Bildirim
NEED FOR SPEED THE RUN PAL SATILIK TAKASLIK

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
Tüh online kodlu ise güzel fırsat olucaktı, tamda almak için yer ararken, kod yok fırsat olmamış.
hayırlı satışlar -
quote:
Orijinalden alıntı: M`Shinoda
Tüh online kodlu ise güzel fırsat olucaktı, tamda almak için yer ararken, kod yok fırsat olmamış.
hayırlı satışlar
Multi oynayacaksan kod şart ben pek multi adamı değilim sırf milletle zaman rekabeti olsun diye kodu girdim. 100 kişilik listede bir tek ben oynuyorum oyunu. anlayacağın aslında kodda boşa gitti______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
satılmadıysa en son kaça yaparsınız. haber verirmisiniz. -
Oyun "force be with you" nickli üyeye satılmıştır. ______________________________
-
evet alınmıştır :) -
Kardeş ya sendeki platstation içinmiş ben xbox sanmıştım. Kargonu geri çekip parayı iade edermisini :)
kusura bakma. Yanlışlık oldı. Yalan söylediğimi sanma sakın. Profilime bakarsan xbox oynadığımı görürüsün. Tekrar özür dilerim.
saygılar,
hakan -
quote:
Orijinalden alıntı: force be with you
Kardeş ya sendeki platstation içinmiş ben xbox sanmıştım. Kargonu geri çekip parayı iade edermisini :)
kusura bakma. Yanlışlık oldı. Yalan söylediğimi sanma sakın. Profilime bakarsan xbox oynadığımı görürüsün. Tekrar özür dilerim.
saygılar,
hakan
hocam fena olmuş durumunuz hiç dikkat etmediniz mi ps bolumune açılmış -
Sormayın yaa. Neyseki arkadaş anlayışlı çıktı. Saolsun sorun çıkarmadı. Bu demek oluyor ki bu adamdan her zaman gözün kapalı alış-veriş yapabilirisin. -
Önemli değil. Hata her zaman olur ______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X