Ben bunu bir türlü kuramadım lütfen kuran bir arkadaş bana vakti varsa açıklamalı bir şekilde anlatsın şimdiden ilgi için teşekkürler..... Kariyerim söz konusu lütfen yardım edin
eğer dvd ise çok basit ama normal cd sie biraz sorunlu önce daemon tools kurman gerekiyo oyun cd sinde var o program
pehhh Kuramadın mı hehehe. Bak Denildiği gibi DVD ise önce dosyaları birleştircen sonra dosyaları çıkarcan sonrada Demons toolla sanal diske sürcen onları ordan da kurcan. Ha yok Cd ise ki ben öe kurdum yine aynı birleştircen dosyaları NOT: DVD de dosyalar zati birleşik olabilirler...
cd de ilk önce 1. cd deki rar lı dosyayı çift tıkla hedef olarak hard disk göster o senden sıra ile cdleri istiyecek 4 cd sonunda deamon tools u açıp /virtual cd-dvd rom/device ........ cd rom(sanal cd rom)/mount image dicen ve hedef olarak ta yaklaşık 700 mb lık mdf dosyasını göstericen. o kuruluma sanki exe. ye çift tıklamışsın gibi başlicak.next falan filan de oralara.sonra 2. cd istendiğinde yukarıdaki deamon tools işlemini yap ve hedef olarak rar lı dosyalardan nfs cd2 yi göster.her cd değiştiğinde bu işlemi o cd ye göre yap.cd leri takmana gerek yok umarım anladın.sonra da gerekli hide programı ile oyuna hide yapıp oyuna başlıyoruz yalnız o yaklaşık 700 mb lık mdf dosyasını her oyuna girdiğinde deamon tools a yukarıda anlattığım biçimde yerleştireceksin ve yine hide yapacaksın.kolay gelsin