Şimdi Ara

Need for Speed UNDERGROUND 3 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

Bende başlığı okuynca heyecanlanıp girdim ama kursağımda kaldı

aynen..
  • Hiç sanmıyorum underground serisi kapanmış olması lazım
  • en son most wanted dan sonra bi carbon çıktı ondann sonra gerisi yalan oldu çokta bişi beklemiyorum ben bu ea den
  • bende zannettim çıktı sevinmiştim. Tüh gitti hayaller... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbrdy

quote:

al benden de o kadar

Aynen. Need for Speed World cıkacak galiba.
  • NFSU2 oyununu sadece modifiye için oynuyorum diğerlerinden daha güzel modifiye yapılıo
  • quote:

aynen ya bende bişe var sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Yacan3.

Arkadaşlar böyle bir proje varmı acaba Underground serisini çok seviyorum, diğer yarışlar sarmıyor böyle sokak yarışı tarzı ve modifiye olayı çok iyi. Ayrıca Nfs Underground serisi gerçekten çok tutuldu neden bir 3. sü düşünülmüyor acaba? Yada düşünülüyorda ben mi bilmiyorum?

kardeş kalbime iniyordu. işte underground 3 demeye kalmadan tühh çektim

keşke çıkarsalar. ama çıkarsada undercover gibi olmasın. bize underground 2 deki serbestliği verseler. offf offf nerdeeee...

• Başlık sakat , kalpten gidiyordum
  • başlığı okuyup heyecanlanan kaç kişiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPunch

Başlık sakat , kalpten gidiyordum

aynen
  • su nfs undergraund 2 deki hazı verecek bır oyun cıkarsa undergraund 3 gibi bi 10 sene daha nfs olmedı demektır cunku u2 yi hala oynarım ondaki modifiye tarz tam istediğim gibi kuçukken bana tam bır hızlı ve ofkelı havası verırdı sımdı bıle sadece oyundakı efeklerı gelıstırıp yeni araçlar koysalar yıne herkes baştan defalarca daha bıtırır hazır hot pursuit ile bir yukseliş yakalayan nfs bırde u2 tadında u3 cıkarsa dusunemıyorum bıle neler olacağını heralde bi ıkı sene daha herkes bı onu oynardı
  • Keşkeee
  • hot pursuite geri dönüş yaptılar deli gibi oynuyorum saatlerce açıkcası beklemiyor değilim 1-2 sene içinde u3'ü hemde u2 den çok daha fazla kişiselleştirmeye olanak sağlayacaktır kanımca
  • grafik mrafik ayrı meselede,undergroundlar harikaydı şimdikiler ne biliym pro yarışlar fln o kdr heycanlı değil.most wanted ta harikaydı mesela.
    bi çok kişinin aksine ben bu konunun böyle bişey olduğunu anladım girmeden nedense
  • şu underground 2 den sonra güzel yarış oyunu yok bana kalırsa yapsalar ya şöyle grafikleri güzel bir oyun buna benzer çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbrdy

quote:

al benden de o kadar

Nfs serisinde severek oynadığım tek oyun Underground 2'di. Çıksa çok iyi olur fakat çok düşük ihtimali var hatta ihtimal bile yok.
  • konuyu 1yıl geçtikten sonra hortalatıyorum ama bu yorumu katmadan edemicem :)

ea games in ben gerizekalı oldugunu sanmam.. yaptığı oyunları hala para kazanacak şekilde satıyorlar. underground serisinin tutulduğunu onlarda biliyor heralde kör değiller :)

bence underground 3 yastık altındaki altın gibi. NFS düşüşünde düşüşüne geçtiğinde çok iyi bir grafikle geniş kapsamlı ayrıntılı bir underground 3 çıkarıp kendini yeniden çıtanın üzerine koyabilir :)
  • Umarım bir gün hem underground 3'ü hemde Most Wanted 2'yi görürüz.
  • olllley be diyerek konuyu actim bosa sevinmisim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.