Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Twelve

yokmu ya cevaplıcak.27sinde ve sonra starter packi alabilirmiyiz.

Alıntıları Göster
    Her zaman alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

Her zaman alabilirsin.

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=sQ9-DUpiNVs

eğer oyun buysa yazıklar olsun ea'ya dalga geçer gibi bildiğin mostwanted bu oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

http://www.youtube.com/watch?v=sQ9-DUpiNVs

eğer oyun buysa yazıklar olsun ea'ya dalga geçer gibi bildiğin mostwanted bu oyun.

Alıntıları Göster
    @nasuh48
    Adamlar zaten yeni baştan bir oyun yaratacağız demedilerki zaten. Mw, carbon ve u2'yi birleştirip yeniden düzenleyeceklerini ve böyle yeni bir oyun çıkartacaklarını açıklamışlardı. Bu açıklama yapılmasaydı zaten kızmakta haklı olurdunuz, ki böyle bile kasan bu online oyundan grafik olarak çok kaliteli grafikler beklemek abes kaçar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

@nasuh48
    Adamlar zaten yeni baştan bir oyun yaratacağız demedilerki zaten. Mw, carbon ve u2'yi birleştirip yeniden düzenleyeceklerini ve böyle yeni bir oyun çıkartacaklarını açıklamışlardı. Bu açıklama yapılmasaydı zaten kızmakta haklı olurdunuz, ki böyle bile kasan bu online oyundan grafik olarak çok kaliteli grafikler beklemek abes kaçar.

Alıntıları Göster
    google grup

• quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

google grup

Alıntıları Göster
    Bakalım bunu nasıl patlatacaklar. Oyun sırf online sanırım. Yanılmıyorum dimi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet19o7

Bakalım bunu nasıl patlatacaklar. Oyun sırf online sanırım. Yanılmıyorum dimi arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    Oyun kendi serverları üzerinden oynalıyor oyun bir çıksın bakalım ne yapacaklar Starter Pack neymis update dosyasımı paylaşabilrlermi sadece tek kişimi kullanabiliyor yüklüyenler açıklaya bilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 26 Temmuz 2010; 22:50:06 >
  • quote:

Oyun kendi serverları üzerinden oynalıyor oyun bir çıksın bakalım ne yapacaklar Starter Pack neymis update dosyasımı paylaşabilrlermi sadece tek kişimi kullanabiliyor yüklüyenler açıklaya bilirmi

Alıntıları Göster
    1. Soru , Starter Pack Premium Hesap almak isteyenler için daima satışta olacak. ( Oyuna Starter Pack ile dilediğiniz zaman başlayabilirsiniz 27. si şart değil öncesinde de sonrasında da starter olacak. )

2. soru starter pack ile download edilen veriyi tek kişi kullanabiliyor.

Starter pack alanlar' a farklı bir download sayfası açılmıyor ! Starter pack alanlar' a NFSWorld sunucuları kullanıcının kayıt bilgilerinden(starterpack alıp almadığını kontrol edip ) Update' i açıyor.

Acele etmeyin 27'sinden sonra Update bedava kullanıcılara da açılacak , kariyerinizi 10. level e kadar geliştirin bu sürede oyunu oynamak isteyip istemediğiniz kısaca beğeniniz de netleşir ona göre starter pack alırsınız.

Oyunun grafiklerinden şikayetçi bazı arkadaşlar görüyorum , Grafik olarak Kötü değil ( Full detail oynayan biri olarak söylüyorum ) ayrıca , oyunun sıfırdan yaratılmayacağı yani yeni bir oyun olmadığını Electronic Arts açıklamıştı ki kaldı ki yeni bir oyun sayılabilir de Carbon+mostw ve under birleşimi yani 3 oyunun artılarından oluşan ve işin en zevkli boyutu online platform' a göre yapılmış ve sadece online oynanan bir oyun. Beklentisi yüksek olanlar boşuna yermesin gitsin Kendisine Bilgisayar' ı rakip alıp yarışacağı oyunlara devam etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega06

1. Soru , Starter Pack Premium Hesap almak isteyenler için daima satışta olacak. ( Oyuna Starter Pack ile dilediğiniz zaman başlayabilirsiniz 27. si şart değil öncesinde de sonrasında da starter olacak. )

2. soru starter pack ile download edilen veriyi tek kişi kullanabiliyor.

Starter pack alanlar' a farklı bir download sayfası açılmıyor ! Starter pack alanlar' a NFSWorld sunucuları kullanıcının kayıt bilgilerinden(starterpack alıp almadığını kontrol edip ) Update' i açıyor.

Acele etmeyin 27'sinden sonra Update bedava kullanıcılara da açılacak , kariyerinizi 10. level e kadar geliştirin bu sürede oyunu oynamak isteyip istemediğiniz kısaca beğeniniz de netleşir ona göre starter pack alırsınız.

Oyunun grafiklerinden şikayetçi bazı arkadaşlar görüyorum , Grafik olarak Kötü değil ( Full detail oynayan biri olarak söylüyorum ) ayrıca , oyunun sıfırdan yaratılmayacağı yani yeni bir oyun olmadığını Electronic Arts açıklamıştı ki kaldı ki yeni bir oyun sayılabilir de Carbon+mostw ve under birleşimi yani 3 oyunun artılarından oluşan ve işin en zevkli boyutu online platform' a göre yapılmış ve sadece online oynanan bir oyun. Beklentisi yüksek olanlar boşuna yermesin gitsin Kendisine Bilgisayar' ı rakip alıp yarışacağı oyunlara devam etsin.

Alıntıları Göster
    açıklamalar için saol.kredi kartının adres değişikliğini yarın yapabilirsek yarın alıcam starter packi.

• quote:

açıklamalar için saol.kredi kartının adres değişikliğini yarın yapabilirsek yarın alıcam starter packi.

Alıntıları Göster
    AnchryA
    tesekkürler güzel açıklama olmuş
    evet bencede oyunu oynayın begenirseniz Starter Pack satın alın sonra pişman olmayın

Dowload açıldıhttp://world.needforspeed.com/ oyuna giremiyorum service is unavailable hatası veriyor oyuna nasıl gircez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 27 Temmuz 2010; 3:06:40 >

• quote:

AnchryA
    tesekkürler güzel açıklama olmuş
    evet bencede oyunu oynayın begenirseniz Starter Pack satın alın sonra pişman olmayın

Dowload açıldıhttp://world.needforspeed.com/ oyuna giremiyorum service is unavailable hatası veriyor oyuna nasıl gircez

Alıntıları Göster
    arkadaşlar resmi siteden oyunu indirdim dosya 5 mb yükledim kullanıcı adı şifremi girdim hata verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: E A

arkadaşlar resmi siteden oyunu indirdim dosya 5 mb yükledim kullanıcı adı şifremi girdim hata verdi

aynisi bende de oluyo kullanici adimi sifremi giriyorum hata ???????????????????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker1453

quote:

aynisi bende de oluyo kullanici adimi sifremi giriyorum hata ???????????????????????????????

Alıntıları Göster
    aynen hata verio
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende de var beleşe giremeyeceğiz gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Winters

Aynı sorun bende de var beleşe giremeyeceğiz gibi

Alıntıları Göster
    starter packi olan arkadaşlardada bu sorun varmı??
  • quote:

starter packi olan arkadaşlardada bu sorun varmı??

Alıntıları Göster
    resmen adam gibi oynatmicaklar oyunu bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker1453 -- 28 Temmuz 2010; 13:07:13 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    sorunu çözen varmi acaba
  • quote:

Alıntıları Göster
    belliydi zaten beleşe oyun yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

belliydi zaten beleşe oyun yok :D

Alıntıları Göster
    ya bak şmdi alcaktım starter pack bu sorun çıktı şmdide
  • quote:

ya bak şmdi alcaktım starter pack bu sorun çıktı şmdide

Alıntıları Göster
    server çok yogunmuş onun için indirilmiyormuş diyo şimdide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olur Öyle Şeyler

quote:

Orijinalden alıntı: suleyman_korkmaz_32

quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

quote:

Orijinalden alıntı: suleyman_korkmaz_32

Ben bu shift için birşey sorcağım. Hızlı Ve Öfkeli 4'ü izleyipte Shift'i oynayan var mı acaba? İçerisindeki karakterler aynı mı?

yaş kaç?

kimin yaşı?? benim mi????

evet senin yaşın sana soruyorum nfs shift ile hızlı ve öfkeli 4'ün ne alakası var?

Alıntıları Göster
    İnsallah bu sefer daha iyi olur ya

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.