Bildirim
Need For Speed Underground 2 Farklı Versiyon
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
versiyon farkı değil ki o sonradan yama yapılıyor o işte
nfs için yamaları arat bak bulursun -
Ben biraz arattırdım pek bulamadım .
Bildiğin bir adres var mı ?? -
O 2 versiyon avrupa ve amerika versiyonları.Bu 2 versiyonun farkı dediğin gibi 2 arabanın farklı olması.Ama o arabaları arkadaşın dediği gibi sonradan da yükleyebilirsin sanırım. -
www.nfsturk.forumu.com veyawww.nfsturk.forumu.net te war.... -
sağol -
ben oyunu orijinal aldım bahsettigin arabalar var hic yamada yapmadım ama kopya versioyonlarında yama yaptıktan sonrada cıkıyomus diyolar bilmiyorum -
quote:
Orijinalinden alıntı: RevengeR
versiyon farkı değil ki o sonradan yama yapılıyor o işte
nfs için yamaları arat bak bulursun
Haklısın sonradan yama yapılabiliyor ama kendisinde 106 ve corsa olan bi versiyonuda var ama ondada civic yok... -
Arkadaşlar !
Şimdi ben bu iki arabayı yükledim fakat customize menüde gözükmüyor ! Read Me'sinde aynı şey yazar !
Ama Career'den girdiğimde araba seçebilyorum . Ama param yok ! Para şifresini yazıyorum kabul etmiyor !
Yardımcı Olurmusunuz Bana ! Acil Lütfen Please ! -
yaw bende indirdim ama bende böyle ayrı ayrı dosyalar çıktı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzerme jr. -- 29 Ağustos 2005, 17:27:44 > -
bu dosyaları nereye atcam yardım pleasee -
106 ve corsa klasorunu oyundaki cars klasorune atacaksın.... içindeki saveleri kullanmak zorundasın arabalar için ama customize edemezsin customize etmek için burada bilgi war....
www.nfsturk.forumu. com
www.nfsturk.forumu. net -
bende klasor olarak çıkmı a.q resme baq..dosyalar halinde -
Peki şifresi ne ?
Cerear oynadık ama ordermebaby der şifre olarakwww.dlh.net sayfasında
yazıyorum olmuyor . . . -
şükür arabaları indirdim ve oynuyorum yardım eden ark.lara çok teşekkürler bu arada 106GTİ la hız da denedim 6.viteste 259da devir bitiyor -
kardeş nerden buldun ben buldum ama klasör klasör ayrılmamış..eğer olursa bana maille atarmısın?..hifiboi@gmail.com -
arabalar buradahttp://www.edgefiles.com/files/17735.html
ama sorun senin ziptede olabilir sanki... klasik olanı kullanıyorsun...
bence winrar a terfi et...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X