Bildirim
Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Ferrari Racing Series (20. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Grid'in GT5p'den iyi fizikleri var bence. Tabii ki Forza 2 veya PGR 4 kadar iyi değil ama yine de fena da değil. Ben NFS Shift'in fizikler ve gerçekçilik açısından Forza 3 kadar olamayacağını, ama Grid'den iyi olacağını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 23 Temmuz 2009; 11:46:47 >_____________________________ Dali Kubik Free and Xtra / AirPods Pro / Fostex TH610 Headphones / Playstation 5 / iPhone 11 Pro / MacBook Pro -
quote:
Orijinalden alıntı: Obsidian
Grid'in GT5p'den iyi fizikleri var bence. Tabii ki Forza 2 veya PGR 4 kadar iyi değil ama yine de fena da değil. Ben NFS Shift'in fizikler ve gerçekçilik açısından Forza 3 kadar olamayacağını, ama Grid'den iyi olacağını düşünüyorum.
Yarış simulasyonlarından ne kadar çok anladığını şu kalın yazı ile işaretlediğim yerden çok iyi anlıyorum...Bence bundan sonra simulasyon oyunları ile ilgili yorum yapma bundan sonra.Çünkü ne dediğini bilmeyip saçmalamaya başlıyorsun.Sonrada bunun neticesinde etrafı karıştırıyorsun.Bişey bildiğini idda edip hiç bir şey bilmeyen biri gibi davranıp bir yere varamazsın.Allahın arcade oyunu gridin fiziklerini gt5p'den üstün görmek kesinlikle birilerine dıkundutma amaçlı söylenmiş bir cümledir.
Gemi sürmek simülasyonsa haklısın. GT5p'nin, simülasyon iddiasında bir oyun olarak, fiziklerinin kötü olduğu hardcore GT fanleri hariç her yarış oyunu sever tarafından söylenen bir durum. GT5p'nin simülasyon iddiasında olan bir oyun olarak fizikleri kötüdür, Grid'in ise arcade iddiasında bir oyun olarak fizikleri fena değildir. Fanlık yapacağına biraz objektif olmayı dene. GT4'ün fizikleri bile GT5p'den katbekat iyiydi.
Bu arada Grid tüm oyun sitelerinde GT5p'den haklı bir biçimde fazla puan almıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 24 Temmuz 2009; 21:59:30 >_____________________________ Dali Kubik Free and Xtra / AirPods Pro / Fostex TH610 Headphones / Playstation 5 / iPhone 11 Pro / MacBook Pro -
Yok artık daha neler
Gridde hasar var GT5te yok desen tamamda,sürüş fiziğini nasıl karşılaştırırsın ya...
GRİD Uğurun dediği gibi bildiğin simulasyonu beceremeyenler pist yarışını tatsın diye yapılmış tamamen arcade bir oyun....
quote:
Gemi sürmek simülasyonsa haklısın.
GT5p'nin, simülasyon iddiasında bir oyun olarak...
GT4'ün fizikleri bile GT5p'den katbekat iyiydi.
Bişeyler mi içtin sen kardeş ne yaptın yaw
_____________________________ -

quote:
Orijinalden alıntı: Dante
pgr4 ve grid karışımı olmuş. eğer career düzeni pgr4 gibi başında tutacak derecede kaliteli yapılırsa harika olur. grid gibi itici olmaz umarım.
http://ps3.ign.com/dor/objects/14319191/need-for-speed-shift/videos/nfsshift_gmp_gameplay4_71709.html
şu videodaki renk tonlamaları da harika olmuş, görsel olarak müthiş olacak gibi görünüyor.
kokpit nasil ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Temmuz 2009; 23:47:59 >_____________________________
-
pgr4 ve grid karışımı olmuş. eğer career düzeni pgr4 gibi başında tutacak derecede kaliteli yapılırsa harika olur. grid gibi itici olmaz umarım.
http://ps3.ign.com/dor/objects/14319191/need-for-speed-shift/videos/nfsshift_gmp_gameplay4_71709.html
şu videodaki renk tonlamaları da harika olmuş, görsel olarak müthiş olacak gibi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Temmuz 2009; 23:23:33 >_____________________________ "Under your command i will obey..."
"My mind is one with my soul..."
"I am near, yet so far away..."
"Through the eternal flame, i travel..."
|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n || -
Grid'in kötü tarafı medium ve üzeri zorluklarda aşırı zor olmasıydı. Kaza yapıldığında tekrar başa geçmek imkansız gibi birşeydi. Onun dışında oldukça iyi bir oyundu. PGR4'ten daha fazla sim olur Shift diye düşünüyorum, ama daha iyi olabilir mi şüpheliyim. PGR 4 çok iyi bir oyundu. _____________________________ Dali Kubik Free and Xtra / AirPods Pro / Fostex TH610 Headphones / Playstation 5 / iPhone 11 Pro / MacBook Pro -
2 videoyu da sevdim
http://www.youtube.com/watch?v=CB-b4u3l2ZU
http://www.youtube.com/watch?v=0ZBVvl34D3c
Grid'in kötü tarafı medium ve üzeri zorluklarda aşırı zor olmasıydı. Kaza yapıldığında tekrar başa geçmek imkansız gibi birşeydi. Onun dışında oldukça iyi bir oyundu. PGR4'ten daha fazla sim olur Shift diye düşünüyorum, ama daha iyi olabilir mi şüpheliyim. PGR 4 çok iyi bir oyundu.
En kolayda Grid'de ne direksiyon ne de gamepad'le 1 tur dan fazla çarpmadan gidemiyorum. Halbuki simulasyonda severim iyi oynarım araba yarışlarını ama bu oyunda olmuyor. Azcık sürtüyorsun arabayı birden sağa çekmeye başlıyor. Yok abi Grid'den bi cacık olmaz vaz geçtim._____________________________ -
quote:
Gemi sürmek simülasyonsa haklısın. GT5p'nin, simülasyon iddiasında bir oyun olarak, fiziklerinin kötü olduğu hardcore GT fanleri hariç her yarış oyunu sever tarafından söylenen bir durum. GT5p'nin simülasyon iddiasında olan bir oyun olarak fizikleri kötüdür, Grid'in ise arcade iddiasında bir oyun olarak fizikleri fena değildir. Fanlık yapacağına biraz objektif olmayı dene. GT4'ün fizikleri bile GT5p'den katbekat iyiydi.
Bu arada Grid tüm oyun sitelerinde GT5p'den haklı bir biçimde fazla puan almıştır.
şu oyunun sürüş fiziği bundan kötüdür veya iyidir demekle olmuyor, kişisel yorumuna saygımız var da böyle iddialı yazılar yazıyorsan gerekçelerini de söyle ona göre tartışalım yoksa yazdığınla kalmış olursun, bu iddiaları ilk defa senden duydum mesela GT5p' nin fizikleri neden gt4 veya grid' den daha kötü?_____________________________ 
-
GT4 daha tam bir oyun, daha iyi. Bence GT5p fanlerin taleplerini dindirmek için çıkmış bir teknoloji demosundan farksız. Uzun saatler oynadım, açıkçası fizikleri kötü, hiç gerçekçi bir sürüş hissi vermiyor. Forza 2'den fersah fersah geri bir oyun. Ama hani sen de kimsin dersen, sonuçta bir oyuncuyum sizin gibi, ama dünyaca ünlü oyun siteleri (IGN gibi) açar incelemeri okursanız, oradaki yüzlerce oyuncunun yorumlarına da bakarsanız dediklerimin benzeri sözleri görürsünüz. Ama ılımlı, ama sert yorumlar, dediklerim var.
Grid daha gerçekçi gibi bir yorumda ise bulunmadım. Demek istediğim, Grid'in bir arcade oyunu olarak, arcade iddiasındaki bir oyun olarak iyi arcade fiziklerine sahip olduğu. Tek sorunu medium ve üzeri zorluklarda çok zorlaşması. GT5p'nin ise "the real driving simulator" iddiasında bir oyun olarak bir sim için zayıf fizikleri olduğudur.
Çok yarış oyunu meraklısı olsam, ve Forza 2 olmasa, GT4 oynardım. GT5p değil. Ama Forza 2 var, ve diğerleri yanında çok basit kalıyorlar.
Neyse konuyu daha fazla saptırmayalım. Ben NFS: Shift'in başarılı bir oyun olacağını düşünüyorum._____________________________ Dali Kubik Free and Xtra / AirPods Pro / Fostex TH610 Headphones / Playstation 5 / iPhone 11 Pro / MacBook Pro
-
quote:
(IGN gibi) açar incelemeri okursanız, oradaki yüzlerce oyuncunun yorumlarına da bakarsanız dediklerimin benzeri sözleri görürsünüz. Ama ılımlı, ama sert yorumlar, dediklerim var.
Al sana İGN incelemesi
http://ps3.ign.com/articles/866/866698p2.html
İncemeleden kısımlar
"GT4 dahil hiçbir Gt oyunu 5. oyunla karşılaştırılamaz.Önceki oyunlarda yaptığınız upgradelerden sonra her arabanın sürüş fiziği birbirine çok yakın hale geliyordu.Ama 5. oyunda Polyphony sanki büyülü deyneğini kullanmış,her arbanın kendine has bi ağırlığı ve sürüş fiziği var,bunu kelimelerle anlatmak imkansız.Sadece F430u alın birkaç tur atın ve gerçeğe ne kadar yakın olduğunu görün"
Oyun 8.5 almış,kırılan not oyunun Prologue olması yüzünden...
Yaw afedersin ama sen zaten FORZA oynadıktan sonra GRİD oynayabiliyorsan sim işinden çakmıyorsun kardeş kusura bakma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 28 Temmuz 2009; 18:20:31 >_____________________________
-
NFS'de yıllardır görmek istediğim, kokpit kamerası gelmiş !
Bakalım oyun nasıl olacak._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin
Yaw afedersin ama sen zaten FORZA oynadıktan sonra GRİD oynayabiliyorsan sim işinden çakmıyorsun kardeş kusura bakma
Ortalama puanlara bak bence. Yani diğer sitelere de, ayrıca kullanıcı yorumlarına bak.
Grid'e sim dediğimi ise hatırlamıyorum. Arcade'in yeri ayrıdır, sim'in yeri ayrıdır. Forza seviyorum diye TDU'dan nefret mi etmeliyim?_____________________________ Dali Kubik Free and Xtra / AirPods Pro / Fostex TH610 Headphones / Playstation 5 / iPhone 11 Pro / MacBook Pro -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 27 Temmuz 2009; 23:35:41 >_____________________________
-
Bu arabaya bitiyorum.
süper bişeye benziyorrrrrrrrrrr
NFS serilerini oynamamak için en büyük neden: Catch Up saçmalığı.
Yani siz yavaşladığınızda AI'de yavaşlıyor siz hızlandığınızda AI'de hızlanıyor, amaç sürekli rekabeti canlı tutmak olsa da inanılmaz saçma bir mantık.
Ayrıca bu oyunu Gridle nasıl karşılaştırabiliyorsunuz anlamıyorum, Grid nerde bu nerde. NFS'nin 5 yaşında eve misafirliğe gelip zırlayan veletlere açayımda oyalansın dan başka bir kullanım alanı olamaz bana göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veggier -- 29 Temmuz 2009; 17:39:56 >_____________________________ Aman MC Donalds'ta kızarmış patates yemeyin, benden söylemesi CANON EOS 600D | XBOX One | SAMSUNG GALAXY S2 | DREAMBOX 500 HD | LG 47LM600| INTEL HACKINTOSH MOUNTAIN LION 10.8.5: INTEL I5 1155PIN | Gigabyte Z77N-WIFI | -
Porsche Cayman S
en iyi kokpit NFS da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 1 Ağustos 2009; 12:48:42 >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki