Şimdi Ara

Need for Speed Underground 2 yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
41.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben underground 2 nin %100 ünü bitirdim.Açılan parçalar%100.Ama wide body kits açık diil.acaba bi dükkan mı unuttum diye düşünüyorum.Ama tüm dükkanlar açık.Ama belki oyunda hata vardır.
    Bana bi zahmet oyunun %100 ünü bitirip de wide body kits i açık olan bana bu mesajda haritasını screen shot yaparsa sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: kertemeyenkele

Arkadaşlar ben underground 2 nin %100 ünü bitirdim.Açılan parçalar%100.Ama wide body kits açık diil.acaba bi dükkan mı unuttum diye düşünüyorum.Ama tüm dükkanlar açık.Ama belki oyunda hata vardır.
    Bana bi zahmet oyunun %100 ünü bitirip de wide body kits i açık olan bana bu mesajda haritasını screen shot yaparsa sevinirim.

sorun yok sadece kariyerde wide body kits'leri kullanamıyorsun ama customized'de açık
  • Kariyerde Wide Body Kits'i açmak için Stage 5 bitmemişken 11 tane outrun yarışı kazanman gerekiyordu. Artık ne kadar outrun yarışı kazanırsan kazan Wide Body Kits açılmayacak.
  • bütün yarışlar bittiyse bi kaç yarış geliyo ortalarda onlarıda bitir açılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Kariyerde Wide Body Kits'i açmak için Stage 5 bitmemişken 11 tane outrun yarışı kazanman gerekiyordu. Artık ne kadar outrun yarışı kazanırsan kazan Wide Body Kits açılmayacak.

Ewet Haklı Oda Bitane Seçebilyorsun....
  • biriniz bütün dükkanlarin yerini bulduysa yani 100% ise bana haritayi screen shoot edip yollayabilirmi ben yeni basladim oyuna ama birtürlü dükkanlari bulamiyorum.. simdiden cok tesekkür ederim ilgilenen arkadaslara =)
  • timem buldum =)

100% bütün dükkanlar harita

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 DYNO
    18 yıl önce açıldı
    Need For Speed: Underground 3
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende body kiti dahi açık carier var mail atın vereyım oyun % 100 bitmiştir hem yarış hemde shoplar dahil

• buraya nfs2 underground save yükleyebilecek olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.