Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
venomtrk

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 13:32:13  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet bu konuda oyun için özel modlar , performans arttırımları, özel skinler, oyun için özel programlar paylaşabiliriz

öncelikle bir paket hazırladım bu paketin içinde Kamera yaması, Ultra High Mod, Bloom fix , Yapay Zeka , Yeni Motor sesleri ekledim...

YÜKLEMELER

* Buradaki bazı dosyalar grid modifiye yazılımcıları tarafından yapılmıştır. *

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BLOOMFIX MOD v1.3

* Bu mod ile oyunda bulunan bloom efektinin yoğunluğu düşürülür.
* Her pist için ayrı parametrelerle yoğunluk ayarlandı.
* Post processing efektleri duruyor sadece sarımtrak hava hafifletildi.

Modun Yüklenmesi : Yüklemek için "Bloomfix Mod V1.3" klasörüne girin içindeki tracks klasörünü oyunun yüklü olduğu klasöre kopyalayıp dosyaların üstüne yazın.
Orjinal dosyaları geri almak içinse "Orjinal Bloom dosyaları" klasörüne girip tracks klasörünü oyunun yüklü olduğu klasöre kopyalamanız yeterli.

BLOOMFIX UYGULANAN PiSTLER

Soldaki resim orjinal,sağdaki resim bloomfix uygulanan pistlerdir

DETROIT
Orijinal boyut için tıklatın

DONINGTON

ISTANBUL PARK

JARAMA

LE-MANS

LONG BEACH

MILAN

NURBURGRING

OKUTAMA

SAN FRANCISCO

SHIBUYA

SPAFRANCORCHAMPS

WASHINGTON

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KOKPIT KAMERA YAMASI

Özellikleri

* Bu kokpit yamaları, daha iyi görsel açı için kullanılır.
* Yakın kokpit yaması, orjinal kokpit kamerasına göre oyuncuya daha yakın kokpit içi görüntü sunar.
* Yukarı kokpit yaması, orjinal kokpit kamerasına göre oyuncunun yolu daha yukarıdan görmesini ve kokpitin ekranı daha az kaplamasını sağlar

YAKIN KOKPiT YAMASI

* 48 FOV(Field of View) yani 48 derece görüş açısıyla kokpit açısı daha yakınlaşır böylece yol daha geniş gözükür.

Modun Yüklenmesi : Yüklemek için "Yakın Kokpit Kamerası" klasörüne girin içindeki cars klasörünü oyunun yüklendiği klasöre kopyalayın dosyaların üstüne yazın.
Modu geri almak için "Orjinal Kokpit Kamerası" klasörüne gidin cars klasörünü oyunun yüklendiği klasöre kopyalayın dosyaların üstüne yazın.
1.3 versiyonuda sallanma efektleri ve bazı efektler eklenmiştir.

YUKARI KOKPiT YAMASI

* 75 FOV(Field of View) yani 75 derece görüş açısıyla kokpit geniş şekilde görülür sarsıntı efektleri gözden geçirilir,yol geniş gözükür.

Modun Yüklenmesi : Yüklemek için "Yukarı Kokpit Kamerası" klasörüne girin içindeki cars klasörünü oyunun yüklendiği klasöre kopyalayın dosyaların üstüne yazın.
Modu geri almak için "Orjinal Kokpit Kamerası" klasörüne gidin cars klasörünü oyunun yüklendiği klasöre kopyalayın dosyaların üstüne yazın.
1.3 versiyonuda sallanma efektleri ve bazı efektler eklenmiştir.

Soldaki Orjinal Kokpit, ortadaki yukarı kokpit, sağdaki yakın kokpittir

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ULTRA HIGH MOD v1.3

Özellikleri

* Sistemleri yüksek ve gridden daha fazla kalite isteyenler bu modu deneyebilirler
* Bu mod ile oyunun grafik ayarlarına ultradan sonra ultra high modu gelmesi gölge yansımalar gibi ayarların on/off yerine
değer verilerek normalde oyunda olmayan ama grafik motorunun desteklediği ayarlara izin verilmesi ,
* Araba modellemelerinin daha gelişmiş olması.

Modun Yüklenmesi : Yüklemek için Ultra High MOD v1.3 klasörüne girin "Ultra High arabalar" klasörüne gidip "cars" klasörünü oyunun bulunduğu dizine yapıştırın.
Depth of Field efekti açık ya da kapalı hangisini istiyorsanız ilgili klasör içindekileri oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırın.

Modu geri almak için orjinalyedekdosyalar klasörüne girip içindekiler tekrar oyunun bulunduğu klasöre kopyalamak yeterli.
Yeni ultra hig modda seste de bazı değişiklikler yapıldı soundblaster x-fi desteği çoğaltıldı.

Önemli : Modu kurduktan sonra ayarlamaları yaptıktan sonra oyuna girdiğinizde hata verirse oyunu "safe mode" da açın(başlat-programlar-race driver grid kısayolunda vardır)
Değerleri deneme yanılma yoluyla bulmanız gerekebilir,
shadow ve reflection değerlerinin fazla verilmesi oyunun açılmamasına yol açabilir,
yeni nesil ekran kartlarında en yüksek değerler verilebilir.

128,256 LOW
512 medium
1024 high,ultra
2048,4096 ultra high
8192 Maximum

olarak düşünülebilir.

ULTRA HIGH modu yüklendiğinde grafik ayarları aşağıdaki gibi değişir

YAPAY ZEKA MOD 1.0

Özellikleri

* Tek kişilik oyundaki yapay zeka parametreleri geliştirildi, yapay zeka yarışçıları daha agresif ve yetenekli oldular

Modun Yüklenmesi : Yeni Yapay Zeka klasörünün içindeki AI klasörünü oyunun yüklü olduğu dizine kopyalayıp çıkan soruya tümüne eveti seçin.

Modu geri almak için Orjinal Yapay Zeka klasörüne girip AI klasörünü tekrar oyunun yüklü olduğu dizine kopyalayıp çıkan soruya tümüne eveti seçin.

MOTOR SES YAMASI 1.0

Özellikleri

* 45 arabanın motor sesleri güçlendirildi. Bass sesleri arttırılarak daha gerçekçi motor sesleri oluşturuldu.

Modun Yüklenmesi : "Motor Ses Yaması V1.0" klasörünün içindeki audio klasörünü oyunun kurulu dizine kopyalayıp çıkan soruya tümüne eveti seçin.
Modu geri almak için Orjinal Motor Sesleri klasörüne girip audio klasörünü tekrar oyunun yüklü olduğu dizine kopyalayıp çıkan soruya tümüne eveti seçin.

OYUN KONTROLLERİ

Direksiyon ve Titreşim ile ilgili bilgiler verelim

Dead Zone

Direksiyon merkezinde duyarsız bölge oluşturmayı sağlar böylece kontrol cihazının hassaslık seviyesi düşer. Eğer direksiyon ani hareketlilik içerisindeyse ve zorlanıyorsanız dead zone ayarını arttırabilirsiniz.Bu ayarın arttırılması kontrolün merkeze otomatik olarak daha çabuk gelmesini sağlıyor.Fakat
linearity ayarının hassaslık üzerinde daha büyük etkisi vardır.

ii) Saturation

Arabanın dönüş seviyesini ayarlamayı sağlar. Çok çabuk döndüğünü düşünüyorsanız bu değeri arttırın. Ya da virajlarda direksiyonu çok çeviriyorsanız değeri düşürün.

iii) Linearity

Bu değer arabanın düz yolda kontrolü ve arabanın kaymasıyla orantılıdır. Düz yolda arabanın tutunmadığını düşünüyorsanız bu değeri arttırın.Numaraları düşürmek hassaslığı arttırır.

Titreşimle ilgili olarak

i) Force Feedback Strength

Genel titreşim seviyesi belirlenir.Bu değerin çok arttırılması gerçekçiliği ve araba kullanım hissiyatını düşürür.

ii) Force Feedback Weight

Bu değerin arttırılması titreşimin daha gergin olmasını sağlar. Tekerlekten doğan titreşim gücünü belirler.Gücün arttırılması titreşimi arttırır ama bir miktar kontrolde inceliği ve yumuşaklığı düşürür.

iii) Effects Strength

Bu değer çarpışmalarda, arabanın fiziksel tepkimelerinde verdiği titreşim değeridir.

Direksiyonla oynayan arkadaşlar deneme yanılmayla doğru değeri bulabilirler. Ben dead zone 5 e linearity 6 ya getiriyorum, force feedback içinse force feedback settings 60 a force feedback weight 70 ve effects strenght 80 e getiriyorum. Deneme yanılmayla uygun ayarlar bulunabilir. Dead Zone u düşürüp linearity yi yükseltmek direksiyonun hassaslığınıda düşürebilir, dead zone direksiyonu merkeze yönlendiriyor ama bence biraz hakimiyeti zorlaştırıyor gibi, bu değeri maksimum 10 yapmak linearity yi yükseltmek daha iyi sonuç verebilir.

Logitech Momo Direksiyon Ayarları

Logitech Momo Direksiyon Ayarları

RACE DRIVER GRID PROGRAMLARI

Grid Launcher

GRID LAUNCHER adındaki programla oyuna girmeden dışarıdan grafik ayarlarını kurcalamak yeni profil oluşturmakta mümkün

Grid Launcher link

http://freespace.virgin.net/chris.nightingale/downloads/gridlauncher/v1005/GRIDLauncher(v1.0.0.5).zip

Resmi Race Driver Grid 1.3 yaması

link

http://www.gamershell.com/download_52086.shtml

Venomtrk Grid Mod Paketi v1.3 Link (Kamera yaması, Ultra High Mod, Bloom fix , Yapay Zeka , Yeni Motor sesleri dahil)

venomtrk grid mod paketi 1.3 çıktı

Gelişmeler :

* Ultra high modda araba modelleme detayı arttıran yama eklendi

* Ses efekt kalitesi yükseltildi özellikle x-fi ses kartları sahipleri daha kaliteli sesler duyabilecek ayarları arttırınca.

* Ultra High mod a Depth Of Field açık ve kapalı olmak üzere iki farklı mod geldi

* Yeni yakın kokpit kamerasında bazı sallanma efektleri eklendi daha gerçekçi görünüm sağlandı.

* Tek kişilik yarışlar için yeni Yapay zeka geldi, bu sayede AI sürücüler daha agresif ve akıllı oldular.

* Yeni motor sesleri geldi,motor sesleri gözden geçirildi bass sesleri yoğunlaştırılarak daha gerçekçi sesler elde edildi.

* Bloomfix 1.3 ile gerekli görülen pistlerde renk paletleri gözden geçirildi daha gerçekçi renk sağlandı.

link : http://rapid+share.com/files/209122148/venomtrk_Grid_Mod_paketi_1.3.rar

http://depositfiles.com/files/hi0jcyr75

aradaki + yı kaldırmayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 17 Ekim 2009; 15:36:37 >

wildlove

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 13:39:04  

ağzını yerim
şu bloom olayına uyuz oluyodum,iyi oldu bu.yakın kokpit kamerası da iyi oldu.sağoolaaasıın

i bless the rains down in africa..
burukan

13 Haziran 2008, 13:48:33  

Oyun elime geçse ilk ince modları yapacağım emeğine sağlık daha hiç oynayamadım gına geldi

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6400+ - 3.20 GHz - 3870X2 Powercolor - 3x 1 gb 800mhz Kingston Ram - Abit AN-M2HD - 250GB Hard Disk - Nec DVD RW - Asus Kasa - SAMSUNG BW2232 22'' LCD Monitor-Thermaltake 750Watt PSU
tyll

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 13:57:16  

çok teşekkürler,diğer topic'de bulup indiriyim diyordum.
elinize sağlık...

Joen.Tuerk

13 Haziran 2008, 14:17:46  

Evet gercekten bu sekilde guzel ve anlasilir olmus, tesekkurler kardes.

kirmizibulten

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 14:19:08  

eline sağlık venomtrk.oyunun release olmadan önce ss ı yayınlanan şu bölümün düzeltilmesi bile iyi olmuş.

OzanSRC

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 14:24:04  

Okan sen 1.1 patchini yüklemedin mi eğer yüklediysen aynı direksiyon ayarlarını mı kullanıyosun hala hassaslık kalmadı direksiyonda eski ayarları da paylaşırmısın burda

I'm A PC GAMER

Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 700/2400 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi

For Gaming -> Logitech Chillstream & Vibration Feedback Wheel
venomtrk

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 15:00:44  

quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Okan sen 1.1 patchini yüklemedin mi eğer yüklediysen aynı direksiyon ayarlarını mı kullanıyosun hala hassaslık kalmadı direksiyonda eski ayarları da paylaşırmısın burda

tamam paylaştım

mod paketini yüklemiş arkadaşların izlenimlerini problemlerini yazarsa daha iyi paketler oluşturabiliriz.

SeRo-34

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 15:25:39  

venom hocam harikasın. Çalışmaların için seni kutlarım ve çok teşekkür ederim işime yaradı.

Bu arada modu başka bi sitede yayınlayabilirmiyim? Hardwarena'da yayınlayacağım ordada baya bi adam topladım grid için zaten benim beğendiğim bi oyun olunca hemen orda adamlara bakıdım yapıyorum hemen geliyorlar çok zevkli oyunlar atıyoruz akşamları . Eğer izin verirsen orda senin modunu yayınlamak istiyorum. Mümkün olduğunca senin ismini vurgularım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 13 Haziran 2008; 15:24:00 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
venomtrk

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 15:30:37  

quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

venom hocam harikasın. Çalışmaların için seni kutlarım ve çok teşekkür ederim işime yaradı.

Bu arada modu başka bi sitede yayınlayabilirmiyim? Hardwarena'da yayınlayacağım ordada baya bi adam topladım grid için zaten benim beğendiğim bi oyun olunca hemen orda adamlara bakıdım yapıyorum hemen geliyorlar çok zevkli oyunlar atıyoruz akşamları . Eğer izin verirsen orda senin modunu yayınlamak istiyorum. Mümkün olduğunca senin ismini vurgularım .

olur tabi alıntı yaptığını belirt yeter

sırada özel kaplamalarla ilgili programlar var, eğer yapabilirsem donanımhaber özel kaplama için uğraşacağım

HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 16:35:47  

@venomtrk

Güzel konu, teşekkürler.

Apple iPod Touch 2G 16 GB & AKG K 324 P
Sony Ericsson Cyber-Shot K850i
& Sandisk 8 GB M2
PS3 80 GB @ PAL
PSN: HUNTER_1907
Pércussionist

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 16:41:26  

tesekkurler , bloom u denıycem

Allah uzun ömürler versin hocam sana, bu alemin ilham kaynağısın...
Mısırlı Ahmet
zebeedy

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 16:42:34  

Teşekkürler venomtrk güzel konu, güzel paylaşımlar.
Yalnız (illa bi kusur bulacaz di mi ) milano daki (şu katedralin olduğu yer milano idi sanırsam) o harika ton (bloom kaldırılmasıyla yakalanan) istanbul park,nürburgring te falan tam olmamış. Bu etaplardaki tonlar da milano daki gibi olursa mükemmel olur

venomtrk

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 17:27:54  

quote:

Orjinalden alıntı: zebeedy

Teşekkürler venomtrk güzel konu, güzel paylaşımlar.
Yalnız (illa bi kusur bulacaz di mi ) milano daki (şu katedralin olduğu yer milano idi sanırsam) o harika ton (bloom kaldırılmasıyla yakalanan) istanbul park,nürburgring te falan tam olmamış. Bu etaplardaki tonlar da milano daki gibi olursa mükemmel olur

evet siz böyle daha iyi olabilir dediğiniz pistleri söylemeye devam edin

ama milano fena olmadı sanırım

oyun çıkmadan önceki ss

bloom fix ile yukarıdaki resimdeki tonu biraz daha yakaladık sanırım.

Digiali

13 Haziran 2008, 18:12:22  

Bloom kapalı iken Hdr efektini alamıyorsunuz pek hoşlanmadım benim görüşüm tabi.....
Venom eline sağlık çok yaralı

#DONANIM TEST&OVERCLOCK_GTX 285_FULLHD+ GAME# VIVA LA CORE i9//

SPI 1M 10.483-3D01 56827-3D03 39356/2952-3D05 23044/20898-3D06 18227/5686-3D08 VANTAGE 10225/9179/15533-PC02 9232/13135-PC04 7769/6771-PC05 8699/5722

WE ARE THE CHAMPION `BLACKSEA TIGERS
DarkSleep__

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 18:32:28  

Ellerin dert görmesin

PSN : DarkSleep__
venomtrk

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 18:34:31  

quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

Bloom kapalı iken Hdr efektini alamıyorsunuz pek hoşlanmadım benim görüşüm tabi.....
Venom eline sağlık çok yaralı

bloom tamamen kapalı değil sadece renk değerleriyle biraz oynandı

OzanSRC

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 18:48:54  

Çıldıracam yaaa Dirt'te olduğu gibi bunda da patchi yükledikten sonra oyundan çıkarken Grid Executable çalışmayı durdurdu diyoo. Patch yüklü değilken hiç bi hata vermeden insan gibi kapanıyodu. Bunun yanında direksiyonun tepkileri geç yansıyo oyuna ben direksiyonu hafif çeviriyorum 1 sn sonra dönüyor gözle görülür bir fark var yani ve sağa dönüşlerde boş bi alan oluşuyo direksiyonda sağa daha fazla çevirerek dönüyorum diğer oyunlarda böyle bir sorunum yok bunda da yoktu şu lanet patchi yükleyene kadar

I'm A PC GAMER

Intel Core 2 Duo E6420 2130@3200 Ghz v1.38{Stok Fan} -//- Ocz 4 GB XTC Platinum Vista Performans Bellek 800Mhz@5-4-5-15 -//- Asus P5Q-Pro Anakart -//- MSI GTX 260 OC Def. 621/1998 @ 700/2400 -//- Seagate Barracuda 7200.10 250 GB 8 MB Sata II HDD with NCQ + 750 GB 32 MB Sata II -//- Aerocool Hi-Tech7 Kasa 2 adet 120mm Sunbeam Kasa Fanı ile Birlikte -//- Lite-On DVD-RW 16x -//- Windows 7 64-bit İşletim Sistemi

Seopast

13 Haziran 2008, 19:00:26  

Süper Konu Tskler hepsinin bir yerde toplanması iyi olmus
Birde MOMO kullanan arkadaslarda ayarlarının bi kısmını paylasırsa sevinirim bi türlü tutturamadım 3gündür

İntel E8500 @4Ghz | MSI P45 Platinum | 3gb 1066Mhz Kingston | Sapphire Hd 3870 512Mb | Seagate 500x2 Raid 0 | Tagan Bz 700w
DarkSleep__

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 19:21:54  

Kenar düzeltmeyle ilgili bi sorum olucaktı.

Level 8 mi iyi yoksa 16X olanı mı karar veremedim

S@rKs-PoWeR

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 19:34:26  

Eline sağlık hocam.Dediğin gibi senin efekt ile oyunun çıkadan önceki resimler aynı olmuş.Bu aralar oyundan önce çıkan resimler ile oyunlar arsında büyük farklar vardı.Codemaster işin gerçekten iyi yapıyor.Oyun ve resimler neredeyse aynı kalitede

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
OzanSRC

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 20:19:01  

Kontrol sorununu oyunu tekrar yükleyerek büyük ölçüde çözdüm ama hala sağa dönüşler biraz daha geç oluyo sola göre ver adamın kolu takıla takıla dönüyo sanki kare atlar gibi.
Ama hala çıkarken Grid Executable kapatıldı hatası geliyo Windows'tan(Vista 32-bit). 1.1 DTN ilacı da sürülü oyuna ama Dirt'te de belirttiğim gibi patch yapınca hata verip kapanıyor oyun nedendir anlamadım benim PC'yi mi sevemedi Codemasters

I'm A PC GAMER

venomtrk

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 20:27:01  

quote:

Kontrol sorununu oyunu tekrar yükleyerek büyük ölçüde çözdüm ama hala sağa dönüşler biraz daha geç oluyo sola göre ver adamın kolu takıla takıla dönüyo sanki kare atlar gibi.
Ama hala çıkarken Grid Executable kapatıldı hatası geliyo Windows'tan(Vista 32-bit). 1.1 DTN ilacı da sürülü oyuna ama Dirt'te de belirttiğim gibi patch yapınca hata verip kapanıyor oyun nedendir anlamadım benim PC'yi mi sevemedi Codemasters

cevap kısa ve öz

vista sux

eagle_f1

13 Haziran 2008, 20:29:14  

quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Çözünürlüğü en yüksek seviyede tuttuktan sonra 2x veya 4x yeterli, 8 veya 16 da boşu boşuna oyunu yavaşlatırsın,iyi oyunlar

c2d 2.13ghz@3.2ghz, 2gb ddr2 800mhz ram, BFG gtx260(216core)
DanGWaR

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 20:48:40  

Süpersin hocam, şu grid i çekecek fırsat arıyordum.Artık çekebilirim

CooperCrew

13 Haziran 2008, 20:50:02  

Ultra high benim pc de nasıl çalışır acaba ?

AMD Athlon X2 4200@2.9-MSI K9N NEO V3 Anakart-4 GB Kingston DDR2 667 Ram-PALIT 8800 GT Sonic@Stock
Western Digital 120 Gb-Seagate 160 Gb-High Power 500 Watt Psu-Logitech S200 2+1-19'LG Wide LCD-Microsoft Gaming Mouse

Test Drive Unlimited Nick:CooperCrew
DarkSleep__

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 21:17:09  

quote:

Orjinalden alıntı: eagle_f1

quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Çözünürlüğü en yüksek seviyede tuttuktan sonra 2x veya 4x yeterli, 8 veya 16 da boşu boşuna oyunu yavaşlatırsın,iyi oyunlar

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

zebeedy

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 22:45:02  

Milano ton olarak gerçekten çok iyi. Bu arada bi sorun daha buldum:
Shibuya (japonya) pistinde acayip karanlık oluyor oyun. Farklı pistlerde oynadıkça bi sorun görürsem buraya yazarım tekrar.

WitchKing-o5

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 22:48:19  

Bloom fix ve ultra yı deniyorum şimdi eline sağlık venomtrk

11 - 10 - 2009

Xbox 360 & Playstation 3

Modern Warfare "Lover" - Prestige 9
800/1000 G

Playing: Modern Warfare,Fifa 10
venomtrk

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 22:48:31  

quote:

Shibuya (japonya) pistinde acayip karanlık oluyor oyun. Farklı pistlerde oynadıkça bi sorun görürsem buraya yazarım tekrar.

iyi olur

ışıklandırma ve bloom efekti olarak sevdiğiniz ve sevmediğiniz pistleri yazın ki onlar üzerinde çalışayım

evohan

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 23:03:19  

güzel çalışma olmuş gerçekten eline sağlık

Gameplay Now
PC : Risen , Batman A.A. , Riddick 2
X BoX 360 Arcade/Jasper : Modern Warfare 2 ,
Fifa 2010 , Dirt 2 , Street Fighter 4
WitchKing-o5

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 23:19:21  

Hocam öncelikle harika bir iş çıkartmışsın özellikle yeni AA modları çok etkili level 8de 0 aa eksikliği oluyor tüm ayarlar açıkken en üst seviyede 1024 de o tuhaf ayardayken 8800gt tökezledi 45-50 kare/snyden 22lere düştü ama değiyor.

Önerim:
-Sadece freestyle drifti açıp baktım orda bloom iyi seviyede ama o akşamüstü drift havası gitmiş yani sarımtrak efekle birlikte akşam güneşinin yansımalarıda gitmiş bununla oynarsan çok iyi olur

11 - 10 - 2009

Xbox 360 & Playstation 3

Modern Warfare "Lover" - Prestige 9
800/1000 G

Playing: Modern Warfare,Fifa 10
ogz2232

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008, 23:25:17  

arkadaşlar oyun güzel ama bir sorunum var oyunu direksiyonla oynuoyorum ancak araç 2. vitese geçtikten sonra gaz yemiyor neden olabilir?ya da bunun ilacı fln warmı?

LOGITECH G25

SAMSUNG 2232BW
Kule_Net

13 Haziran 2008, 23:46:56  

Bazı Adamlar multide Lombarchino alıyor bu nasıl oluyor

DanGWaR

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 12:14:19  

Venom oyunu istediğin gibi modlayabildiğine göre(tabi izin verilen kadar), bunun daha yüzlerce modu olmalı.Paylaşabileceğin bir site var mı?

eagle_f1

14 Haziran 2008, 12:18:55  

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

iyi olur

ışıklandırma ve bloom efekti olarak sevdiğiniz ve sevmediğiniz pistleri yazın ki onlar üzerinde çalışayım

Bloomfix harika olmuş ellerine sağlık bir tek shibuya'da sorun var fazla karanlık orijinal hali çok daha iyi duruyo , zaten gece yarışlarındaki renk seçimi gayet güzel bence sorun gündüz yarışlarındaydı onu da bloomfix yeterince düzeltti,tekrar teşekkürler

c2d 2.13ghz@3.2ghz, 2gb ddr2 800mhz ram, BFG gtx260(216core)
venomtrk

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 12:20:21  

quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Venom oyunu istediğin gibi modlayabildiğine göre(tabi izin verilen kadar), bunun daha yüzlerce modu olmalı.Paylaşabileceğin bir site var mı?

herkes kendisine göre ayarlamalar yapıyor aslında. Bende toparlayabildiğim ayarları pakette yaptım birkaç yerlerde oynamalar yaparak

mesela şurası var

http://www.gridjoint.com/

birde arkadaşlar bloom fix te beğenmediğiniz yerlerin orjinal dosyasını geri yükleyin beğendiklerinizde yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 14 Haziran 2008; 0:20:11 >

disorderpunk

14 Haziran 2008, 1:00:54  

çok saol :)

-
Crysis Waterfall
-
3 Yeni muhteşem MMORPG geliyor!
zebeedy

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 1:51:57  

Aslında bütün sorun milano dan kaynaklanıyor. Orda o kadar güzel bir ton yakalanmış ki diğer yerlerde de o ton aranıyor
Bu arada bir hata daha (işi gücü bırakmış hata arıyor nerden çıktı bu herif ) rar lı dosyada usa da long beach yazılmış ama oyun klasöründe bölüm adı long_beach dolayısıyla Long Beach bölümünde değişiklik olmuyor, yükleyen arkadaşlar düzeltsin.

venomtrk

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 2:22:30  

quote:

Aslında bütün sorun milano dan kaynaklanıyor. Orda o kadar güzel bir ton yakalanmış ki diğer yerlerde de o ton aranıyor
Bu arada bir hata daha (işi gücü bırakmış hata arıyor nerden çıktı bu herif ) rar lı dosyada usa da long beach yazılmış ama oyun klasöründe bölüm adı long_beach dolayısıyla Long Beach bölümünde değişiklik olmuyor, yükleyen arkadaşlar düzeltsin.

çok iyi hataları bulman

versiyon yenileriz zaten yakında çalışmalar devam ediyor

DanGWaR

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 9:04:07  

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

herkes kendisine göre ayarlamalar yapıyor aslında. Bende toparlayabildiğim ayarları pakette yaptım birkaç yerlerde oynamalar yaparak

mesela şurası var

http://www.gridjoint.com/

birde arkadaşlar bloom fix te beğenmediğiniz yerlerin orjinal dosyasını geri yükleyin beğendiklerinizde yazın

İlginç çalışmalar var sitede,teşekkürler.Yeni versiyonu da bekliyoruz senden

Ravenholm

14 Haziran 2008, 9:55:37  

venomtrk, valla sana nasıl teşekkür etsek azdır harika olmuş bizlerle paylaştığın bilgiler. Grafik ayarları konusunda yapılanlar falan... Yine senden başka oyunlarda da böylesi geniş anlamda yazılar bekleriz... İlk mesajında belirttiğin, "Oyun Kontrolleri: Direksiyon ve Titreşim ile ilgili Bilgiler" başlığında iyi olmuş. Peki acaba klavye kontrolü konusunda yine oyunun bu ayarlamalarında alakalı ne yapmalı en iyisi nedir bilgi verebilirmisiniz... Bu konuda da bilgi isteyen arkadaşlarımız olabilir...

RD:Grid için biliyorsunuz v1.1 patch (188MB) nihayet yayınlandı. Bu yamada PC versiyonu için gerçekten işe yarayacak düzeltmeler, performansı arttıracak vs birşeyler varmıdır, izlenimiz nedir herkeze soruyorum...
EDIT: önceki konuda patch den sonra virajlarda çok zorlaştı diyenler yamadan kurtulmak isteyenler olduğunu gördüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 14 Haziran 2008; 10:11:33 >

SeRo-34

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 10:47:31  

quote:

Orjinalden alıntı: Ravenholm

venomtrk, valla sana nasıl teşekkür etsek azdır harika olmuş bizlerle paylaştığın bilgiler. Grafik ayarları konusunda yapılanlar falan... Yine senden başka oyunlarda da böylesi geniş anlamda yazılar bekleriz... İlk mesajında belirttiğin, "Oyun Kontrolleri: Direksiyon ve Titreşim ile ilgili Bilgiler" başlığında iyi olmuş. Peki acaba klavye kontrolü konusunda yine oyunun bu ayarlamalarında alakalı ne yapmalı en iyisi nedir bilgi verebilirmisiniz... Bu konuda da bilgi isteyen arkadaşlarımız olabilir...

RD:Grid için biliyorsunuz v1.1 patch (188MB) nihayet yayınlandı. Bu yamada PC versiyonu için gerçekten işe yarayacak düzeltmeler, performansı arttıracak vs birşeyler varmıdır, izlenimiz nedir herkeze soruyorum...
EDIT: önceki konuda patch den sonra virajlarda çok zorlaştı diyenler yamadan kurtulmak isteyenler olduğunu gördüm...

tam tersine benim bi arkadaşımda değişiklik olmadı diyor virajları alırken. yani bişey farketmemiş.oda dün kurdu yamayı .

yamada rumblepad 2 nin kalibrasyon ayarını düzeltmişlerse benim için yeterli . yamadan zaten başka birşey beklemiyorum

Yamayı kurana kadar dual shock 2 ile oynuyorum . Dual shock 2 de kalibrasyon çok iyi.

SeRo-34

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 11:28:19  

Bloom Modu kurcaklara tavsiyem Shibuya ve Haruna pistlerine bloom mod yapmamaları. Shibuya da üstteki postlardan bi arkadaşında dediği gibi karanlık oluyor (zaten gece yarışlarında bloom sorunu yoktu o yüzden bloom gereksiz ve iyi olmuyor) , Haruna pisti ise hiç güzel görünmüyor bloom mod ile. Sebebi ise Haruna da zaten bloom yeteri kadar kullanılmış. Yarışın yapıldığı saat zaten akşama doğru olunca sarımtırak bir hava olması normal. Bunun dışında diğer pistlerde harika olmuş bloom. Burdan bir kez daha Venom a teşekkürlerimi sunuyorum

Knight_eagle

14 Haziran 2008, 11:37:59  

herkese merhaba oyunu dün kurdum.yarışa giriyorum yarışıyorum. yarış bitti mavi bir ekran geldi birşeyler yazıyordu en altta 30 snden geriye doğru saydı pc baştan başladı.Daha sonra oyuna tekrar girdim bi kaç yarış yaptım bu sefer kitlendi.Pc imzamdaki pc-dir.Sizce sorun nerede? oyunun yaması da kurulu...
bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım ama ramlerden olabilir mi?
2 tanesi hi-level 2*1 gb ddr2 800mhz ??????
2 tanesi veritech 2*1 gb ddr2 800 mhz ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight_eagle -- 14 Haziran 2008; 11:40:41 >

Core2Duo E6750 2.66 @3.20 Ghz 400X6 /Gigabyte P35C-DS3R / Hi-Level 4*1 GB DDR2 800mhz / MSI 8800 GTS 640-OC / SEAGATE 320 GB SATA II NCQ / LG H42N DRW 18X / FSP EPSILON 600W / FeeL Hurricane II / PHILIPS 220XW8FB / LOGITECH Cordless Desktop Wave / Creative İnspare 5.1
SeRo-34

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 11:48:29  

quote:

Orjinalden alıntı: Knight_eagle

herkese merhaba oyunu dün kurdum.yarışa giriyorum yarışıyorum. yarış bitti mavi bir ekran geldi birşeyler yazıyordu en altta 30 snden geriye doğru saydı pc baştan başladı.Daha sonra oyuna tekrar girdim bi kaç yarış yaptım bu sefer kitlendi.Pc imzamdaki pc-dir.Sizce sorun nerede? oyunun yaması da kurulu...
bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım ama ramlerden olabilir mi?
2 tanesi hi-level 2*1 gb ddr2 800mhz ??????
2 tanesi veritech 2*1 gb ddr2 800 mhz ?????

Mavi ekran hatasının çeşitli sebepleri vardır. Ama genel olarak belleklerden olur. Bu konuyu dağıtmayalım. Siz teknik servis bölümüne yeni bir konu açın. Sorununuzu detaylı bir şekilde yazın orda yardımcı olamaya çalışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 14 Haziran 2008; 11:47:04 >

venomtrk

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 24:09:22  

quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Bloom Modu kurcaklara tavsiyem Shibuya ve Haruna pistlerine bloom mod yapmamaları. Shibuya da üstteki postlardan bi arkadaşında dediği gibi karanlık oluyor (zaten gece yarışlarında bloom sorunu yoktu o yüzden bloom gereksiz ve iyi olmuyor) , Haruna pisti ise hiç güzel görünmüyor bloom mod ile. Sebebi ise Haruna da zaten bloom yeteri kadar kullanılmış. Yarışın yapıldığı saat zaten akşama doğru olunca sarımtırak bir hava olması normal. Bunun dışında diğer pistlerde harika olmuş bloom. Burdan bir kez daha Venom a teşekkürlerimi sunuyorum

evet bazı pistlerde sorun var daha iyi ton için uğraşıyorum v1.1 daha iyi olacak

blacksnake03

14 Haziran 2008, 24:14:48  

güzel döküman hazırlamışsın eline sağlık

Intel Quad Core Q6600 G0 2400ghz@3.4ghz 1.468v || Ocz Gladiator Max || Gigabyte GA-x48-Ds5 (426*9) || Crucial Ballistix 2x2 800 Cl4 16FE5@1022mhz 5-5-5-18@Turbo || Msı 9800gtx 760*2000*2200 || Seagate 410AS Raid0+Seagate 320AS 500Gb Depo+Wd 1Tb Cb Depo || Samsung 22" 223BW LCD Monitor || Cooler Master RS-850 850w || Thermaltake VH6000BWS Armor+ || Akasa Fan Control Pro Lcd Ekranlı || A4 Tech XL750BF
Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 v1.0 || Pioneer SA-301 Anfi+Pioneer CS 3070 Hoparlör
tiCCky

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 24:44:37  

vaLLa çok İŞe yaradı teşekkürler.. Peki ya 1.1 patch versiyonu yükledikten sora ne gibi bi deişiklik oluyor ?

€�Vga 790i uLtra sLi- Core 2 Duo E8500 3.16GHz- ZotaC GTX260 C192- 2x1 OCZ Platinium DDR3 1600mhz - 160 gb samsusg SAta2- Sony DvD-RW - FeeL Kasa Tornado f5
WaReZ

14 Haziran 2008, 17:40:25  

v1.1 patch'ini yüklesem bu modlar çalışır mı?

OzanSRC

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 17:42:58  

quote:

Orjinalden alıntı: tiCCky

vaLLa çok İŞe yaradı teşekkürler.. Peki ya 1.1 patch versiyonu yükledikten sora ne gibi bi deişiklik oluyor ?

Özellikle multi de çok değişiklik oluyo laglar fln azalıyo fakat oyunun kontrollerinin de içine ediyo ama sadece bende mi oldu bilmiyorum

Edit:Yanlış Bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oz_An -- 14 Haziran 2008; 20:23:28 >

I'm A PC GAMER

byhyt

14 Haziran 2008, 19:36:54  

kardes eline saglık dün indirip denedim gercekten cok güzel oldu dün akşam oyun oynuycam diye teşekkur edemedim kusura bakma

heyula07

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 20:17:49  

Arkadaşlar Grafik ayarlarını kaydedince oyun yeniden başlatıyor ama değişiklikler aynı kalıyor. Ayarları değiştirmenin yolu nedir acaba?

Toprağın Bol Olsun
SeRo-34

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 20:21:49  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tiCCky

Özellikle multi de çok değişiklik oluyo laglar fln azalıyo fakat oyunun kontrollerinin de içine ediyo ama sadece rumplepad ve bazı benimki gibi logitech direksiyonlarda

rumblepad in içine etmiyor aksine düzeltiyor. Önceden analogu sola veya sağa bi çevirdinmi oyunda direksiyon ışık hızıyla dönüyor resmen. Ama yamadan sonra daha yavaş ve gerçekçi bir biçimde dönüyor.

Slayer_

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 20:31:47  

Emeğine sağlık hocam...

Oyunla ilgili iki sorunum var; oyunu direk tıklayınca açılmıyor farklı çalıştır diyince açıyor,ikincisi fraps programı açtığım halde fps yi göremiyorum

Satılık donanım ürünleri

Korgeneral

14 Haziran 2008, 20:32:40  

Eline sağlık, özellikle cockpit benim için önemli

ASUS P5KPL-AM CORE 2 DUO E8400 4GB RAM G.SKILL 1000 MHZ ASUS 9800GT 200 GB SATA SEAGATE PHILIPS 19" ASUS 16X READER NEC 16X DVD WRITER S.BLASTER LIVE
OzanSRC

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 20:35:19  

quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Emeğine sağlık hocam...

Oyunla ilgili iki sorunum var; oyunu direk tıklayınca açılmıyor farklı çalıştır diyince açıyor,ikincisi fraps programı açtığım halde fps yi göremiyorum

Oyunun kısayoluna sağ tıkla özelliklere gel Hedef yolunun sonuna

"\Codemasters\GRID\GRID.exe" -novirtual

yukardaki şekilde yaz bakalım açılıyo mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oz_An -- 14 Haziran 2008; 20:33:47 >

I'm A PC GAMER

venomtrk

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 22:12:31  

bloom fix 1.1 için devam ediyorum

Jarama bloom fix v1.0

Jarama bloom fix v1.1

falco911

Sisteme Gözat

14 Haziran 2008, 23:09:18  

hocam acaip makbule geçti, gt5'e yakın görüntüler çıkmaya başladı, özellikle milanda
bu arada oyundaki tüm araçların sesleri aynıymış gibi geliyor bana,
"çatlatılmış" exe den mi kaynaklanıyor, yoksa herkeste mi böyle ?
eğer orjinalinde sorun yoksa neyse parası verip alıcam...

oyunda kusur bulunacak iki şey var zaten, birincisi motor sesleri, ikincisi araçların yol tutuşu ve hızları...
frenler fazla iyi, araçlar olması gerektiğinden iyi dönüyor, race2007 ile kıyasladığımız zaman, bmw320(iki oyunda da olduğu için kıyaslayabiliyorum) çok daha iyi hızlanıyor, dönüyor ve frenliyor...
iki oyun arasında aynı yol, aynı otomobil, aynı sürücü 30 saniye civarı fark ediyor
grid :1.39.140

race2007 : 2.11.281

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi contempt -- 14 Haziran 2008; 23:49:40 >

imzam kurallara aykırı o yüzden artık parmak basma yöntemini kullanıyorum...
borealatis

14 Haziran 2008, 23:27:26  

ya modu ultra high modunu yükledim ama noldu? hepsini yukarı çıkarttım sonra yeniden başlattım oyunu açılmadı oyun...orj. dosyaları kopyaladım oyundan çıkıp yine açılmadı!!!!!!!!!! tekrar mı yüklicem ben şimdi bu koskoca oyunu...

Sayfa:   [1] 2 3 4 5 6 7 8 9   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: Nvidia, AMD ve Thermaltake standları
Fuar turumuza Nvidia, AMD ve thermaltake standları ile devam ediyoruz.
MSI X-Slim X340 Lansmanı
MSI'ın Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı olarak lanse ettiği X340'ın tanıtım gecesindeyiz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız