Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
116.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chaneser

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Orijinal aldım. Ne gibi avantajlarım var? Origin diye bir şey ile yüklendi. Steam gibi bir şeye benziyor gibi?
    Online oynama imkânım da var mı?

Online oynama imkanın var. Zaten kıraklı versiyonunda online oynayamazsın. Ve galiba yanlış hatırlamıyorsam bazı özellikleride online modda açabiliyorsun. Eğer limimted edition versiyonunu almışsan birkaçtane daha araba+challenge serilerinide sahip olabiliyorsun. Son olarak yazmayı unuttuğum bişey var. Evet origin diye bişey var. Steamın hemen hemen aynısı sayılır.

Çok teşekkür ederim kardeşim. :) Boş bi' zamanda dalalım bakalım. :)
  • ya bu oyunda hangi tuşları kullanıcaz ? ara videolarda A'ya b'ye bas diyor da hiçbiyerde karşılığı yok tuşların

direksiyon kurdum oturdum, şimdi iki büklüm tuşların karşılığını arıyorum. bu oyununu yazanlar gerizekalı falan galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikista

ya bu oyunda hangi tuşları kullanıcaz ? ara videolarda A'ya b'ye bas diyor da hiçbiyerde karşılığı yok tuşların

direksiyon kurdum oturdum, şimdi iki büklüm tuşların karşılığını arıyorum. bu oyununu yazanlar gerizekalı falan galiba

Eski tuş kombinasyonu daha iyiydi. (Örnek: Hot Pursuit 2'de olduğu gibi.)

Ben de hem klavye ile hem de Logitech joystick ile alışamadım daha. Değiştirdim ama gene eski tadı vermedi. Nasıl yapacağımı şaşırdım.

A tuşu ile kalkış gibi saçma bir ayar olur mu ya. :)

Her iyi giden şey değişmek zorunda mı.

• Yav arkadaş hot pursuit'te ne güzel serbest sürüş vardı, bunda niye yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

Orijinalden alıntı: BlueNighT-i5

quote:

quote:

arkadaslar bende oynuyorum oyunu yanlız araç seçemiyorum mesela mıtsubıshı lancer alamıyorum

sadece benzincide belirli modeller alabılıyorum.diğer aracları nasıl alıcaz ?

Araba seçme olayı o kadar benzinlikle sınırlı sadece limited edition için fazladan 1-2 araba seçimi var

Ben bitirdim oyun boyunca 3-4 araba kullanıyorsun zaten modifiye yok denecek kadar az

haklısın ama menuden araç listesıne geldıgımde karsıma lancer for focus bmw e30 gibi araçlar çıkıyor ınları nasıl alıcaz pekı

o araçları öylesine göz doldursun diyemı koymuslar

Limited edition yazanların haricindekiler alınabiliyor onları almak içinde oraya kadar gelmek için hangi tuşu kullandıysan menü seçimlerini yaptığın onu kullan

biri Limited edition mı dedi benzinliğegirin biton araç var bu oyunu Limited edition almayanlara yazık olmuş hakkaten paraları boşa gitmiş.

gamecopyworld sitesine gidin Need For Speed The Run aratın girin Need For Speed: The Run ULTIMATE UNLOCKER File Archive [7.4 MB] yazan yeri bulun yandaki disket e tıklayın açılan reklamı geç daha sonra açılan pencereden linke tıklayıp indırın rar dan şıkarıp gerekli yere atın[:'(

benzinliğe girin Lamborghini Aventador LP 700-4 süper onu öneririm araçlara baka kadar 15 dk geçiyo alacağınız araca body kit takmayı unutmayın ctrl basın seçin.

yanlışsaymadıysam hızlı saydım 132 araç var.
    oyuna sıfırdan başlayın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 26 Aralık 2011; 22:35:39 >

• bariz frame sorunları var oyunun.sistemim 580 sli herşey full de oynuyorum ama frame çok kötü.oyun nasıl 30 frame çıkar ne yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

bariz frame sorunları var oyunun.sistemim 580 sli herşey full de oynuyorum ama frame çok kötü.oyun nasıl 30 frame çıkar ne yapabilirim.

O sayı 60 olunca çok mu mutlu olcan?..
  • quote:

bariz frame sorunları var oyunun.sistemim 580 sli herşey full de oynuyorum ama frame çok kötü.oyun nasıl 30 frame çıkar ne yapabilirim.

ne hava atıyon , bende full de oynuyorum gts 250 le 30fps. yaw dunu kıracak bişey çıkmadımı hani pachle kaldıracaklardı.

bütün araçlar açıkta oyun daha bi dehşet oluyo normal versiyonda göstermediği araçlarbile var 2 mesaj üste yazdım nasıl olduğunu.

new york a geldikten sonra şehirde dolanıp serbesçe modifiye mazalarına girsek und2 de olduğu gibi modifiye yapabilsek sınırsız şehirdeki sokak yarışlarına katılsak anahtarına yarışsak filan daha süper olmazmıydı, tamamen pist yarışı olunca monıton oluyor yarış oyunu dediğin herşeyden biraz olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 26 Aralık 2011; 22:09:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zaq999

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar bende oynuyorum oyunu yanlız araç seçemiyorum mesela mıtsubıshı lancer alamıyorum

sadece benzincide belirli modeller alabılıyorum.diğer aracları nasıl alıcaz ?

Araba seçme olayı o kadar benzinlikle sınırlı sadece limited edition için fazladan 1-2 araba seçimi var

Ben bitirdim oyun boyunca 3-4 araba kullanıyorsun zaten modifiye yok denecek kadar az

haklısın ama menuden araç listesıne geldıgımde karsıma lancer for focus bmw e30 gibi araçlar çıkıyor ınları nasıl alıcaz pekı

o araçları öylesine göz doldursun diyemı koymuslar

Limited edition yazanların haricindekiler alınabiliyor onları almak içinde oraya kadar gelmek için hangi tuşu kullandıysan menü seçimlerini yaptığın onu kullan

biri Limited edition mı dedi benzinliğegirin biton araç var bu oyunu Limited edition almayanlara yazık olmuş hakkaten paraları boşa gitmiş.

gamecopyworld sitesine gidin Need For Speed The Run aratın girin Need For Speed: The Run ULTIMATE UNLOCKER File Archive [7.4 MB] yazan yeri bulun yandaki disket e tıklayın açılan reklamı geç daha sonra açılan pencereden linke tıklayıp indırın rar dan şıkarıp gerekli yere atın[:'(

benzinliğe girin Lamborghini Aventador LP 700-4 süper onu öneririm araçlara baka kadar 15 dk geçiyo alacağınız araca body kit takmayı unutmayın ctrl basın seçin.

yanlışsaymadıysam hızlı saydım 132 araç var.
    oyuna sıfırdan başlayın bence.

Evet dediklerini uyguladım bi ton da challenge açıldı..Özellikle eski need for speed serilerine gönderme yarışları olması güzel olmuş..:)
    Yalnız benzinlik nerede..

• Pir
    "O sayı 60 olunca çok mu mutlu olcan?.. "

çok gereksiz ve talihsiz bir açıklama olmuş. ben oyundaki takılmalardan bahsediyorum.frame in düşünüklüğü nedeniyle oluşan.
    sen ne yorum yazmızsın.

zaq999
    "Ne hava atıyon"

hava atmak değil arkadaşım.Sistemim yeterince kaldırdığını belirtiyorum.
    Nissan GT-R R35 yada Bugatti Veyron alanlara söyleyebilirsin hava mı atıyon diye.
  • oyunu henüz kurdum ancak performans sıkıntısı çekiyorum, q6600 3.6 ghz işlemci, HD4870 1 GB ekran kartı ve 2x2 Gb ddr2 1066 mhz bellekli sistemim var. Ultra ayarlarda 1680x1050 çözünürlükte saniyede 25-30 kare görüntü alıyorum ancak ayarı high yaptığımda ya da daha da düşürdüğümde ne grafiklerden bir kayıp ne de saniyede aldığım görüntü sayısında bir değişiklik oluyor, bunun bir ayar dosyası yaması falan mı var
  • quote:

Pir
    "O sayı 60 olunca çok mu mutlu olcan?.. "

çok gereksiz ve talihsiz bir açıklama olmuş. ben oyundaki takılmalardan bahsediyorum.frame in düşünüklüğü nedeniyle oluşan.
    sen ne yorum yazmızsın.

zaq999
    "Ne hava atıyon"

hava atmak değil arkadaşım.Sistemim yeterince kaldırdığını belirtiyorum.
    Nissan GT-R R35 yada Bugatti Veyron alanlara söyleyebilirsin hava mı atıyon diye.

Yukarıdaki mesajında takılmadan bahsetmemişsin ama, frame sorunları var oyun nasıl 30 frame olur demişsin?...
  • NFS Run için: Unlocker, Save, Oyun Hızlandıran ve Cheat kodları.

Unlocker için, dosyanın İçinden çıkan dosyayı oyunun kurulu olduğu yere çıkarın (C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Need for Speed(TM) Hot Pursuit), ne olur ne olmaz eski dosyayı saklayın veya yenisi ile değiştirin. Oyuna bu kısa yol ile girdiğinizde multiplayer bölümü dahil bütün bölümlerin bütün arabaları açık ve bütün oyun modları açık.

Unlocker:

http://h*tfile.com/dl/137639384/4c284db/Need.For.Speed.The.Run.Unlocker.rar.html

* yıldızı o ile değiştirin, ..hot...

Virüssüz ve denenmiştir, nette sahteleri ve truva atları dolu, bu temiz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca sadece save dosyası için:

Save Link:

http://h*tfile.com/dl/139003931/c6aa3cb/Criterion_Games.rar.html

...h"o"t... harfini unutmayın,:))

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oyun grafik performansı için bu programı kullanabilirsiniz. Biraz faydası oldu gibi geldi bana.

Game Booster 3.1
    9 (9 oy)

Lisans: Freeware/Ücretsiz

Oyun Güçlendirici olarak bilinir, en son bilgisayar oyunlarını daha düzgün ve daha çabuk yanıt veren oyunlar şeklinde takılmadan oynamak için bir düğmeye dokunmak suretiyle bilgisayarınızı en iyi hale getirmeye yardım edecek şekilde tasarlanmıştır. Arkaplan işlemlerini geçici olarak durdurur, RAM'i temizler ve işlemci performansını artırarak PC'nizi oyun bilgisayarı yapar.

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=game-booster&lid=9469

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oyun için hile kodları. Ana ekranda Extralar bölümünden hile kodlarına aşağıdakileri yazarak oyun içinde bölümler açabilirsiniz.

Cheat mode
    At the main menu, select the "Extras" option, and choose the "Cheat Codes" selection.
    Then, enter one of the following codes to activate the corresponding cheat function:
    AEM Intake Challenge Series

Enter "aemintakes" as a code to unlock the AEM Intake Challenge Series.

Achievements
    Accomplish the indicated achievement to get the corresponding number of Gamerscore points:

Welcome to The Run (25 points): Complete Stage 1.
    Walk in the Park (25 points): Complete Stage 2.
    Vegas Baby! (25 points): Complete Stage 3.
    Cop Out (25 points): Complete Stage 4.
    Mr. Plow (25 points): Complete Stage 5.
    Thunder Road (25 points): Complete Stage 6.
    The Windy City (50 points): Complete Stage 7.
    Got to the Chopper (50 points): Complete Stage 8.
    Hot Pursuit (50 points): Complete Stage 9.
    I Heart NY (50 points): Complete Stage 10.
    Coast to Coast (50 points): Complete The Run on any difficulty.
    Win at Winning (30 points): Play through The Run on Extreme Difficulty.
    What else you got? (15 points): Beat a Friend Recommends.
    Show Off (15 points): Post a photo using Photo Mode.
    Current Events (10 points): Read a News Article.
    All for one (15 points): Complete a Group Objective.
    Gold Rush (20 points): Earn a gold medal or better for each event in the "Coastal Rush" Challenge Series.
    National Gold (20 points): Earn a gold medal or better for each event in the "National Park" Challenge Series.
    Nevada Gold (20 points): Earn a gold medal or better for each event in the "Nevada Dreams" Challenge Series.
    Valley Gold (25 points): Earn a gold medal or better for each event in the "Desert Valley" Challenge Series.
    Winter Gold (25 points): Earn a gold medal or better for each event in the "Winter Blast" Challenge Series.
    Interstate Gold (25 points): Earn a gold medal or better for each event in the "Plains Interstate" Challenge Series.
    City Gold (25 points): Earn a gold medal or better for each event in the "Windy City" Challenge Series.
    Industrial Gold (25 points): Earn a gold medal or better for each event in the "Industrial Run" Challenge Series.
    Rural Gold (25 points): Earn a gold medal or better for each event in the "Rural Track Attack" Challenge Series.
    East Coast Gold (25 points): Earn a gold medal or better for each event in the "East Coast Express" Challenge Series.
    New Car Smell (15 points): Reach Driver Level 5.
    Street Racer (15 points): Reach Driver Level 10.
    Professional (15 points): Reach Driver Level 15.
    Champion (15 points): Reach Driver Level 20.
    Veteran (25 points): Reach Driver Level 25.
    Legendary (30 points): Reach Driver Level 30.
    Choices... (15 points): Complete 15 online objectives and unlock all Playlists.
    One for all (50 points): Complete 5 Group Objectives.
    Bonus Wheel (75 points): Win this Bonus Wheel reward in Multiplayer.
    King for a Day (25 points): Become a Stage Leader in The Run (fastest time posted).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 30 Aralık 2011; 20:09:05 >

• Ne güzel oyunmuş yaw başından kalkamıyorum :)
  • nitro tuşunu değiştirince (g tuşuna atadım) nitro + sol yön tuşuna basınca araba hareket etmiyor.sağa dönüyor ama sola dönmüyor sorun nedir bilen var mı?
  • Çok güzel oyun olacak gibi...
  • dehşet bir başlangıç vardı bakalım ne olucak
  • arkadaşlar merhaba
    bi sorum olacaktı bu oyunda chevrolet camaro yok mu yeni modeli ama bitirdim de göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

Çok güzel oyun olacak gibi...

Oyun çıkalı aylar oldu, neden bahsediyosun sen?...

Daha almadım anlamında dedim yakında alıcağım o yüzden dedim...
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.