Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (246. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.509
Cevap
3
Favori
432.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum bu soruların cevapları mutlaka verilmiştir. Ama başlık çok çok uzun olmuş. Aradığımı bulamıycağıma eminim. O yüzden sorularımı tek tek cvaplayabilirsiniz çok ama çok sevinirim.

1) Öncelikle şu yeni arabaları açmak için ne lazım? Tek tek anlatabilirmisiniz? Bir iki sayfa önce var bir anlatım. Fakat orada arabaların bedavaya alınabildiği söylenmiş. O şekilde olsun istemiyorum. Yani normal parayala alınsın istiyorum. Bunun için ne yapmak lazım?

2) Arabanın önünü kaldırmak için denilenleri yaptım fakat bir türlü 70-80 m. den fazla gidemiyorum. Arabam hemi-cuda. 749 hp. Hp'yi daha arttıramıyorum bir türlü. Motor upgradeleri falan sonda. Arka tekerler kalın önler ince. max. grip yapıyorum yarışa başlıyorum. 70 - 80 m. anca gidiyor. Tune kısmında hangi ayarları yapmak lazım acaba?

3) Birde artık oyunun saçmalığımı nedir bilmiyorum. Özellikle spped chalenge larda arabam 500 hp mesela ama 300 - 400 hp lik adamlar ortalama 300km/h ile giderken ben hep sonuncu oluyorum üstelik hiç bir hatalı sürüş yapmamama rağmen. Speed arabalarında hangi özelliği arttırmak lazım? Nasıl ayarlar yapmak lazım?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar oyunun 1.1 sürümünde nasıl para hilesini çalıştıracağız?

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Arkadaşlar biliyorum bu soruların cevapları mutlaka verilmiştir. Ama başlık çok çok uzun olmuş. Aradığımı bulamıycağıma eminim. O yüzden sorularımı tek tek cvaplayabilirsiniz çok ama çok sevinirim.

1) Öncelikle şu yeni arabaları açmak için ne lazım? Tek tek anlatabilirmisiniz? Bir iki sayfa önce var bir anlatım. Fakat orada arabaların bedavaya alınabildiği söylenmiş. O şekilde olsun istemiyorum. Yani normal parayala alınsın istiyorum. Bunun için ne yapmak lazım?

2) Arabanın önünü kaldırmak için denilenleri yaptım fakat bir türlü 70-80 m. den fazla gidemiyorum. Arabam hemi-cuda. 749 hp. Hp'yi daha arttıramıyorum bir türlü. Motor upgradeleri falan sonda. Arka tekerler kalın önler ince. max. grip yapıyorum yarışa başlıyorum. 70 - 80 m. anca gidiyor. Tune kısmında hangi ayarları yapmak lazım acaba?

3) Birde artık oyunun saçmalığımı nedir bilmiyorum. Özellikle spped chalenge larda arabam 500 hp mesela ama 300 - 400 hp lik adamlar ortalama 300km/h ile giderken ben hep sonuncu oluyorum üstelik hiç bir hatalı sürüş yapmamama rağmen. Speed arabalarında hangi özelliği arttırmak lazım? Nasıl ayarlar yapmak lazım?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

1- ilk önce 200 küsür mb lık 1.1 yamasını indireceksiniz.
    daha sonra meşhur ilaç sitesinden 6.1 mb lık hile dosyasını indirin.
    arabalar normal fiyatlarında oluyor...örneğin bugatti 1.7 milyon $ :)

2- vites kaçırmaman lazım. normal drag gibi, hiçbir farkı yok. perfect shift yap.
    1 - 2- 3 üncü vitesleri normal zamanında at , 4. vitesde nitro kullan. en az 200-300 m gidersen. kısaca zamanlama önemli

3- eğer açık ise porsche 911 turbo yu öneririm. yol tutuşu gayet iyi ve 390 lara rahat çıkıyor.

• Cevaplar için sağol. O zaman önce arabaları açmak için "bedava oluyor arabalar" diye anlatılan yerdeki işlemleri yapıcam. Sonra da meşhur sitedeki trainerı mı yükliyeceğim? Doğru mu anlamışım?

Zaten draglarda falan süperim hiç kaçırmam vites. Doğru zaman da atıyorum ama gene de beceremiyorum. Lakin ben nitroyu 1. vitesden sonra köklüyordum. Dediğiniz gibi birde 3. vitesden sonra kökleyim bakayım nolcak
    Bugatti Veryon.......1001HP...
    Ama Daha Var Açılmayan Arabalar..NSX'İDE İstiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aezhob_92 -- 8 Ocak 2008; 16:55:41 >

Orjinalden alıntı: BoW_WoW

quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

Yeni araçları açmak isteyenler lütfen bu yazıyı okusun!!

Öncelikle şu linkte dosyayı indirip daha sonra *.rar ile çıkartıp nfs dosyasının içine kopyalasın(NFS exe sinin olduğu yere).Toplam 2 dosya çıkıcak içinden.Sonra çıkan exe uzantılı dosyayı çalıştırın.Ne olur neolmaz diyerekten exenizin yedeğinide alın.Browse basarak nfs nin exe sini seçin sonra patch exe file yazısı aktif olucak ona basın işlem tamam yanlız arabalar nfs nin içindeki kod yerine (vericeğim kodları aşağıda) yazınca aktif olucak.Hemen açılmadı diye şok olmayın

"SAAM-CE" - Collectors Edition Pack açılıyor (5 araba)
    "SAAM-BP1" - Booster Pack 1 açılıyor(7 araba)
    "SAAM-BP2" - Booster Pack 2 açılıyor(7 araba)
    "SAAM-UNL" - 1.0 daki "unlockallthings" kodu

Tranerla iligili soru olursa burdan cevapmlamaya çalışırım herkese kolay gelsin iyi oyunlar

Bu arada araçlar orjinal gücünde ve 0 para ile satın alınıyor süper olmuşş şimdi oyuna tad geldi

edit:Eğer bu yöntemi anlatmak ve program vermek yasak ise mesaj silinebilir.

Burdaki herşeyi yaptım fakat arabaları acılmadı.

linde bi sorun var sanırım boşlukları doldurdum ama sayfa acılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flow -- 8 Ocak 2008; 18:35:12 >

• Simdi denedim link calisyor ama internet rezalet hersey kabus gibi o kadar gec aciliyorki

My Love its My Job
  • oyunu o kadar beğenmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CooperCrew

quote:

Orjinalden alıntı: Neo145

Arkadaşlar oyunu oynarken bir anda donup kalıyor ve sadece makinaya res atabiliyorsun.Başka birşey yapılmıyor neden ne olabilir acaba ?

sistemin ne ona göre yorum yapabiliriz

Aga sistem şu : 4 gb ram, E6850 işlemci,zotac 8800 gt kısacası sağlam makina neden olabilir acaba?

Orjinalden alıntı: STRIPES

arkadaşlar bir drag arabası önerebilirmisiniz...

dodge viper gerçekten oldukça iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: at_anger

quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

arkadaşlar bir drag arabası önerebilirmisiniz...

dodge viper gerçekten oldukça iyi

valla viper speed challenge modunda gittim bi drag arabası alayım dedim cobalt aldım fos çıktı modife etmeme rağmen... bari bmw m3 de var onu speed challenge moduna alayım viperıda drag yapayım çok saol...

Orjinalden alıntı: sharks1990

Ben haylen patch i yaptıktan sonra oyundan atma problemi ile uğraşıyorum

ewet o sorun war hatta patchı yükledikten sonra ortaya cıktı bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 8 Ocak 2008; 21:14:27 >

ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) AMD X570 | AMD Ryzen 7 3700X | NZXT Kraken x62 (280mm) AIO Liquid CPU Cooler | G.SKILL Trident Z Neo RGB DDR4-3600Mhz C16 32GB (2x16GB) DUAL | MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO | Samsung 970 EVO 1 TB SSD M.2 | COOLER MASTER MASTERBOX MB520 RGB | FSP HYDRO G PRO 850W
  • Çözümü nedir hocam ??
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.