Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

ilk yayımlanan videodan farklı
    iki araç yan yana drift yapıyor
    başı aynı ama sonu farklı

yoq ya ben bu wideoyuda hatırlıyom
  • Arabalarda yine fazla yansımamı var nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SlyAllen

Arabalarda yine fazla yansımamı var nedir ?

fazla yansıma war derken???
  • Arabaları fazla cilalamışlar parlatmışlar yani. yarış pistinde hiç toz yok sanırım. hepsi ayna gibi maşallah..
    quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Arabalarda yine fazla yansımamı var nedir ?

fazla yansıma war derken???

• Oyuna yine eski serilerdeki kadar çok ışık koyarlarsa sinir olurum ben. Maaşallah asfalt bile parlıyordu eski oyunlarda Uzil in rüyasındaki gibi olsa. Aslında arabadan inebilsek ama öyle adam dövme filan olmasa tabii ki. Benzinciden kendi benzinimizi kendimiz alsak (bkz. Mafia) Underground işler olsa bir otele girsek oradan bir paket alsak arabayla geri dönsek. Sonra rakipler bize sinir olsa arabaya bomba koysalar 100km/h nin altına düşünce bomba patlasa. Biliyorum çok şey istiyorum ama o yarıştan çıkıp o yarışa girmekten bıktım. Tdu ne güzeldi kurye taşıma vardı paket taşıma vardı. Kendimize giyecek birşeyler bile alabiliyorduk. Biraz daha interaktif bir oyun istiyorum yani. Tamam tamam dövmeyin.

Saygılar...Gökhan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 5 Haziran 2007; 12:37:50 >

• Aynı şekilde bende öle olmasını çok isterdim:) Asfalt Parlaması Most Wanted da güzel gözüküordu ama arabalar birz daha az cilalanmış olsa daha ii olur :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Oyuna yine eski serilerdeki kadar çok ışık koyarlarsa sinir olurum ben. Maaşallah asfalt bile parlıyordu eski oyunlarda Uzil in rüyasındaki gibi olsa. Aslında arabadan inebilsek ama öyle adam dövme filan olmasa tabii ki. Benzinciden kendi benzinimizi kendimiz alsak (bkz. Mafia) Underground işler olsa bir otele girsek oradan bir paket alsak arabayla geri dönsek. Sonra rakipler bize sinir olsa arabaya bomba koysalar 100km/h nin altına düşünce bomba patlasa. Biliyorum çok şey istiyorum ama o yarıştan çıkıp o yarışa girmekten bıktım. Tdu ne güzeldi kurye taşıma vardı paket taşıma vardı. Kendimize giyecek birşeyler bile alabiliyorduk. Biraz daha interaktif bir oyun istiyorum yani. Tamam tamam dövmeyin.

çok fazla bişey istemiyosun aslında.oyun daha eğlenceli hale gelir.yani dediğn gibi birinden çıkıyoz öbürüne giriyoz.dayatmışlar 100 yarışı 100 ünü yap oyun bitsin diyolar.bir zamaki atarilerde oynadığımız oyunlar gibi yahu.biri bitiyo öbürü sonra öbürü farklı bişey yok ki ortada.ama nedense işte oynamadan da yapamıyoz

• bi bakıma TDU gibi olsa iyi olur grafikler de aynı kalitede olsun :) Harita büyük olsun yeter:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Oyuna yine eski serilerdeki kadar çok ışık koyarlarsa sinir olurum ben. Maaşallah asfalt bile parlıyordu eski oyunlarda Uzil in rüyasındaki gibi olsa. Aslında arabadan inebilsek ama öyle adam dövme filan olmasa tabii ki. Benzinciden kendi benzinimizi kendimiz alsak (bkz. Mafia) Underground işler olsa bir otele girsek oradan bir paket alsak arabayla geri dönsek. Sonra rakipler bize sinir olsa arabaya bomba koysalar 100km/h nin altına düşünce bomba patlasa. Biliyorum çok şey istiyorum ama o yarıştan çıkıp o yarışa girmekten bıktım. Tdu ne güzeldi kurye taşıma vardı paket taşıma vardı. Kendimize giyecek birşeyler bile alabiliyorduk. Biraz daha interaktif bir oyun istiyorum yani. Tamam tamam dövmeyin.

araca benzin koyma olayı tdu2de olacak
    ama şu inme binme bomba koymak falan kısmı grand theft auto olmuş

• Mutlaka sorulmuştur ama bende soruyum bari. Bu ne zaman çıkacak. Oynayacak oyun bulamıyorum artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Don Juan

Mutlaka sorulmuştur ama bende soruyum bari. Bu ne zaman çıkacak. Oynayacak oyun bulamıyorum artık.

kasım ayında
  • quote:

bi bakıma TDU gibi olsa iyi olur grafikler de aynı kalitede olsun :) Harita büyük olsun yeter:)

Career uzun olsun yeter
  • Oyun çok güzel olucak videoyu her izleyişimde içim gidiyor deliriyorum nfs bu sefer çağ açıcak gibi ewt bu arada inş career uzun olur carbondaki career neydi öyle hemen bitmişti...
  • Nfs araba yarışının en eski isimlerinden inşallah önerilere kulak vermiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

bi bakıma TDU gibi olsa iyi olur grafikler de aynı kalitede olsun :) Harita büyük olsun yeter:)

Career uzun olsun yeter

Bencede kariyer uzum olsun yeter carbon 2 saatte bitti ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shooterr_bobb -- 5 Haziran 2007; 12:31:26 >

• quote:

quote:

Career uzun olsun yeter

Yeni oyunun grafiklerinden şüpehem yok da kariyerin kısa olması gibi bir durum olursa carbon da ki gibi işte o zaman kötü olur. Carbon hakikaten çok kısa bir oyundu üç gün sürmüştü sanırım oyunu bitirmem sonra da yapacak fazla bir şey olmadığı için sıkıntı basmıştı. Şimdi şöyle diyebilirsiniz o kadar modifiye seçeneği var onlarla oyalansaydın ama bu seçeneklerin hemen hepsi undergraund dan beri var ufak ufak eklemelerle adam kazıklıyorlar gibime geliyor Yapacaksanız tam yapın da millet şaşkına dönsün ve uzun süre oyalansın aksi takdirde carbon gibi olursa ea nin işi çok zor

• Gercekten UND2 ' den Sonra KısaLdı Career Mw ' de HeLe Ondada Cok Kısaydı
  • yaza kadar çıkmış olsaydı keşke ya.. ta kasımı kim beklicek şimdi
    görüntüler süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Star

Gercekten UND2 ' den Sonra KısaLdı Career Mw ' de HeLe Ondada Cok Kısaydı

MW kisamiydi ??

6 ayda bitirmistim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Master_Star

Gercekten UND2 ' den Sonra KısaLdı Career Mw ' de HeLe Ondada Cok Kısaydı

MW kisamiydi ??

6 ayda bitirmistim

6 ay mı o kadar sürdü mü yahu.bende bir hafta içinde bitmişti ama bakma her gün oynuyodum

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.