Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugatti veyron u çaktım altıma bitirdim oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Ya bu grafik ayarlarını değiştirince oyun başladıktan bi kaç saniye sonra exe hatası veriyor. grafix xml dosyasını silip açınca sorun olmuyor ama yüksek ayarlarda açtığı için çok kasıyor makine ve ayarları kısmam gerekiyor. Kısınca yine hata verip kapatıyor. Çıkan Patch bu sorunu çözüyor mu? Bir de patchten sonra başka bir yama gerekir mi?

Çıkan patch lan ve mouse ile ilgili. Başka bir getirisi yok.

Peki bu grafik olayına bir çözüm yok mu ya... Takıla takıla oynamak zorunda kalıyorum, halbuki kısabilsem biraz gayet akıcı oynarım. Oyundan soğudum ya şu olay yüzünden.
    Sağolasın...

Şuan için grafikleri kısmaktan başka yapabileceğin birşey yok. Kısınca nasıl bir hata veriyor ? Ben o kadar kıstım, yükselttim herhangi bir hata veya oyundan atma gibi bir sorunla karşılaşmadım. Özellikle ati kartlardaki sorunsallarla ilgili bir patch yayınlanıcakmış ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 23 Eylül 2009; 13:19:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bu grafik ayarlarını değiştirince oyun başladıktan bi kaç saniye sonra exe hatası veriyor. grafix xml dosyasını silip açınca sorun olmuyor ama yüksek ayarlarda açtığı için çok kasıyor makine ve ayarları kısmam gerekiyor. Kısınca yine hata verip kapatıyor. Çıkan Patch bu sorunu çözüyor mu? Bir de patchten sonra başka bir yama gerekir mi?

Peki bu grafik olayına bir çözüm yok mu ya... Takıla takıla oynamak zorunda kalıyorum, halbuki kısabilsem biraz gayet akıcı oynarım. Oyundan soğudum ya şu olay yüzünden.
    Sağolasın...

Şuan için grafikleri kısmaktan başka yapabileceğin birşey yok. Kısınca nasıl bir hata veriyor ? Ben o kadar kıstım, yükselttim herhangi bir hata veya oyundan atma gibi bir sorunla karşılaşmadım. Özellikle ati kartlardaki sorunsallarla ilgili bir patch yayınlanıcakmış ama..

Şu meşhur exe hatası oluyor ve oyundan atıyor. graphicsettings.xml dosyasını siliyorum, o şekilde açınca oynuyor sorunsuz ama kasıyor. Ayarları kısınca yine başa dönüyoruz, sonsuz bir döngü... Bu arada kartım nvidia 8600gt

• Daha önce de yazdım, tekrar ediyorum. Oyuna girince, pause edin, alt-tab yapın tekrar girin. FPS 20-25 iken 45-60 oluyor. Bunu yapmazsam oynayamıyorum artık. İlk yarışlarda hiç alt-tab yaptığımı hatırlamıyorum. Oyun ilerledikçe oluyor bu sorun galiba.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sağolasın...

Şu meşhur exe hatası oluyor ve oyundan atıyor. graphicsettings.xml dosyasını siliyorum, o şekilde açınca oynuyor sorunsuz ama kasıyor. Ayarları kısınca yine başa dönüyoruz, sonsuz bir döngü... Bu arada kartım nvidia 8600gt

Sen şu aşağıdaki arkadaşın anlatımını bir uygulasana. Sanırım exe'nde bir sorun var. Buradakiyle değiştirirsen belki o sorunu aşabilirsin. Fazla konuşmak istemiyorum ceza alıcam yoksa
    quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Patch'i indirip kurunca hıphızlı dolan kişiler patch kurmuş olmuyorlar.

Dosyayı kendim upload ettim ve nasıl kurulacağını da anlattım.Koaly gelsin...

http://rapidshare.com/files/283651371/NFS_SHIFT_Patch_by_uynus.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 23 Eylül 2009; 14:26:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Orijinalden alıntı: efee09

Ben 10'a yakın kez denememe rağmen bu dueloyu bir türlü kazanamadım..
    Diğer hepsi tamam bir tek bu kaldı.. nedir sırrı?

aslında özel bir sırrı yok yarışta ilk keskin viraja kadar elemanın önümde seyretmesini sağlıyorum viraja girerken o fren yapıyor ben de yandan son sürat kafayı çakıyorum böyle oluyortabi rakiple beraber bariyerleri boylama durumu da var arabayı çabuk toparlamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 23 Eylül 2009; 14:38:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rextr

Daha önce de yazdım, tekrar ediyorum. Oyuna girince, pause edin, alt-tab yapın tekrar girin. FPS 20-25 iken 45-60 oluyor. Bunu yapmazsam oynayamıyorum artık. İlk yarışlarda hiç alt-tab yaptığımı hatırlamıyorum. Oyun ilerledikçe oluyor bu sorun galiba.

Aynı şey bende de oldu. İlk oynadığım zaman en son ayarlarda 40 fps üstüyken oyun tier2 ye geçtim ondan sonra 15-20 arasına düştü. Kartım da Nvidia bir performans sorunu olmaması lazım. Acaba Uyumluluk modundan mı kaynaklanıyor bu? Bende hiç siyah ekran hatası vermediği halde gökyüzü siyah oluyordu diye uyumluluk açmıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Bende hiç siyah ekran hatası vermediği halde gökyüzü siyah oluyordu diye uyumluluk açmıştım...

Gökyüzünün siyah olmasıda; oyundan masaüstüne geçip, tekrar oyuna dönüldüğünde oluyor genelde.
  • quote:

Sen şu aşağıdaki arkadaşın anlatımını bir uygulasana. Sanırım exe'nde bir sorun var. Buradakiyle değiştirirsen belki o sorunu aşabilirsin. Fazla konuşmak istemiyorum ceza alıcam yoksa
    quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Patch'i indirip kurunca hıphızlı dolan kişiler patch kurmuş olmuyorlar.

Dosyayı kendim upload ettim ve nasıl kurulacağını da anlattım.Koaly gelsin...

http://rapidshare.com/files/283651371/NFS_SHIFT_Patch_by_uynus.rar

Bu da olmadı maalesef. Grafik ayarlarını değiştirince exe hatası oluyor. Hiç dokunmazsam oynayabiliyorum sadece...

Teşekür ederim yardımın için...

• Herif takla atarak üstümden geçti, kontrolü kaybetmeden yarışa devam etti,artislik yapıyor resmen

• oyunun en başında gittim easy seçtim herşeyi (casual) ama böyle zevkli gelmedi yeni oyuna başlamadan zorluk seviyesini değiştirebilirmiyim? en azından frenleri ben yapayım
  • İmzamdaki sistem ile 1920*1080 de 2x AA ve 4x AF de tüm ayarlar High'da 20 ile 40 Fps arası performans alıyorum acaba normal mi? Kokpit kamerasında performans daha iyi ve tabiki araç sayısı artınca performans düşüyor iyice
  • beyler nos meselesinde takıldım hangi tuşla ? shifti denedimde sanki el frenine asıldı
  • ilk yarışlar gayet akıcıydı ama 6 yarıştan sonra fena halde kasmaya başladı.sistemimde resident evil 5 gayet akıcı halde oynarken bu oyun çalışmıyo.sistem değiştirme zamanı geldi çattı anlaşılan.bi gta4 bide bu oyunu oynamak için sisteni sıfırlıycam.sadece ekran kartımı biraz daha elimde tutarım.
  • Pek bakamadım ama herşeyi 15 yapıp birde tekerleği overe yapıştırmak başka taktik görmedim.

Araba değiştirirken o taktiği yapıp arabayı değiştirdim araba çok kıç atmaya başladı kontrolu eskiye göre zorlaştı bana göre sonradan ilk ayarlara geri döndüm öyle oynuyordum şimdi kontrol edemiyorum.Arabadan sanırım . Herneyse kullandıgınız ayar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßLaCK_EaGLe

beyler nos meselesinde takıldım hangi tuşla ? shifti denedimde sanki el frenine asıldı

nos tabiki boşluk tuşu ile
  • Valla Drift yarışlarını bitirdim biraz alıştım hani ama daha ilerde drift çıkarsa bilemem şimdilik başka yarışardayım.Yalnız gene de zor drift yarışları alışmış olmama rağmen ve bunun dışında normal yarışlarda ise arabanın kiçini azcık kaydırdınız mı başlıyor dans etmeye araba bir daha toplamanız çok zor oluyor ha imkansız değil ama baya sıkıyor yaw.Son söz olarak sabrınızın sınırlarınızı zorlamak istiyorsanız ya Grid oynayın ya da Shift oynayın derim
    iyi oyunlar dilerim herkeze.
  • quote:

İmzamdaki sistem ile 1920*1080 de 2x AA ve 4x AF de tüm ayarlar High'da 20 ile 40 Fps arası performans alıyorum acaba normal mi? Kokpit kamerasında performans daha iyi ve tabiki araç sayısı artınca performans düşüyor iyice

Var mı fikri olan?
  • quote:

quote:

İmzamdaki sistem ile 1920*1080 de 2x AA ve 4x AF de tüm ayarlar High'da 20 ile 40 Fps arası performans alıyorum acaba normal mi? Kokpit kamerasında performans daha iyi ve tabiki araç sayısı artınca performans düşüyor iyice

Var mı fikri olan?

Normal değil.

40-60 arası oynatması gerekir sisteminizin. Aynı ekran kartına sahip arkadaşlar vardı önceki sayfalarda,performansdan memnun olduklarını söylemişlerdi.
  • Acaba işlemci mi arıza çıkarıyor İlk başlarda performans o kadar göze batmıyordu bende de ama sonra ne olduysa fps düşmeye başladı
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.