değiştirmeyi dene belki çözüm olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

k@ptan41
    mac adresini değiştirmeyi dene belki çözüm olur.

Alıntıları Göster
    Aynı indirme problemi benimde başıma geldi.Dns'i otoya aldım ve flushdns yaptım 1-2kere, sorun halloldu.Çatır çatır indiriyor şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DgnByz

Aynı indirme problemi benimde başıma geldi.Dns'i otoya aldım ve flushdns yaptım 1-2kere, sorun halloldu.Çatır çatır indiriyor şuan

Alıntıları Göster
    Pek kimse oynamıyor sanıyorum online olmuyor bu aralar? Ben son hız oynamaya devam ediyorum... Yarışmak isteyenler ekleyebilir nick: RUNO
  • quote:

Pek kimse oynamıyor sanıyorum online olmuyor bu aralar? Ben son hız oynamaya devam ediyorum... Yarışmak isteyenler ekleyebilir nick: RUNO

Alıntıları Göster
    flushdns yaptım dns'i defualt'a getirdim host'u sildim gene olmuyor :S
  • quote:

Ben bu aralar baya oynuyorum, birazdan seni eklerim. Kullanıcı adım: Skywalker10
  • quote:

Orijinalden alıntı: byaxy

NETERROR_CONNECT_PEER_TIMEOUT multiplayer oynuyamıyorum hiç oynuyamadım nasıl düzeltebilriiz bu hatayı bilen daha önce karşılaşıp düzelten arkadaşlar varasa yardımcı olursa sevinirim

Aynı durumdayım, yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.h.a.

Hello trsha07 , Thank you for your report on a possible Terms of Services violation. Please be assured we will take the appropriate action in this matter if warranted. If you require any further assistance or would just like to provide feedback about your experience please go tohttp://www.ea.com . Sincerely,Customer SupportElectronic Arts, Inc. EA.com Customer Relations Petition history: On 08-13-2010 you asked NFSWO support: Please give some details why you want to report this driver.Status message

bune akadaşalar msj geldide bana :)

up

• quote:

Orijinalden alıntı: E.İskenderli

explorer ayarlardan sıfırla explorer yeral ag baglantısına yotube girmek icin prox adresi yazdıysan sil
    s.h.a.
    oyunda kullanıcıyı sikayet etmisin report kullanarak sana bilgilendirme mesaji gelmis daha ayrıntılı olarak link vermisler önemsiz birsey
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

quote:

Orijinalden alıntı: E.İskenderli

explorer ayarlardan sıfırla explorer yeral ag baglantısına yotube girmek icin prox adresi yazdıysan sil
    s.h.a.
    oyunda kullanıcıyı sikayet etmisin report kullanarak sana bilgilendirme mesaji gelmis daha ayrıntılı olarak link vermisler önemsiz birsey

Alıntıları Göster
    acaba ne zaman şikayet ettim yaa

• quote:

Alıntıları Göster
    herkese ilgisi ve yardımı için teşekkür ederim ancak bu oyunun bana garezi var sanki.. hiçbir türlü olmuyor..

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaslar bende yeni geldim aranıza oyun gercekten cok hos ama anlamıyorum ve yardım eden türkde yok oyunda o yüzden sıkılıyorum bi kaç sorum olacak level 5
    1 araba nerden deyiştiriyoruz
    2 modifiye nasıl yapıyoruz

ben bunları cok cok aradım bir türlü bulamadım yuhh bee surdan diebilirsiniz ama :D cigabayt düşük bnm :D k bakmayın yaa bir anlatan olursa iyi olur :D

• quote:

Orijinalden alıntı: agresivee1

arkadaslar bende yeni geldim aranıza oyun gercekten cok hos ama anlamıyorum ve yardım eden türkde yok oyunda o yüzden sıkılıyorum bi kaç sorum olacak level 5

ben bunları cok cok aradım bir türlü bulamadım yuhh bee surdan diebilirsiniz ama :D cigabayt düşük bnm :D k bakmayın yaa bir anlatan olursa iyi olur :D

Alıntıları Göster
    Sorularımı cevapladığınız için teşekkürler.
  • quote:

Oyunda H tuşuna basarsan klavyeden: House dediğimiz oyun kumanda merkezimize yani garajımıza ulaşıyoruz. sağ tarafta seçenekler oluyor orda customization da modifiye boyama falan özellikler olduğu gibi Car Driver da ise araç satmak için Sell Araç almak içinde Purchase kısımları. unutmadan belli bi level kadar sadece tek aracımız olabiliyor. 2. araç yeri için gerçek para karşılığı boost almak gerekiyor.

Need For Speed : World Online

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

quote:

Oyunda H tuşuna basarsan klavyeden: House dediğimiz oyun kumanda merkezimize yani garajımıza ulaşıyoruz. sağ tarafta seçenekler oluyor orda customization da modifiye boyama falan özellikler olduğu gibi Car Driver da ise araç satmak için Sell Araç almak içinde Purchase kısımları. unutmadan belli bi level kadar sadece tek aracımız olabiliyor. 2. araç yeri için gerçek para karşılığı boost almak gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Başlamak istiyorum. Download a tıklıyorum ea account diyo ne yapacagım.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

Başlamak istiyorum. Download a tıklıyorum ea account diyo ne yapacagım.

http://world.needforspeed.com/register kayıt ol account kısmına kayıt oldugun email adres sifreni yaz NFS Client indir
    - sonra oyunun exe tıkla oraya kayıt oldugun email adresini ve sifrenini yaz update yapıcak bitmesini bekle oyun açılcak ilk önce single player yarislar var 1 olursan multiplayer yarişlar açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 15 Ağustos 2010; 18:10:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassablanka

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İşte yeni canavarım arkadaşlar. Lancer evo ( Birinci Update'ini Yaptım ) (Level 20'deyim zaten ay ve yıldız level 20'de açılıyor)

Ve işte gurur tablomuz , benim birinci ve diğer türk arkadaşın ikinci olduğu bir multi player yarışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 16 Ağustos 2010; 0:06:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kassablanka

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben indirdim ama UPDATE diye yeşil bir butona sahip bir menü çıkıyor.Sanırım benimki beta.

Satın almadan oynamanın imkanı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Ben indirdim ama UPDATE diye yeşil bir butona sahip bir menü çıkıyor.Sanırım benimki beta.

Satın almadan oynamanın imkanı yok mu?

Alıntıları Göster
    Hallettim ücretsiz olarak girdim.

Nickim:VOLDROY
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuatromen

İşte yeni canavarım arkadaşlar. Lancer evo ( Birinci Update'ini Yaptım ) (Level 20'deyim zaten ay ve yıldız level 20'de açılıyor)

Ve işte gurur tablomuz , benim birinci ve diğer türk arkadaşın ikinci olduğu bir multi player yarışı.

koçum benim

tanıdık geldimi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuatromen

koçum benim

tanıdık geldimi

Alıntıları Göster
    Ben LOTUS aldım, kiralık arabalarla oynuyorum. 25 Level olunca update yapacağım.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.