Çok ufak bir erteleme olmuş, çıkış tarihi 31 Ekim'den 1 Kasım'a ertelendi.
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
Olsun 1 günden birşey olmaz ama demonun erken çıkmasını diliyorum o zaman süper olur acaba nasıl grafiklerde açabiliriz onu öğrenmiş oluruz
quote:
Orjinalden alıntı: CooperCrew
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
Olsun 1 günden birşey olmaz ama demonun erken çıkmasını diliyorum o zaman süper olur acaba nasıl grafiklerde açabiliriz onu öğrenmiş oluruz
benim o güne kadar neti sınırsız yaptırmam lazım.yaklaşık 1.5 gb olur demo heralde yada daha fazla
ben valla demoyu indirmem,elbet dergi verir
demo çıksın serverlar patlar indirmeye fırsat bulamayız valla
adamlar duman olayını aşmışlar gibi görünüyor videolardan.
duman çok ama çok abartı olmuş bir kere bir hata var o kadar duman çıkıyor ama pat die birden yok oluyor biraz arkasından iz bırakması gerek ama araba düzlüğe çıkınca pat, birdn duman kayboluyor, biraz saçma geldi bana ama bakcez artık inşallah mantıklı ve akıcı bir senaryosu olur
bence pro street hot pursuit ten daha güzel olacak
Intel Pentium D İşlemci 915 Çift çekirdek 1 GB DDR2-SDRAM 160 GB SATA NVIDIA® GeForce 7300 LE
acaba bunda nasıl olur yeni bişe yapmamıza ihtiyaç varmı ?
(not : her özelliğin açık olmasına gerek yok)
işl3emcin yetmez bence
quote:
Orjinalden alıntı: yagmursuz
arkadaslar ben aldım oynuyorumm çook güsel bir oyun dehset grafikleri falann oyunu isteyenn arkadaslar b_gs57@hotmail.com adresim bana ulasabilirlerr.
arkadaşımız geleceğe gidip oynayıp gelmiş
Gözden kaçırdığım bir drag videosu da mı varmış?
Bu oyuna iyice hasta kalıyorum ya adam burnout yapıyo
quote:
Orjinalden alıntı: 1389mo
Intel Pentium D İşlemci 915 Çift çekirdek 1 GB DDR2-SDRAM 160 GB SATA NVIDIA® GeForce 7300 LE
acaba bunda nasıl olur yeni bişe yapmamıza ihtiyaç varmı ?
(not : her özelliğin açık olmasına gerek yok)
Sistemin gayet iyi. Ekran kartın giriş seviyesi olduğu için en yüksek detaylarda açamayabilirsin. Ama işlemci yetmez diyen arkadaşa sesleniyorum ben celeronla underground oynamış adamım. pentium d mi yetmeyecek??