Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnchryA

http://world.needforspeed.com/download Bu link sende açılması gereken direkt indirme linki . buradan indirebilirsin ( 5.7 mbyte'lık setup dosyası )

Yukarda bahsettiğim Setup dosyasını indirip kuracaksın mail adresini ve şifreni girdikten sonra Update yap. yapacağın Update 722Mbyte( 1 cd'lik dosya ) bu update bitince girersin oyuna.

Teşekkürler dostum onları yaptım oynuyorum şuan ben bu kadar küçük boyutta beklemiyordum bu kadar küçükmü oyunun boyutu.

• kredi kartı ile alımda CSC die bir bölüm var oraya hangi no yazcas.kredi kartının ilk 4 nomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KORSAN_TR

kredi kartı ile alımda CSC die bir bölüm var oraya hangi no yazcas.kredi kartının ilk 4 nomu?

arkasındaki 3 rakamı giriceksin
  • @LastCroN

Hangi banka kartı kullanıyorsun bilmiyorum ama yurtdışı alışveriş yaptığın için ödeme onay bekliyor olabilir. Çok detaylı bilmiyorum sadece bir tahmin.
  • peki pack aldıktan sonra hmn indirebiliomuyuz oyunu?
  • quote:

peki pack aldıktan sonra hmn indirebiliomuyuz oyunu?

Evet pack aldıktan sonra ( 1 saat içinde Sistem senin profilini güncelliyor, indirme bağlantısını ve update server'ına erişimini açıyor.

----

Pila --

Oyunun boyutu o kadar küçük değil aslına bakarsan yapılan o Update ile haritaları 'ı ve araçları sistemine indiriyorsun yanılmıyorsam. Bağlandıktan sonra da server' a sürekli araç yeri bildirip geri bildirim alıyorsun.

Kısaca şöyle diyeyim İNTERNET'i SINIRLI(Kotalı ) olan oynamasın... ( ne demek oynamasın diyen kotalı kullanıcılar olabilme ihtimaline karşı , oynayın faturayı siz ödüyorsunuz :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnchryA

quote:

peki pack aldıktan sonra hmn indirebiliomuyuz oyunu?

Evet pack aldıktan sonra ( 1 saat içinde Sistem senin profilini güncelliyor, indirme bağlantısını ve update server'ına erişimini açıyor.

Ben sabah saatlerinde aldım halen indirilmiyor. Supporta attığım mailede cevap yok.
  • bnde almayı düşünüyorumda korkuyorum sorun çıkarsa die hmn indirebilirm dimi
  • quote:

bnde almayı düşünüyorumda korkuyorum sorun çıkarsa die hmn indirebilirm dimi

Sorun çıkmazsa hemen indirirsin zaten. Yok çıkarsa destek bölümünden malesef destek vermiyorlar :)
  • Update ten sonra launch dediğim zaman "login failed" hatası alıyorum girebilen var mı oyuna?
  • ben indiremedim 27 temmuzdan sonramı indirebilicez ?
  • eet
  • beyler oyun dr de veya aralda satilmicakmi internetten almaya mecburmuyuz
  • Aral veya diger dağıtımcılarda Satılacak CD'li bir oyun değil NFS World. Bu oyun tamamıyla internet üzerinden indirip yükleme satın alma üzerine bir sisteme sahip.

Yani kısaca , oyunu şimdi almayıp 27 temmuz tarihinde ücretsiz olarak başlasanız dahi yapılacak yeni geliştirmeler paketler ve Boost denilen NFS world' e özel gerçek para ile alınan oyundaki Premium para birimi yine ücrete tabi her şartta herşey online ve dolaylı yoldan ücretli.
  • ücretsiz olunca 10 levele kadar gelmek kötü :(
  • Oyunu indirdim açılmıyor 27 temmuzu bekliyecez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 26 Temmuz 2010; 5:35:55 >
  • ben indiremedim :D
  • Çıkmadı mı daha...!
  • beyler ya bu starter pack 27sindede satılcak dimi bn alamadım bugünde
  • yokmu ya cevaplıcak.27sinde ve sonra starter packi alabilirmiyiz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.