Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (181. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rextr

Shift'ten sonra Grid oynayınca, benim de en çok dikkatimi çeken ses efekleri oldu. Shift bu konuda bariz çok üstün. Grafikleri saymıyorum bile, arada dağlar var. Sürüş zevki ise kişiye göre değişir, kim hangisine alıştıysa o güzel gelir. Grid'de sevmediğim diğer noktalar ise araba çeşidinin az olması, ve insanı bunaltan renk tonları. Yine de zamanına göre değerlendirmek lazım, o yüzden her iki oyun da zamanın en iyisi diyelim ve bitsin :)

grid de de sesler iyi ama ses kartı varsa. eax 5 destekliyor. x-fi serisi bir kart varsa sesler shiftten daha iyi
  • quote:

Shift'ten sonra Grid oynayınca, benim de en çok dikkatimi çeken ses efekleri oldu. Shift bu konuda bariz çok üstün. Grafikleri saymıyorum bile, arada dağlar var. Sürüş zevki ise kişiye göre değişir, kim hangisine alıştıysa o güzel gelir. Grid'de sevmediğim diğer noktalar ise araba çeşidinin az olması, ve insanı bunaltan renk tonları. Yine de zamanına göre değerlendirmek lazım, o yüzden her iki oyun da zamanın en iyisi diyelim ve bitsin :)

gridde insanı bunaltan renk tonlarını değiştirmek için konumu ziyaret edebilirsin, bende dahil bu kadar çok insan bunaldığı için paket yapma gereği duydum

http://forum.donanimhaber.com/m_23945622/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

grid de de sesler iyi ama ses kartı varsa. eax 5 destekliyor. x-fi serisi bir kart varsa sesler shiftten daha iyi

Shiftten daha mı iyi?Oyundaki arabaların nerdeyse hepsi aynı seste,x-fi serisi ses kartı arabaların seslerini mi değiştiriyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

quote:

quote:

Shiftten daha mı iyi?Oyundaki arabaların nerdeyse hepsi aynı seste,x-fi serisi ses kartı arabaların seslerini mi değiştiriyor acaba?

Kanal sayısını arttırdığı için kulağına çok daha berrak geliyor sesler dostum.
    Boşuna para verilmiyor bu kartlara. Eğer oyunda destekliyorsa, şahane olur her oyun...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanaysel

quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

quote:

quote:

Kanal sayısını arttırdığı için kulağına çok daha berrak geliyor sesler dostum.
    Boşuna para verilmiyor bu kartlara. Eğer oyunda destekliyorsa, şahane olur her oyun...

sadece kanal sayısı artmıyor. normal ses kartlarında olmayan arabanın dışında ve içinde ses değişimi oluyor. hatta cam kırılınca da ses değişiyor. tünelin içinden geçerken sesler önden başlayıp vuuuu diye arkaya doğru gidiyor. manyak bişey oluyor. motor sesleri falan da daha berrak

• quote:

Orijinalden alıntı: erenulasdurlu

Bu oyun klavye kırdırır monitörü camdan attırır

Aynen abi ama çok zevkli laa abi bi araba yarışında bu kadar yapay zeka fazla adamı harbi agresif asabi yapar bu oyun ama sevdim bayaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Arkadaşlar trainer ile arabaları açtım. (açılmaması gerek biliyorum ama merak işte ) Ama bu arabaları lan dan arkadaşlarla multiplayer oynarken kullanamıyorum ? Nasıl olucak ta ben landan multi oynarken bu arabaları kullanacağım ?
  • Bende win7 ultimate 32 bit tr kullanıyorum. İşlemci quadcore 9650 ekran kartım gtx 275 amp edition oyun kuruldu crack vb. yaptım oyuna girdim fragmanı geçti new game yaptım. 2. fragmanı da geçti tam loading ekranın da sayfa donuyor oyuna bağlanamadım bir türlü sorun neden olabilir sizce arkadaşlar ? patch tüm yamaları yüklü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Bende win7 ultimate 32 bit tr kullanıyorum. İşlemci quadcore 9650 ekran kartım gtx 275 amp edition oyun kuruldu crack vb. yaptım oyuna girdim fragmanı geçti new game yaptım. 2. fragmanı da geçti tam loading ekranın da sayfa donuyor oyuna bağlanamadım bir türlü sorun neden olabilir sizce arkadaşlar ? patch tüm yamaları yüklü

Ağustos directx sürümü yüklümü...?, hangi vga driver'ı kurulu...?
  • Honda Civic Sedan'ın kokpit görüntüsünden bir SS koyabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Klavyeyle oynayıp arabayı yolda tutamıyorum demek, dişlerim yok ceviz kıramıyorum demekle aynı şey Direksiyonsuz yardımları kapatıp oynayamazsınız arkadaşlar. Klavyeyle oynuyorsanız tüm yardımları açın Ve 600-700 beygir bir aracın 3. ya da 4. viteste abanınca ya da debriyajla abuk subuk hareketler yapınca patinaj çekip kıç baş dağıtması normaldir Hele ki virajda gaza dokunsanız yanlar araba..

Valla ben profesyonel olmasa da onun bi altında klavye ile oynuyorum,alışınca da mükemmel oluyo.tama belki alışması zor ama o sağ sola ince dokunuşlar fren gaz fren gaz zamanlamalarını başardın mı çok zevkli bi hale geliyo.yarımları açınca çok kolay oluyo oyun,nerdeyse sana bişey bırakmıyo,fren yardımı,kalkış yardımı,dreksiyon yardımı,e bana ne kaldı,sadece ileri basmak,zahmet oldu valla...oyun içi müzikleri ksıp arkadan dts formatında kendi şarkınız dinlerken oynamak da ayrı bi zevk belirteyim dedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ---john---

Honda Civic Sedan'ın kokpit görüntüsünden bir SS koyabilirmisiniz?

Honda Civic SI

• Arkadaşlar trainer ile arabaları açtım. (açılmaması gerek biliyorum ama merak işte ) Ama bu arabaları lan dan arkadaşlarla multiplayer oynarken kullanamıyorum ? Nasıl olucak ta ben landan multi oynarken bu arabaları kullanacağım ? Örneğen ben LAN'dan multiplayer ile bugatti veyron ile oynamak istiyorum fakat sadece düşük özellikteki arabaları alabiliyorum
  • eyvallah dostum aynı gerçeği gibi yapmışlar..
    quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

quote:

Honda Civic SI

• quote:

eyvallah dostum aynı gerçeği gibi yapmışlar..
    quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

quote:

Honda Civic SI

Kokpitteki açı nasıl bu şekile ayarlanabiliyor?
    bende sadece direksyon gözüküyor ne yaptıysam araç içi kamerayı değiştiremedim..

• @Alfren

Num Lock tarafındaki sayıların üzerinde yön tuşları var.. Onlarla yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

@Alfren

Laptop kullandığım için num lock tuşlarım bulunmuyor..
    alternatif bir yol varmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

@Alfren

Laptop kullandığım için num lock tuşlarım bulunmuyor..
    alternatif bir yol varmıdır acaba?

Ben xbox360 controlleri ile oynuyorum ,tavsiye ederim

bu arada laptop kullaniyorsan , CTRL in yaninda mavi Fn tusu olmasi lagzim onu basili tutarak ,insert tusuna bas altinda (mavi renkte)numlock yazili olmasi lagzim ,gerci her laptopta farkli olur bu ,sonra harlerin yanindaki numaralari kullanabilirsin.

altaki arkadas benden once davranmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 10 Ekim 2009; 2:12:27 >

• ALFREN
    Fn+F11 e bastıktan sonra klavyede o u 8 k harfleriyle kamera acısını değişebiliyorsun yalnız unutma oyuna tekrar girdiğinde introyu gecemiyeceksin bu yüzden enter calıkmayacak tekrar fn+F11 e basmayı unutma

bu arada sanırım aynı sistemi kullanıyoruz oyun için kullandığın özel bir ayar varmı ekran kartı sürücüsü versiyonu nedir memnunmusun ben 25 30 fps alıyorum oyunda
  • pardon sistemler aynı değil ben t7700 işlemci 8600m gt kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.