Bildirim
need for speed rival akici degil
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fps kısıtlaması yüzünden olabilir artı olarak oyunu hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Vsync ve hz ayarları etki edebilir. _____________________________ -
Tüm ayarlarda denedim. High ayarlarda motion kapali oynuyorum su anda. Ayarlari dusursem de akici olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
oyunda fps cap var, nette araştırın, kaldırmanın çok basit bir yöntemi vardı yanlış hatırlamıyorsam _____________________________ -
60 FPS'ye çok alıştıysanız 30 FPS rahatsız ediyor olabilir 30 FPS kaldırma yöntemi var ama o zaman da oyun bozuluyor. _____________________________ -
Nfs'yi hep beğenmiş ve övmüşümdür. Fakat rivals bu sıkıntıları yüzünden beş para etmez. Undercover diye bir seri çıkmıştı oda berbattı. Teşekkürler arkadaşlar. _____________________________ -
NFS Rivals gerçekten serinin en kötü oyunu olmaya aday, hem kronik sorunları hem de oyun içi heyecan vermeyişi başlı başına bir problem. _____________________________ ---------- -
30 fps olayı çok saçma. Bence oyundaki bazı sorunları aşamamışlar ve max 30 fps'ye kitlemişler gibi görünüyor. Oyunun oynanan videolarına baktım bende olan sorun başkalarında da var. Oyuna dikkat ederseniz hafif takılmalar oluyor. Bu takılmalar çok az, sizi rahatsız etmiyor fakat o titreşimi hissediyorsunuz. Ben de kusursuz olsun isterim her zaman o yüzden abartıyorum sanırım. Genelde en akıcı oynanacak şekilde ayarları değiştirerek oynarım. Ama bu oyunda bunu sağlayamadım.
Arabaların modellemeleri inanılmaz iyi başka oyunlarla kıyaslanamaz bence. Oyun motorunun asfalt efektlerinde ne kadar etkisi vardır bilemem ama gerçeklik bakımından nfs her zaman iyidir.
Ekran kartımı yeni aldım birkaç oyunla test ettim. Crysis3 full ayarlarda bile akıcı oynayabildim fakat bu oyunu oynayamadığıma inanamıyorum bir türlü :D_____________________________ -
Oyunun simgesine sag tiklayin ozellikler diyin ve acilan kutunun hedef kismina bir bosluk birakip su kismi yapistirin:
-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+
Boylece 30fps kilidi kalkar ve cok daha akici olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İllaki 60 mı yapmak lazım? 35-40 gibi rakamlar olmuyor mu? Ben 60 ile ayarlanan gördüm videolarda oyun fazla hızlı çalışıyor stabil olmuyor. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler