Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bekomu

quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

quote:

Oyunu kotuleyenlerın tabıkı kendı dusuncesi . Yanlıs surdakı oyunun hep onlıne olmıyan ama yıne aynı sırketın oyunları ıle kıyaslıyorsunuz.
    Onlıne olan bır yarıs ıle kıyaslarmısınız ? Bunu tavsıye etmıyorsanız bir alternatıf sunarmısınız ?

Grid
    TDU 2

daha ne söyleyeyim..

Bu oyunlar sadece onlıne degıl ki. Cogu oyun zaten bellı yontemlerle coklu oynanabılıyor.Nfsworld ise sadece onlıne olan ilk oyun.Tabı tercıh meselesı. Renkler ve zevkler. Fakat araba 2 ılerı bı gerı gıdıyorsa ya pc kaldırmıyordur yada netten dolayı lag oluyordur. Carpma vb durumlarda bır takım gercek dısılıklar var fakat o kadarda degıl.
    Pekı bu oyunlarda onlıne kac kısı oluyor acaba ?

netim 20mbit turkcell superonline
    notebook um yüksek ayarda NFS Hot Pursuit 55FPS de oynatıyor..
    oyun dandik..

Ne diyebilirim. Daha iyisini yapman dileğiyle....

• Arkadaşlar ben Ağustos başından beri oynamıyorm oyunu. Şimdi tekrar kurucam ama üyeliğime bişey olmuş mudur?
  • NFS Run(Daha Cikmadi) grafik motorunu NFS World de kullansalardi NFS Run nun satis rakamlarindan daha cok kar ederlerdi hemde surekli bi satis olurdu sabit olarak store dan.NFS World un grafikleri ic acici olmadigindan dolayi cok kullanici kaybediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

NFS Run(Daha Cikmadi) grafik motorunu NFS World de kullansalardi NFS Run nun satis rakamlarindan daha cok kar ederlerdi hemde surekli bi satis olurdu sabit olarak store dan.NFS World un grafikleri ic acici olmadigindan dolayi cok kullanici kaybediyor.

Arkadaşım online mmo türü bir oyundan bahsediyoruz,ne yüksek grafiği ya? hey allahım
  • beyler birisi bana bu oyunu dfgt ile nasıl oynayacağımı söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: numan75

quote:

NFS Run(Daha Cikmadi) grafik motorunu NFS World de kullansalardi NFS Run nun satis rakamlarindan daha cok kar ederlerdi hemde surekli bi satis olurdu sabit olarak store dan.NFS World un grafikleri ic acici olmadigindan dolayi cok kullanici kaybediyor.

Arkadaşım online mmo türü bir oyundan bahsediyoruz,ne yüksek grafiği ya? hey allahım

Online oldugu icin grafiklerin kotu olmasi senin icin normal herhalde bu gorus acisini benimsemissin.Ekran karti net hizi vs.. yetmiyen low mediumda oynasin neden ultra ayarlarda oyniycak insanlar arada kayniyor.

Bu mesaji okuduktan sonra halen goruslerin ayniysa cevap yazip konuyu kirletme.

• quote:

İşte türk zekası.Adamlar herseyı yapmıs,altyapıyı kurmus,grafıklerı geliştirmiş fakat oyunda kullanmayı düşünememiş. Tek eksikleri var sanırım.O da akıl verecek bir türk. Seni bekliyorlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

beyler birisi bana bu oyunu dfgt ile nasıl oynayacağımı söyleyebilir mi?

• Frostbite 2 motoruyla online oyunda nasıl verim alacaksak,çok kullanıcı kaybediyor diyo kim bilir kaç dakika oynadın bu oyunu

logitech e uyum sağladığı için tak oyna dfgt yi
  • quote:

quote:

İşte türk zekası.Adamlar herseyı yapmıs,altyapıyı kurmus,grafıklerı geliştirmiş fakat oyunda kullanmayı düşünememiş. Tek eksikleri var sanırım.O da akıl verecek bir türk. Seni bekliyorlar sanırım.

Bu cumleden anladigim kadariyla sende yok.

Not:Yanlis anlama turk zekasi degil sadece zeka olarak dusun.(Zor olucak biraz ama bunu basarabilirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 17 Eylül 2011; 10:32:18 >

• quote:

Frostbite 2 motoruyla online oyunda nasıl verim alacaksak,çok kullanıcı kaybediyor diyo kim bilir kaç dakika oynadın bu oyunu

Level 47 buda cok dakika eder
  • quote:

quote:

Frostbite 2 motoruyla online oyunda nasıl verim alacaksak,çok kullanıcı kaybediyor diyo kim bilir kaç dakika oynadın bu oyunu

Oyuncu kaybettiğini nerden biliyorsun?
  • quote:

quote:

quote:

Bu cumleden anladigim kadariyla sende yok.

Not:Yanlis anlama turk zekasi degil sadece zeka olarak dusun.(Zor olucak biraz ama bunu basarabilirsin)

Acık acık yuzune vurmak ıstememıstım ama ben vurmıyınca sen kendınde zeka oldugunu sandın sanırım.Bırader once sevıyenı koru.
    Acıkca konusmak gerekırse senın gıbı ınsanlar ancak elestırır klavye basında.Yapılanı elestırecegıne buyur sen yap o zaman.
    Koskoca nfs senın dusundugunu dusunemıyor mu ? Gelmıs burda bırde artıst artıst aklınca laf sokmaya calısıyorsun.
    Hanı cok zekısın ya.Daha oturup c ile toplama carpma programı yazamıyacak adamlar nfs ye ders cermeye calısıyor.Senın zeka yasın kac acaba ?

• quote:

quote:

Level 47 . level cokta onemlı ya. Kac yarıs yaptında o levele geldın.Dunku ezolar elmas toplayıp,gun boyu kanalda al in al in dıye haykırıp 10 gunde level kasıyor.Sonra level 47 imiş. Yemısler levelını.Madem beyenmıyorsun oyunda işin ne , oyun hakkında forumlarda ne gezıyorsun.

• Yok çok kullanıcı kaybediyormuş da ,ondan herkes günlük kaç tl lik,euro luk ,dolar lık boost alıyor değil mi? azaldığı falan yok sadece eski oyuncuların eskiden level 50 olduğu için levellerin artmasını bekliyorlar
  • oynayanlar bi ara beraber atalım :D
  • muhabbete bak ya.. şu oyun için kavga çıkacak neredeyse.. bazılarının sanki babasının şirketiymiş gibi EA dekileri göklere çıkarmasına da şaştım doğrusu..
  • quote:

muhabbete bak ya.. şu oyun için kavga çıkacak neredeyse.. bazılarının sanki babasının şirketiymiş gibi EA dekileri göklere çıkarmasına da şaştım doğrusu..

İstiyen istediğini destekler ve savunur.Bunun bir sorun oldugunu sanmıyorum.Fakat sevıyelı bır sekılde.
    Mesele bu tarz kişilerin sadece eleştırmeyı bılmesı.Ki istiyen elestırır.Ama aklınca karsısındakını asagılamaya calısınca orada dur derler.
  • quote:

quote:

muhabbete bak ya.. şu oyun için kavga çıkacak neredeyse.. bazılarının sanki babasının şirketiymiş gibi EA dekileri göklere çıkarmasına da şaştım doğrusu..

İstiyen istediğini destekler ve savunur.Bunun bir sorun oldugunu sanmıyorum.Fakat sevıyelı bır sekılde.
    Mesele bu tarz kişilerin sadece eleştırmeyı bılmesı.Ki istiyen elestırır.Ama aklınca karsısındakını asagılamaya calısınca orada dur derler.

aşağılamak ağır kaçmış foruma.. yeri değil gerçekten
  • Vaybe herkez birbilerine laf çarpıyor
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.