Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni arabalar:
    - Chevrolet Chevelle SS
    - Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Özel (Sanat Yönetmeni) Versiyonu

Hata düzeltmeleri / Değişiklikler:
    - Polis ve trafik AI iyileştirmeler yapıldı.
    - Treasure Hunt olayı sırarsında eve gidip gelindiği zaman görevin ekranda gözükmemesi düzeltildi.
    - Video ayarlarını internet bağlantısı kesildikten sonra otomatik Windowed moda atma sorunu düzeltildi.
    - Nissan 2000 GT-R ın sabit tekerleklerinin araba görüntü modifiyesi uygulandıktan sonra tekerleklerin içeri gömülme sorunu düzeltildi.
    - Nissan 2000 GT-R ın ızgara civarındaki vinyls uygularken vinlyslerinin bozulma sorunu düzeltildi.
    - Audi TT RS Coupé vinly çoğaltırken gözükmeme sorunu düzeltildi.
    - Sabit hız göstergesi / takometre ve mini-haritanın Tanışma Yerine geçtiklerinde ekrandaki bir müddet durma sorunu düzeltildi.
    - Waterfront pistinde yarış başlarken bir yarışçıya engel olan ızgara düzeltildi.
    - Financial District pistinde yarış başlarken bir yarışçıya engel olan ızgara düzeltildi.
    - SSeaside Interchange sürücüleri engelleyen bariyer sorunu düzeltildi.

• Arkadaşlar size 2 sotum olacak.
    1. si arkadaşlar en çabuk nerde para kasılır paraya ihtiyacım var(16 levelim).
    2. si 30 levele kadar mazda RX-7 ile gidebilir miyim?
  • ben 40 levele z4 ile gidicem sende gidersein yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezermsk

ben 40 levele z4 ile gidicem sende gidersein yani

hiç güleceğim yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

quote:

Orijinalden alıntı: sezermsk

ben 40 levele z4 ile gidicem sende gidersein yani

hiç güleceğim yoktu

sen gül diye yazdım zaten :D ne olmuş 30 leveldeyim şuanda :D
  • yarışlarda kaçıncı olursam olayım para ve rep vermiyo 2 gündür başına böyle birşey gelen var mı ?
  • arasıra bendede oluyor ve oyundan çıkıp tekrar giriyorum düzeliyor, genelde rusların çok olduğu kanallarda oluyor sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeusn

arasıra bendede oluyor ve oyundan çıkıp tekrar giriyorum düzeliyor, genelde rusların çok olduğu kanallarda oluyor sanki.

teşekkür ederim beyfendi tanıdım sizi :D
  • server larda sorunmu var

giremiyorum?
  • Oyun içinde arkadaşlarımıza para yada araba hediye edebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

Oyun içinde arkadaşlarımıza para yada araba hediye edebiliyormuyuz?

malesef
  • bu tür online oyunlar para tuzagı bence git nfs serisinin sevdiğin bir oyunun orjinalini al git doya doya multi oyna bu tür online oyunlar gereksiz :)
  • bak bakalım diğer aldığın orjinal oyunların multisinde bu kadar adam var mı? yok para tuzağıymış da şuymuş da
  • Beyler size bir soru daha:
    350Z mi
    Z4 mü
    Impreza mı?
    her açıdan hangisi daha iyi?
  • bende z4 var memnunun subaru alma.350z hakkında birşey bilmiyorum
  • beyler 350Z hakkında bilgisi olan yok mu? Acil 350Z mi z4 mü??
  • BMW l35i aldım. fakat gelen giden yarışlarda deçiyor. Bu araba o kadar kötü mü?
  • O araba kötü,keşke başka bişey alsaydın
  • boost almayacaksanız ilk olarak nissan silvia ondan sonra rx7 ve sonra lotus alın 40 level olunca da m3. 350z ise performansı hiç iyi değil almayın pişman olursunuz
  • Arkadaşlar merhaba,
    konunun neredeyse tamamını okudum, yaşadığım sorunu bir kaç kişi yaşamış fakat kimse sağlıklı bir cevap verememiş.

Her bitirdiğim yarışta yarış zamanıma ortalama 8 saniye kadar bir süre ekleniyor, doğal olarak son düzlükte aramızda fazla mesafe olmayan bir aracın önünde bitirdiğim halde 2. 3. hatta 4. olduğum oluyor. Sorun tam olarak nedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.