Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA bi tarih verirse NfS serisini o tarih çıkarır endişeniz olmasın hasar gelmesi bazı yönlerde iyi bazı yönlerde kötü şimdi iyiler;Stres atmak,araba parçalamak vs. kötü yanları;ilerlemeli oynarken yarışlardan sonra araçı tamir masrafı üstüne modifiye masrafı ama beklenen bişeydi helal olsun ea ya
  • Girls:
    - K. Forscut

http://www.nfsplanet.com/nfsps_forscutt.php?lang=eng

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 4 Haziran 2007; 12:42:46 >
  • hatunların hepsi birbirinden güzel hepsine razıyım valla
  • şu resimleri alıntı yapıp durmayın.
  • Evet ya gören de kız delisi falan sanacak valla tamam işte iki üç sayfa önce verdiniz acaba hangisi olacak diye ama iki sayfadır kız muhabbeti devam ediyor ne gerek var değil mi? Her sayfa da aynı bayanları görmekten sıkıldım yahu alıntı yapmayınız şu bayanları lütfen
  • Çağla Şikel olabilirmiş oyunda EA açıkladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Çağla Şikel olabilirmiş oyunda EA açıkladı.

nede yakışır valla
  • Hadiii hayırlısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

bu kez umutluyum zaten NFS bi batar bi çıkar mantığından hareketle bu oyunun çok iyi olacağı kanaatindeyim...

hasar modellemesini o kadar özledimki oyunu ilk açtığımda direk duvara yönelicem..

hehe
  • grafikler çok güzel yazdım silmişler ne alaka

kızın grafikleride güzel olabilir belki ben oyunun grafikleride güzel yazdım yasak mı grafikler çok güzel yazmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

grafikler çok güzel yazdım silmişler ne alaka

kızın grafikleride güzel olabilir belki ben oyunun grafikleride güzel yazdım yasak mı grafikler çok güzel yazmak

bende o na benzer bişiyler yazmıştım silmiler neyse canım canları sağolsun wrdır bir bildiklei
  • Hemen kızmak yerine biraz düşünüp neden silmiş olabileceklerini anlamak daha iyi olurdu bence. İnsanlar lafın hangi anlamda söylendiğini anlayabilirler. Belli ki adminler bilgi paylaşımı olmayan ve konuyla alakası olmayan mesajları silmeye çabalıyorlar. Yapmadıkları zaman da insanlar "admin nerede yahu" diye bağırıyorlar. Bu ne yaman çelişkidir.

Bağırmak yerine nerede yanlış yaptığımızı anlamaya çalışalım.

Oyun hakkında konuşmak gerekirse umarım ea yine amaçsız bir oyun yapmaz. Ve sadece yarış dışında aktiviteler de olur oyunda (havaalanından kız geliyor arabayla al vb. gibi) Ara videoları çizgi film edasında yapmazlar umarım. Ve daha fazla ertelenmezse ufak ufak umutlanmaya başlayacağım oyun hakkında.

Saygılar...Gökhan...
  • hasar varya buna sevindim işte, sonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Hemen kızmak yerine biraz düşünüp neden silmiş olabileceklerini anlamak daha iyi olurdu bence. İnsanlar lafın hangi anlamda söylendiğini anlayabilirler. Belli ki adminler bilgi paylaşımı olmayan ve konuyla alakası olmayan mesajları silmeye çabalıyorlar. Yapmadıkları zaman da insanlar "admin nerede yahu" diye bağırıyorlar. Bu ne yaman çelişkidir.

Oyun hakkında konuşmak gerekirse umarım ea yine amaçsız bir oyun yapmaz. Ve sadece yarış dışında aktiviteler de olur oyunda (havaalanından kız geliyor arabayla al vb. gibi) Ara videoları çizgi film edasında yapmazlar umarım. Ve daha fazla ertelenmezse ufak ufak umutlanmaya başlayacağım oyun hakkında.

Saygılar...Gökhan...

birader bu forumdaki 4.senem hangi topice hangi postlar atılır iyi bilirim.
    oyunda manken var mı? var
    mankeni topice koyuyorsan mankenede yorum yapılır mı? yapılır
    mankene yapılan yorumu siliyorsan o zaman mankenide silersin topicten hatta hızını alamadıysa admin gitsin EA ya mail atsın oyuna o kızı koymasınlar

not: ziver sildiyse feda olsun postum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitrogliserin -- 4 Haziran 2007; 17:30:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Hemen kızmak yerine biraz düşünüp neden silmiş olabileceklerini anlamak daha iyi olurdu bence. İnsanlar lafın hangi anlamda söylendiğini anlayabilirler. Belli ki adminler bilgi paylaşımı olmayan ve konuyla alakası olmayan mesajları silmeye çabalıyorlar. Yapmadıkları zaman da insanlar "admin nerede yahu" diye bağırıyorlar. Bu ne yaman çelişkidir.

Saygılar...Gökhan...

tamam cnm bişey mi dedikyahuya olabilir haksız yere silmediler diye düşünüyorumda.sadece o kdar silinecek sey warki bi anda bizimkiler silndi beni o şaşaırtı hemen.

birde senin o görüşüne katılıyorum biraz gta ay falan benzetseler az önce uyurken girdi rüyamaböyel trafik falanda war.yani insanlar sürüyo.yarış esnasında araba gelirken hemen aracı durrduruyorlar kendilerini güvenceye alıyorlar.şaşırıyorlar falan.ne bilim hiç bir seride trafiğin etkili olmadığını gördüm belki ilginç olur diye düşündüm.nede olsa hasar olunca bundan trafikde pay alıyor

• Evet oyunlarda bu lazım mesela yanından hızlı geçince adam arabadan inip laf etse güzel olurdu

• quote:

http://www.gamevideos.com/video/id/11938
    DRIFT videosu

ve 4 yeni screenshot
    http://www.1up.com/do/media?cId=3159964&sec=IMAGES

VIDEO AYNI VIDEO YENI DEGIL KI ??

OFF OFF ARABALARA BAK BE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 5 Haziran 2007; 1:14:26 >

• quote:

http://www.gamevideos.com/video/id/11938
    DRIFT videosu

ve 4 yeni screenshot
    http://www.1up.com/do/media?cId=3159964&sec=IMAGES

arkadşım werildi diye biliyom ben bunları

• ilk yayımlanan videodan farklı
    iki araç yan yana drift yapıyor
    başı aynı ama sonu farklı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.