Şimdi Ara

NEED FOR SPEED RİVALS HATASI !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
17.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.NFS rivals aldım ve kurdum.Visual güncellemelerim tam.Ekran kartım ATI HD 6490 Oyunu açarken AMD READON DRİVER VERSİON 11.12 The recommended driver version 13.4 later.please update for drivers. Gibi bir hata ile karşılaşıyorum.Ekran kartım ATI ama AMD hatası veriyor.Pc den arattım ekran kartı güncellemesini en güncel sürümü kullanıyormuşum.Lütfen biri yardım edebilirmi?

• artık ati kalmadı amd oldu ati kartların isimleri son driver sürümü 11.12 değil o eski sürüm nereden baktım bilmiyorum ama buradan bak ve güncelle .
    http://support.amd.com/en-us/download
  • Güncelliyorum şimdi çok sağol inşallah olur.
  • Flood yapmış gibi olmayayım ama attığın link son sürüm mü ?
  • Kardeşim allah senden razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten oldu.
  • arkadaşlar bende oyunu kurdum oyunun açılmasnda ve oynamasında sıkıntı yok ama esc yapıp oyun menusüne gittiğim zaman oyunun menusündeki page up ve page down arasında sürekli ve çok hızlı bi geçiş var menuye müdahale edemiyorum bu yüzden de..sizce nedendir şimdiden tşkler..
  • gençler nfs14 ile ilgili her türlü yardımda bulunabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    17 yıl önce açıldı
    Need for Speed Carbon Hileleri....
    18 yıl önce açıldı
    NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 DYNO
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar benim oyun da oyun basladıktan 10 dk sonra hep aynı yerde reset atıyor. bilgisayar bastan acılıyor. bir tek bu oyunda böyle.

sorun ne?
  • Need For Speed Rivals AMD Driver Hatası Kesin Çözüm Burda!

Slm arkadaşlar ATİ HD 4800 ekran kartımın son driveri yüklü olduğu halde oyuna giremiyordum, update edin uyarısı çıkıyordu, linkte ki yönergeyi aynen uyguladım çalıştı (Crack dosyamın adı : Need.for.Speed.Rivals.No.Origin.X86.Crack.Only.V2)

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=449&threadid=169874

sırasıyla uygulayın ve crack ı yapıp oyuna girin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejalotto -- 19 Nisan 2014; 1:07:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

Need For Speed Rivals AMD Driver Hatası Kesin Çözüm Burda!

Slm arkadaşlar ATİ HD 4800 ekran kartımın son driveri yüklü olduğu halde oyuna giremiyordum, update edin uyarısı çıkıyordu, linkte ki yönergeyi aynen uyguladım çalıştı (Crack dosyamın adı : Need.for.Speed.Rivals.No.Origin.X86.Crack.Only.V2)

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=449&threadid=169874

sırasıyla uygulayın ve crack ı yapıp oyuna girin..

pcyi değiştim sonunda ne uğraşmıştım bu sorunla girememiştim gerçi :) çözümünü bulmuşlar yani

• quote:

Orijinalden alıntı: uqurkan33

gençler nfs14 ile ilgili her türlü yardımda bulunabilirim

arkadaşım 2 kere indirip kurdum rivalsı ekran kartı drıverini de zaten herzaman güncel olanı kullanırım ama kontrol ettim yeniden yükledim. oyunu 15-20 dk oynadıktan sonra uyarı sesi verip kitleniyor. ve ekran kartıyla ilgili uyarı verio.sorun nedir bi fikrin varmı? teşekkürler
  • nvidia ekran kartı hatası çözümünü bilen varmı? son güncellemeyi yaptım olmuo? fix dosyası attım olmuo. sistemim 64 bit. 10-15 dk oynadıktan sonra takılıo. ekran kartı hatası verio. sebebi ne olabilir?
  • nfs rivals yükledim ama açarken mcvp110dll dosyası eksiktir falan diyor onu nasıl halledicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.