Şimdi Ara

Need For Speed Shift - FPS düşüklüğü - Problem Çözüldü... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
10.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DigitalFortress

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalFortress

quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

sendeki ilaçda problem var özelden mesaj atiyorum sana..

quote:

dedigini indirdim yine olmadı kardeşim tekrardan sağolasın. Belki vistaya tekrar donerim orada calısır. Eminim windows 7 de uyumsuzluk var. Neyse tekrardan sağol.

klasördeki tüm dosyaları dizine çıkart sadece exe yi değil

tekrardan kurup deniyorum. olmazsa vista dönücem

gerçekten teşekkür ederim ben sadece exeyi dosyanın içerisine atıyordum. Dediğin şekilde yaptım ve oldu. Gerçekten çok sağol

Rica ederim ;) ben de aynı hatayı yapmıştım ama Allahtan Silip Kurmadım Hiç. Sonunda oynayabildiğine sevindim... ben de problemi çözdüm ama yine de ati kartlar tam uyumlu değil oyunla physx batırdı bu işi walla.

• Bendede aynı problem oluyo. Low da bile kasıyo oyun. Crysisi highta , GTA IV 'yi medium-highta oynuyorum. Bu oyunu low da oynayamıyorum.
  • arkadaşlar başlığa problem çözüldü yazmışsınız ama nasıl çözüldü anlatırmısınız veya pm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DsgnrYgt

ATI kartlarda sorunlu çalışıyor diye duymuştum. Elimdeki ATI kartı da takıp denedim, gerçekten doğruymuş.

4870x2, 8800 ultradan çok daha yavaş ve kasarak çalışıyor..

senin ikinci kartta bayağı kötüymüş be
  • "LEADTEK WinFast PX8500GT TDH 256 MB 128 Bit, DirectX Donanım Desteği DirectX v10" Kullanıyorum...

NFS; Shift
    Full FPS/saniye düşük Ayarları 640*480 Piksel oyunuyorum. Kötü ya!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar_lives

"LEADTEK WinFast PX8500GT TDH 256 MB 128 Bit, DirectX Donanım Desteği DirectX v10" Kullanıyorum...

NFS; Shift

• NFS bu zaman kadar ATI'nin kalesi olmuştur hep. Her zaman ATI kartlarda NFS harika çalışmış, Nvidia'larda ise cozurtmuştur. Şimdi tam tersinin olduğunu görünce içim cızlıyor. İmzamdaki sistemle bile full yani. Paranın gözünü seveyim, fil falan yedirmişler galiba EA'ya kimbilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar_lives

"LEADTEK WinFast PX8500GT TDH 256 MB 128 Bit, DirectX Donanım Desteği DirectX v10" Kullanıyorum...

NFS; Shift

ne demek istedin orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 22 Eylül 2009; 22:54:08 >

• Böylece ATI kartlar NFS'de yerlerde sürünüyo diye ATI'ye çamur atan korsan mızmızlara bir ders verildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

NFS bu zaman kadar ATI'nin kalesi olmuştur hep. Her zaman ATI kartlarda NFS harika çalışmış, Nvidia'larda ise cozurtmuştur. Şimdi tam tersinin olduğunu görünce içim cızlıyor. İmzamdaki sistemle bile full yani. Paranın gözünü seveyim, fil falan yedirmişler galiba EA'ya kimbilir...

Ben hiçbir NFS oyununda Nvidia kart ile performans sorunu yaşamadım hangi oyun mesela ? Ati destekli denilen GRID oyunu ve diğer Codemasters yapımı oyunlarda buna dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Eylül 2009; 0:17:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

arkadaşlar başlığa problem çözüldü yazmışsınız ama nasıl çözüldü anlatırmısınız veya pm lütfen

Dostum işlemciye OC yaptım benim sorun çözüldü. ama Ati kartlar için 1 hafta içinde patch çıkacakmış Fps düşüklüğü için o da Physx den kaynaklı muttemelen.
  • kardeşim bune ya ne zaman yeni bir oyun çıksa atinin kartlar çuvallıyor. kimse fanatiklik demesin ama benim emektar g80 8800 gts 320 mb güncel oyunlarda arkadaşdaki 4850'yi geçiyor. ( gta4 , nfs shift vs tarzı oyunlar ) ati kartların yeni çıkan oyunu adam gibi oynatabilmesi için oyunun patchi + yeni driver çıkması gerekiyor. iyiki NVIDIA almışım.

ne zaman açtığım 10 oyundan 9'unda NVIDIaaaaaaaaaaaaaaaa değil de Atiiiiiiiiiiiiiiiii sesini duyarsam ati bir ekran kartı alırım olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Wanted

arkadaşlar sorun şu, physx ati kartları olanlarda işlemcide çalıştığı için işlemcisi zayıf olanlarda fps sorunu yaşanıyor tek çare işlemciye sağlam bi oc yapmanız gerekiyor sonrasında sorun kalmıyor

Alakası yok. Dediğin doğru çünkü Physx CPU üzerindeki yükü GPU tarafına yıkıyor ve CPU'ya yük bindirmiyor kısmen ancak kendimden örnek vereyim; Core 2 Quad Q9550 var ve 3.52 Ghz'de çalışıyor. Buna rağmen belli pistlerin belli bölgelerinde fps öyle bir düşüyor ki oyunu doğru dürüst oynamadan soğudum. AMD forumlarına bir bakın isterseniz, işlemcisi ve ekran kartı ne kadar güçlü olan insan varsa hepsi de benim yazdıklarımı yazıyor. Nadiren bazı ATI kullanıcıları (nasıl olduysa artık) sorunsuz oyunu oynayabiliyorlar. Phsyx gibi bir saçmalık neye yarıyorsa bir araba yarışında anca Nvidia-EA ikilisinin başının altından çıkabilirdi zaten.

Olay oc falan değil yani ancak EA (nasıl onca şikayeti değerlendirmiş hayret) gelecek hafta özellikle ATI kartlardaki performans sorununa yönelik yama çıkaracakmış.

• arkdaşlar bende i7 sistem var ve 4850 his ıcq4 turbo var imzamda sistem zaten. full Hd full ayarlar
    güzel oynuyor genelde fsp 30 40 arasında gidip geliyor. ama şunu gözlemledim neden bilemiyorum ama bu oyunda pach yazım herhalde çünkü komutlar çok geç işliyor. bu yüzden çok iğrenç kontroller. nfs oyunlarında hiç bu kadar iğrenç kontroller görmemiştim.
    acaba başka bir sorun mu var bilmiyorum kablosuz klavye mous kullanıyorum ama bununla alakalı bişi olacağını tahmin etmiyorum. şuana kadar böyle bir problemle karşılaşmamıştım çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 23 Eylül 2009; 9:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Böylece ATI kartlar NFS'de yerlerde sürünüyo diye ATI'ye çamur atan korsan mızmızlara bir ders verildi.

ne demek istedin ki sen??
  • @menem

Oyun bölümünde kontroller ile ilgili bir arkadaş bir tavsiyede bulunmuş ve birçok kişi bu ayarlarla oyunun rahatladığını belirtmiş. İsterseniz bir göz atın. Link aşağıda

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=34651374
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAVMAN

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Böylece ATI kartlar NFS'de yerlerde sürünüyo diye ATI'ye çamur atan korsan mızmızlara bir ders verildi.

ne demek istedin ki sen??

Konuyu incelersen sorun Crack kaynaklı. Yani orjinal olmamasından
  • ben oyunla ilgili hiç bir problem yaşamadım :) şanslıyımm desenize tek sorunum tam ekran olmuyor oyun onu yapamadım pekte ugraşmadım gerci .1920X1080 ful detaylar acık 55-60 fps arası alıyorum oyun cok hoşuma gitti.
    Arkadaşım senin yasadıgın sorun crack kaynaklı olabilir arkadaşların dediği gibi..
  • asagıdakı sıstemle 45 ın altını gormedım ortalama 50-60 VSYNC acık oldugunda 60 ustune cıkmıyor zaten.

hersey full de grafık olarak. 16x af 4 yada 8x aa vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 23 Eylül 2009; 10:41:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss555

ben oyunla ilgili hiç bir problem yaşamadım :) şanslıyımm desenize tek sorunum tam ekran olmuyor oyun onu yapamadım pekte ugraşmadım gerci .1920X1080 ful detaylar acık 55-60 fps arası alıyorum oyun cok hoşuma gitti.
    Arkadaşım senin yasadıgın sorun crack kaynaklı olabilir arkadaşların dediği gibi..

window.. yazan yeri "NO" yapacaksın, sorunun hallolur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.