Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (245. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.509
Cevap
3
Favori
432.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda carier modunca hile kodlarini girdigin bir yer var oraya yazinca aktif oluyor araclar ve bir kere yazinca hep cikiyorlar hemde 0 parayla alabiliyorsun bu arada bazi ucuk araclara sadece birkac konuda modifiye yapiliyor.Performans modifiyesi hic yapilamiyor ornegin bugatti 1001bg zaten gerekte yok
    quote:

Orjinalden alıntı: erulu

oyunda kodu nereye giricez oraya takıldım bi tek.. oyun açık diil önümde

My Love its My Job
  • seat leon cupra yı tek geçerim ya 1000bhp lik arabalara fark atıorm,350bhp ile harika bir yol tutuşu ve tork gücü var 0 dan hareket hızı çok çok çok iyi

Orjinalden alıntı: Slammer

seat leon cupra yı tek geçerim ya 1000bhp lik arabalara fark atıorm,350bhp ile harika bir yol tutuşu ve tork gücü var 0 dan hareket hızı çok çok çok iyi

Orjinalden alıntı: Mellkor

Yeni araçları açmak isteyenler lütfen bu yazıyı okusun!!

Öncelikle şu linkte dosyayı indirip daha sonra *.rar ile çıkartıp nfs dosyasının içine kopyalasın(NFS exe sinin olduğu yere).Toplam 2 dosya çıkıcak içinden.Sonra çıkan exe uzantılı dosyayı çalıştırın.Ne olur neolmaz diyerekten exenizin yedeğinide alın.Browse basarak nfs nin exe sini seçin sonra patch exe file yazısı aktif olucak ona basın işlem tamam yanlız arabalar nfs nin içindeki kod yerine (vericeğim kodları aşağıda) yazınca aktif olucak.Hemen açılmadı diye şok olmayın

"SAAM-CE" - Collectors Edition Pack açılıyor (5 araba)
    "SAAM-BP1" - Booster Pack 1 açılıyor(7 araba)
    "SAAM-BP2" - Booster Pack 2 açılıyor(7 araba)
    "SAAM-UNL" - 1.0 daki "unlockallthings" kodu

Tranerla iligili soru olursa burdan cevapmlamaya çalışırım herkese kolay gelsin iyi oyunlar

Bu arada araçlar orjinal gücünde ve 0 para ile satın alınıyor süper olmuşş şimdi oyuna tad geldi

edit:Eğer bu yöntemi anlatmak ve program vermek yasak ise mesaj silinebilir.

Burdaki herşeyi yaptım fakat arabaları acılmadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Proscriptor

Gelmiş geçmiş en kötü NFS oyunu. Carbondan bile kat kat kötü. 5 para etmez sistem düşmanı vasat bir iteleme oyunu.Harcadığınız zamana yazık Hatta mesaj yazmak için harcadığım süreye bile yazık
    Carbon ile bunun tarzları farklı, bu yüzden ProStreet'e kötü demek doğru olmaz.
  • Oyunda çeşitli organizasyonların düzenlediği yarış günlerine katılıyoruz. Katıldığımız yarış günlerindeki yarışlarda iyi bir derece yaparak yeterince puan topluyor ve bu şekilde yarış günlerine hükmederek oyunda ilerliyoruz.

Orjinalden alıntı: nForcer

Oyunda çeşitli organizasyonların düzenlediği yarış günlerine katılıyoruz. Katıldığımız yarış günlerindeki yarışlarda iyi bir derece yaparak yeterince puan topluyor ve bu şekilde yarış günlerine hükmederek oyunda ilerliyoruz.

arkadasım durum şu yarısı kazanıyorum bana bir ödül para veriliyor ama her oyun sonrası arabama sanırım parça almama gerektiğini söylüyor ve parasını yazıyor ben bu parayı nasıl kazanacam devamlı aynı oyunu oynayarak paramı kazanacam dahası oynayınca verdiği ödül önceki ödülüme yansımıyor ve böyle oyunca devam lkı aynı oyunu verip duruyor ödülümde artmıyor işin garip tarafı neden hep aynı yarısı bana veriyor birinci gelsemde gene aynı oyun veriniyor tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 7 Ocak 2008; 20:56:32 >

@mykt

Tekrar anlatayim belki bir eksiklik olabilir simdi benim verdigim linkteki dosyayi indirin icinden 2 tane dosya cikicak bunlari nfs klasorune kopyalayin.Orjinal nfs exenizin yedegini alin.Tabi patch 1.1in yuklu olmasi gerek yoksa calismaz bu yontem.Kopyaladiginiz dosyadan exe uzantili olan NFSPatch i calistirin ve gozat yada browse yazar ordan nfsnin exe sini secin asagida patch exe files diyin ve yuklemeyi yapsin daha sonra her verdigim kod icin o pakette bulunan arabalari acar booster pack 1 ve 2 acilacak diger ilk kod zaten nfsnin orjinal patchi ile geliyor kodlari yazinca kabul edildi mesaji geliyor toplam araba sayisi yanlis hatirlamiyorsam 76i olduysa dogru yapmissiniz demektir

Peki sizde patch 1.1 yuklumuydu?

My Love its My Job
  • quote:

Orjinalden alıntı: mykt

arkadaslar biri bana su araba acma olayını bi en bastan anlata bilirmi herkez yarım yamalak anlatıo
    bazı arkadasların dedigini yaptım code accept diyo ama sadece 5 araba acıldı
    o arkadasın dedigini gore ilk kodda 5 ikincide 7 ücüncüde 7 ydi?

bendede ole oldu 5 tane acıldı sadce.butun sifreleri yazdım kabul edio ama 5 tne actı işte.bide unlock arabaları açtı o kdar.r8,bugatti ... faln yoq
    quote:

Orjinalden alıntı: blckmamba

quote:

Orjinalden alıntı: mykt

arkadaslar biri bana su araba acma olayını bi en bastan anlata bilirmi herkez yarım yamalak anlatıo
    bazı arkadasların dedigini yaptım code accept diyo ama sadece 5 araba acıldı
    o arkadasın dedigini gore ilk kodda 5 ikincide 7 ücüncüde 7 ydi?

bendede ole oldu 5 tane acıldı sadce.butun sifreleri yazdım kabul edio ama 5 tne actı işte.bide unlock arabaları açtı o kdar.r8,bugatti ... faln yoq

My Love its My Job
  • -arkadaşlar kıng moduna da geçtim ama viraja girerken araba kendi kendine yavaşlıyor,nasıl kapatabilirim bu özelliligi?

-m3 aldım araba ilk zamanlar çok dengeliydi ben ayarlarıyla oynadım biraz araba çok dengesiz oldu eski haline gelmiyor

-arabnın yarışma modunu degiştirdigimiz zaman tüm yaptıgımız modifiyeler gidiyor(paralarda boşa gidiyor)bunun önleyemiyormuyuz?

Orjinalden alıntı: flow

2 sorum olcak bırıncısı arabanın onu nasıl kaldırılıyo drag modunda 2 bu sıfrelerı yada patchlerı yuklemeden arabalar acılmıyormu oyunu bıtırınce

aracın önü dragta kalkmıo zaten onun için ayrı bi yarıs acılıo wheel gibi bişi adı.bunun içinde arkadan itişli bi araç al.yükle baya 700-800 hp olsun.klasikleri oneririrm.
    2. sorunu bilemicem oyun bitmedi cünki daha

2-ayarlari degistirdigin yerde default secenegi vardir yada hepsi orta oluyor kendin ayarlarsin

3-Evet tum modifiyeler gidiyor ama onceden aldiklarinin aynisini tekrar ucretsiz alabiliyorsun tabi eger o markalar o yarislarda varsa
    quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

-arkadaşlar kıng moduna da geçtim ama viraja girerken araba kendi kendine yavaşlıyor,nasıl kapatabilirim bu özelliligi?

-m3 aldım araba ilk zamanlar çok dengeliydi ben ayarlarıyla oynadım biraz araba çok dengesiz oldu eski haline gelmiyor

-arabnın yarışma modunu degiştirdigimiz zaman tüm yaptıgımız modifiyeler gidiyor(paralarda boşa gidiyor)bunun önleyemiyormuyuz?

My Love its My Job
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

1- eger king moda aldiysan ve hala ayni olay devam ediyorsa ya oyunda yada klavya veya kumandanda bir sorun olabilir.

2-ayarlari degistirdigin yerde default secenegi vardir yada hepsi orta oluyor kendin ayarlarsin

3-Evet tum modifiyeler gidiyor ama onceden aldiklarinin aynisini tekrar ucretsiz alabiliyorsun tabi eger o markalar o yarislarda varsa
    quote:

-arkadaşlar kıng moduna da geçtim ama viraja girerken araba kendi kendine yavaşlıyor,nasıl kapatabilirim bu özelliligi?

saol kardeş ama hala devam ediyor yavaşlama

• quote:

-ayarldarda stbilite kontrol faln wr onların hepsili kapa oto. fren istemiosan.

-modları deiişince modifiyelr gidio ama oncedn yüklü olanları parasız bida yükleyebiliosun.owned yazıo yanında.ole hatırlıorm yani baya oldu oynamayalı.
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.