Şimdi Ara

Need for Speed Underground 2 DEMO (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
0
Favori
3.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackerJack -- 27 Ekim 2004, 19:41:59 >
  • ya ne is anlamd1m flashgetle inidrdigim icin mi boyle oluyor. baska yerdede indirdim biraz indiiryo sonra tak1l1yo
  • quote:

Orjinalden alıntı: wild_rain

İndirmeye başladım ,sahura kadar oynayacam inşallah.. merakla bekliyorum.. süper olcak gibi...... 345mb da neler vardır kimbilir...

Abi 345mb ın cogu texturedür.Hayvan grafikleri var oyunun screenshotlarında.Ben de cekmeye basladım.Bakalım 9800pro ile nasıl oynayacak grafikler?
  • İndirelim bakalım neyin nesiymiş

Geçen gün POP2'yi indirdim demosunu beklediğim kadar iyi değildi iyşallah bu beklediğimden iyi çıkar.
  • Hollanda falan hikaye belçika serverlarından 28 k ortalama ile indirdim 2.5 3 saatte
  • şuan australia serverlarından indiriyorum jız 36 ile 52 arasında gidip geliyo
  • %82 deyim ha gayret
  • oyun tek kelımeyle super olmus. Dıger arabaları cok merak ettım 350Z ıle oynanıyo suan sadece egzos ve blow off sesleri muhtesem ya
  • ss koysanız?
  • SSler var en tepedeki linkte pew istemediğin kadar. Bu arada lot denilen garagedan 350znin 4 rengini seçebiliyorsunuz. Özellikle kırmızıya bittim. 4 arabanında motor sesi farklıydı. Mükemmel bir oyun. Yani isteyipte hayal ettiğim hemen hemen her şey düşünülmüş. O kadar çok modifiye ayrıntısı var ki gözlerinize inanamayacaksınız. Ya o cant kapaklarına takılan pervanemsi şeyi bile ben ilk defa gördüm.
  • downloading.....
  • hadi bakalım download etmeye basladım haydi hayırlısı
  • bende başladım çok merak ettim.
  • oyun çok iyi olmuş hele sesler süper olmuş şehirde dolaşmak da
    ayrı bir güzellik tam sürümü insanları bilgisayar başında zombiye çevircek
  • yaw beyler indirdim ! ama kurduktan sonra oyun açıkmadı ! önce directx9.0c yükleyin dedi ! yükledim ! sonra tekrar kurdum , gene olmadı !
    sinir oldum ! başka bi server'den çekcem şimdi ! yani bi dahaaaaaaaaaa
  • eagamesten indirdim, ilk linkten indirdim sanırım direk eagamesten arkadaşlar, gayet sorunsuz 128 k ile (hala 256 yapmadılar beni) 8 saatte geldi

oyundaki o 4 350z in birbirine hiç benzememesi tuningin sınırsız olduğunu gösteriyor..

motor seslerinden, hız göstergesine kadar büyük farklılıklar var, herkes özgün olabilecek artık bu oyunda

oyunda kasış olayına ise şunu diyecem:
    direct x 9 destekli düşük performanslı fx5200 gibi kartlarda genelde performans düşüklüğü yaşanıyor ve oyunu kastıran yalnızca bu efektler yoksa gf mx 440 ile 1024x768 de oyun gram kasış olmadan oynanabiliyor.. çünkü kartın efekten mefekten haberi yok takır takır oynatıyor..
    herkese hayırlı olsun...
  • Walla meraklı bir şekilde bekliyorum inmesini... :D
  • arkadaşlar çok sağolun bu topicte emeği geçen herkese çok teşekkürler oyun süper
  • Süppeeeeeeeeeeeer
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.