Yeni arabalar: - Chevrolet Chevelle SS - Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Özel (Sanat Yönetmeni) Versiyonu
Hata düzeltmeleri / Değişiklikler: - Polis ve trafik AI iyileştirmeler yapıldı. - Treasure Hunt olayı sırarsında eve gidip gelindiği zaman görevin ekranda gözükmemesi düzeltildi. - Video ayarlarını internet bağlantısı kesildikten sonra otomatik Windowed moda atma sorunu düzeltildi. - Nissan 2000 GT-R ın sabit tekerleklerinin araba görüntü modifiyesi uygulandıktan sonra tekerleklerin içeri gömülme sorunu düzeltildi. - Nissan 2000 GT-R ın ızgara civarındaki vinyls uygularken vinlyslerinin bozulma sorunu düzeltildi. - Audi TT RS Coupé vinly çoğaltırken gözükmeme sorunu düzeltildi. - Sabit hız göstergesi / takometre ve mini-haritanın Tanışma Yerine geçtiklerinde ekrandaki bir müddet durma sorunu düzeltildi. - Waterfront pistinde yarış başlarken bir yarışçıya engel olan ızgara düzeltildi. - Financial District pistinde yarış başlarken bir yarışçıya engel olan ızgara düzeltildi. - SSeaside Interchange sürücüleri engelleyen bariyer sorunu düzeltildi.
Arkadaşlar size 2 sotum olacak. 1. si arkadaşlar en çabuk nerde para kasılır paraya ihtiyacım var(16 levelim). 2. si 30 levele kadar mazda RX-7 ile gidebilir miyim?
ben 40 levele z4 ile gidicem sende gidersein yani
quote:
Orijinalden alıntı: sezermsk
hiç güleceğim yoktu
quote:
Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care
quote:
Orijinalden alıntı: sezermsk
hiç güleceğim yoktu
sen gül diye yazdım zaten :D ne olmuş 30 leveldeyim şuanda :D
yarışlarda kaçıncı olursam olayım para ve rep vermiyo 2 gündür başına böyle birşey gelen var mı ?
arasıra bendede oluyor ve oyundan çıkıp tekrar giriyorum düzeliyor, genelde rusların çok olduğu kanallarda oluyor sanki.
quote:
Orijinalden alıntı: zeusn
arasıra bendede oluyor ve oyundan çıkıp tekrar giriyorum düzeliyor, genelde rusların çok olduğu kanallarda oluyor sanki.
teşekkür ederim beyfendi tanıdım sizi :D
server larda sorunmu var
giremiyorum?
Oyun içinde arkadaşlarımıza para yada araba hediye edebiliyormuyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: JAX
Oyun içinde arkadaşlarımıza para yada araba hediye edebiliyormuyuz?
malesef
bu tür online oyunlar para tuzagı bence git nfs serisinin sevdiğin bir oyunun orjinalini al git doya doya multi oyna bu tür online oyunlar gereksiz :)
bak bakalım diğer aldığın orjinal oyunların multisinde bu kadar adam var mı? yok para tuzağıymış da şuymuş da
Beyler size bir soru daha: 350Z mi Z4 mü Impreza mı? her açıdan hangisi daha iyi?
bende z4 var memnunun subaru alma.350z hakkında birşey bilmiyorum
beyler 350Z hakkında bilgisi olan yok mu? Acil 350Z mi z4 mü??
BMW l35i aldım. fakat gelen giden yarışlarda deçiyor. Bu araba o kadar kötü mü?
O araba kötü,keşke başka bişey alsaydın
boost almayacaksanız ilk olarak nissan silvia ondan sonra rx7 ve sonra lotus alın 40 level olunca da m3. 350z ise performansı hiç iyi değil almayın pişman olursunuz
Arkadaşlar merhaba, konunun neredeyse tamamını okudum, yaşadığım sorunu bir kaç kişi yaşamış fakat kimse sağlıklı bir cevap verememiş.
Her bitirdiğim yarışta yarış zamanıma ortalama 8 saniye kadar bir süre ekleniyor, doğal olarak son düzlükte aramızda fazla mesafe olmayan bir aracın önünde bitirdiğim halde 2. 3. hatta 4. olduğum oluyor. Sorun tam olarak nedir acaba?