Şimdi Ara

Need for Speed: Rivals Video İnceleme (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
9.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • video oynatıcı video'nun yarısında bitmiş gibi kapatıyo videoyu. son 2 haftadır tüm incelemelerinizde bu sorunla karşılaşıyorum.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İndirek mi torrentten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yarış oyunlarını arcade yapmayın artık yapmayın. GTA bile arcade 'e bulaştı şu araba sürüş konusunda. Nedir bu ya. Gerçekçi araba sürmek çok daha zevkli değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

Orijinalden alıntı: leo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

En iyi 3 nfs oyunu

NFS 2
    Nfs high stakes
    Nfs undergroung

Bu arada millete nfs'nin simulasyon oyunu olduğunu düşündüren nedir?Bu oyun arcade olarak doğdu oyunlarının çoğuda o şekilde.

Ulan electronic arts 2 tane güzelim yarış oyunun vardı (nfs ve burnout) helal olsun ikisinin de içine ettin.

Nerde o nfs underground ve burnout 3 takedown'daki eğlence.

Peehh.

O en iyilerin arasında nfs porsche unleashed nerede?

Onda modifiye yoktu dostum, o yuzden çöpoğlu çöp o oyun

O OYUNDA MOTORU GÜÇLENDİRİYORSUN.ARACIN DIŞINA MODİFİYE YAPILMIYOR DİYE DE O OYUNA ÇÖP DİYORSAN NERDEYSE 14 YIL ÖNCE ÇIKMIŞ OYUNA, YAZIK DİYORUM..

Arkadaş ironi yapmış anlayamadın mı kardeş Serinin en iyi oyunlarından biriydi Porsche Unleashed. Benim için birinci sırada gelir ilk göz ağrılarımın NFS 2 ve 3 olmasına rağmen.

Şimdi sözüm NFS'yi araçlara vanalı egzos taktırıp, arabanın her yerine neon ampüller takılmasıyla güzel oyun statüsüne sokan Hızlı ve Öfkeli serisinden etkilenmiş çakma Underground serisinden ve devamındaki Most Wanted ve türevleri oyunlardan ibaret sanan kitleye.

NFS başından beri lüks araçlarla bir noktadan diğerine yarışılan, egzotik mekanlarda geçen, kokpit kamerası olmazsa olmaz, 2. oyundan Porsche Unleashed'a kadar (daha sonradan çakma bir Hot Pursuit çıkmıştı ama) polislerle haşır neşir olduğumuz bir oyundu. Ne zaman bu hale getirdiler oyunu. Underground çıktığında lisedeydim ben herkes harıl harıl okuldan çıkıp internet kafeci abilere 1 saatlik açtırıp içlerindeki apaçilik ruhunu ortaya çıkartacak araçlarını alıp doğan görünümlü şahinler yapmak için internet kafelere koşuyordu. Ben Most Wanted hariç diğer oyunlarını oynamadım ve hiçbir şey kaybetmediğimi düşünüyorum. NFS bu değildi çünkü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 5 Aralık 2013; 23:58:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

quote:

Orijinalden alıntı: Astronot1997

Underground 3 özüne bağlı şekilde yeni nesile gelsin diyenler?

öle birşey olmayacak

Adamin hevesini niye kiriyon hemen

amacım doruyu sölemekti nfs bu çünkü hızlı ve öfkeli deil ve bunoyun çook iyi nfs isteyen için

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

En iyi 3 nfs oyunu

NFS 2
    Nfs high stakes
    Nfs undergroung

Bu arada millete nfs'nin simulasyon oyunu olduğunu düşündüren nedir?Bu oyun arcade olarak doğdu oyunlarının çoğuda o şekilde.

Ulan electronic arts 2 tane güzelim yarış oyunun vardı (nfs ve burnout) helal olsun ikisinin de içine ettin.

Nerde o nfs underground ve burnout 3 takedown'daki eğlence.

Peehh.

O en iyilerin arasında nfs porsche unleashed nerede?

Onda modifiye yoktu dostum, o yuzden çöpoğlu çöp o oyun

O OYUNDA MOTORU GÜÇLENDİRİYORSUN.ARACIN DIŞINA MODİFİYE YAPILMIYOR DİYE DE O OYUNA ÇÖP DİYORSAN NERDEYSE 14 YIL ÖNCE ÇIKMIŞ OYUNA, YAZIK DİYORUM..

Arkadaş ironi yapmış anlayamadın mı kardeş Serinin en iyi oyunlarından biriydi Porsche Unleashed. Benim için birinci sırada gelir ilk göz ağrılarımın NFS 2 ve 3 olmasına rağmen.

Şimdi sözüm NFS'yi araçlara vanalı egzos taktırıp, arabanın her yerine neon ampüller takılmasıyla güzel oyun statüsüne sokan Hızlı ve Öfkeli serisinden etkilenmiş çakma Underground serisinden ve devamındaki Most Wanted ve türevleri oyunlardan ibaret sanan kitleye.

NFS başından beri lüks araçlarla bir noktadan diğerine yarışılan, egzotik mekanlarda geçen, kokpit kamerası olmazsa olmaz, 2. oyundan Porsche Unleashed'a kadar (daha sonradan çakma bir Hot Pursuit çıkmıştı ama) polislerle haşır neşir olduğumuz bir oyundu. Ne zaman bu hale getirdiler oyunu. Underground çıktığında lisedeydim ben herkes harıl harıl okuldan çıkıp internet kafeci abilere 1 saatlik açtırıp içlerindeki apaçilik ruhunu ortaya çıkartacak araçlarını alıp doğan görünümlü şahinler yapmak için internet kafelere koşuyordu. Ben Most Wanted hariç diğer oyunlarını oynamadım ve hiçbir şey kaybetmediğimi düşünüyorum. NFS bu değildi çünkü!

Abi cok iyi yazmissin ya, eline saglik

• Vayy Destroid 6 var soundtracklarda

• Bir çok kişi neden NFS'den modifiye bekliyor ? Oyunun asıl konsepti egzotik araçlarla polis takipleri ve yarışlar. Eski NFS oyunlarına bir bakın neresinde var modifiye ? Sırf Hızlı ve Öfkeli filminden etkilenip Most Wanted 2005, Underground, Carbon gibi oyunlar yaptılar. Asıl seriyi bozan oyunlar bu modifiye oyunları.

Ayrıca bazı kişiler konu bekliyor. Arcade tarzında konu olmaz tamamen eğlence üzerine kurulu. Most Wanted 2005 oyununda konu ve modifiye vardı ama oyunu şuanda oynayan kişilerin sayısı bir elin parmağını geçmez fakat Arcade tarzı oyunlar her oynayışta ayrı bir zevk verir. Konu olmadığından oyun bitince hala ilk günkü zevki veriyor. Ben şuana kadar en iyi NFS oyununu Hot Pursuit 2010 olarak görüyorum, oyunun üstünden 3 sene geçmesine rağmen hala zevkle oynuyorum.

Oyunun grafikleri, FPS kiliti vs. bu konular hakkında yapılan yorumlara bir şey söyleyemem ama oyunun konusu hakkında yapılan yorumlar yalnış bence. Evet EA Games bu oyunda ucuza kaçmış. Fizik motoru Most Wanted 2012, oynanış Hot Pursuit 2010. Pursuit Tech'te 2 slot olması kötü olmuş. Ayrıca bazı saçma silahlar da eklenmiş.

Ben seneye EA Games'ten Hot Pursuit 3 bekliyorum. Hot Pursuit 2010'daki fizik motoru ve oynanışı alsınlar PC'ye yapılmayan DLC paketindeki ''Most Wanted'' modunu eklesinler yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Core21

Bir çok kişi neden NFS'den modifiye bekliyor ? Oyunun asıl konsepti egzotik araçlarla polis takipleri ve yarışlar. Eski NFS oyunlarına bir bakın neresinde var modifiye ? Sırf Hızlı ve Öfkeli filminden etkilenip Most Wanted 2005, Underground, Carbon gibi oyunlar yaptılar. Asıl seriyi bozan oyunlar bu modifiye oyunları.

Ayrıca bazı kişiler konu bekliyor. Arcade tarzında konu olmaz tamamen eğlence üzerine kurulu. Most Wanted 2005 oyununda konu ve modifiye vardı ama oyunu şuanda oynayan kişilerin sayısı bir elin parmağını geçmez fakat Arcade tarzı oyunlar her oynayışta ayrı bir zevk verir. Konu olmadığından oyun bitince hala ilk günkü zevki veriyor. Ben şuana kadar en iyi NFS oyununu Hot Pursuit 2010 olarak görüyorum, oyunun üstünden 3 sene geçmesine rağmen hala zevkle oynuyorum.

Oyunun grafikleri, FPS kiliti vs. bu konular hakkında yapılan yorumlara bir şey söyleyemem ama oyunun konusu hakkında yapılan yorumlar yalnış bence. Evet EA Games bu oyunda ucuza kaçmış. Fizik motoru Most Wanted 2012, oynanış Hot Pursuit 2010. Pursuit Tech'te 2 slot olması kötü olmuş. Ayrıca bazı saçma silahlar da eklenmiş.

Ben seneye EA Games'ten Hot Pursuit 3 bekliyorum. Hot Pursuit 2010'daki fizik motoru ve oynanışı alsınlar PC'ye yapılmayan DLC paketindeki ''Most Wanted'' modunu eklesinler yeter.

Katiliyorum hocam, isin ilginc tarafi bir yaris oyunundan beklenmesi gereken en son sey hikaye oldugu halde, bu oyun bir Final Fantasy hikayesi tadinda olmasa da iyi kotu bir hikaye anlatiyor aslinda. Fakat insanimiz bunu da idrak edemiyor maalesef. Ayrica oyunda 20. levelden 60. levele kadar tek amac her biri sanat eseri kivamindaki grafik modifiyelerini acmak.

Bi ufak duzeltme, Most Wanted Frostbite 2, Rivals Frostbite 3 ile yapilmis.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Core21

Bir çok kişi neden NFS'den modifiye bekliyor ? Oyunun asıl konsepti egzotik araçlarla polis takipleri ve yarışlar. Eski NFS oyunlarına bir bakın neresinde var modifiye ? Sırf Hızlı ve Öfkeli filminden etkilenip Most Wanted 2005, Underground, Carbon gibi oyunlar yaptılar. Asıl seriyi bozan oyunlar bu modifiye oyunları.

Katiliyorum hocam, isin ilginc tarafi bir yaris oyunundan beklenmesi gereken en son sey hikaye oldugu halde, bu oyun bir Final Fantasy hikayesi tadinda olmasa da iyi kotu bir hikaye anlatiyor aslinda. Fakat insanimiz bunu da idrak edemiyor maalesef. Ayrica oyunda 20. levelden 60. levele kadar tek amac her biri sanat eseri kivamindaki grafik modifiyelerini acmak.

Bi ufak duzeltme, Most Wanted Frostbite 2, Rivals Frostbite 3 ile yapilmis.

Bana katılan biri olduğunu görmek güzel. Forumdaki bir çok kişi modifiye bekliyor nedense.

Düzeltme ''Fizik motoru Most Wanted 2012, oynanış Hot Pursuit 2010'' dediğim kısımla mı ilgili ? Firmayı dağıtımcıyı pek bilmiyorum ama arabaların yolda gidişleri virajları dönmeleri Most Wanted 2012'deki gibi. Bana aynı fizik motoru gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 13 Aralık 2013; 20:00:30 >

• Hatta siyah bile varmis
  • Need for speed jandarma
  • kaçdır hangi sürümünü oynadıysam vasatı geçemiyen bir oyun halada öğle 7.2 ayıp olmasın diyemi verildi acaba
  • MW2'den daha iyi olduğu kesin.

• almayi düsünüyorum ama korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

bu tür hasar olmayan türler de var, hasar modellemelerinin çok gerçekçi olduğu, orta refüje cengaver gibi 200'le girince arabanın ortadan yarıldığı ve yarış dışı kaldığı oyunlar da var. bence nfs bu iki tür için iki ayrı oyun yapmalı, veya bunu bir seçenek olarak oyuna koyabilir. hatırladığım kadarıyla grid'de vardı bu seçenek

bir de modifiye konusu var. nfs2'den most wanted'a kadar nfs serisini oynamış biri olarak underground 1 ve 2 oyunları bana en çok hitap eden türlerdi. hatta oynarken modifiye seçeneğinin az olmasından şikayet ederdim zaman zaman

ayrıca oyunda süper arabalar değil de daha çok binek arabaların olması çok hoşuma gidiyordu, kağnı gibi civic'le başlayıp onu bir canavara çevirmek çok zevkliydi

yarış oyunu oynamayalı 5 sene oldu, şöyle hayalimdeki gibi bir oyun çıksa da hasretimi gidersem

-arabanın her tarafını istediğim gibi modifiye edebileceğim, mesela tamponunun sadece şeklini değil yüksekliğini açısını değiştirip aerodinamiğini hesaplayabileceğim
    -hurda, klasik, ucuz, pahalı, binek, pick-up, spor sayısız yüzlerce arabanın olduğu
    -inanılmaz geniş, saatlerce gez gez bitmeyecek bir açık dünyanın olduğu
    -multiplayer seçeneği olursa diğer oyuncularla "anahtarına" yarışlar yapabileceğim bir oyun çıksa

çok mu şey istedim

anahtarına olsa çok iyi olur hakikaten

• Yarışa başlamak için yeşil ışığı beklemeye gerek yok! Polisler ve yarışçılar arasındaki yarış başladı.
    Sebepsizce güldüm okur okumaz.
    Oyun ise içime sinmedi ilk sayfada bir arkadaş nostaljik resimler paylaşmış onlar daha zevkliydi.
  • yaw driving force gt var önümde duruyo bos bos, bazen bi döndürüyorum öyle sonra mozillayi aciyorum tdu 2 forever devam heralde
  • Cogunlugun hic sevmedigi bi oyunda kimsenin goremedigi guzellikleri gorebilmek, keyifle oynayabilmek ayri bir haz veriyor insana.
  • EEE canını yediğim bir tane artısı yok ne 7.2 ver 4.0 puanı almaya değmez bu kesinlikle nasıl bir oyun dur ya iyice call of bağladı bunlarda :D yap abi forza horizon gibi oyun değil mi ne bunlar ya iş kamera bile yok bırak yav

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.