Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

O değil 4 gündür falan oynuyorum daha hala porsche ile dolanıyorum.
    10 tane araba buldum diğerlerini bulamadım yahu dolaş dolaş bir hal oldum.
    Değişmek istiyorum artık arabayı.

eğer yerlerini aramaktan sıkıldıysanız nfs most wanted car locations diye aratırsan youtube da bi adam paylaşmış sanırım 30 tane arabanın yerini gösteriyordu. bi de audi a1 i tavsiye ederim:D hemen hemen bütün arabaları sürdüm deneme amaçlı sürmekten en çok zevk aldığım araba audi a1 oldu:D
  • oyunu 2 3 kere oynadım sonra girmedim ne biçim bir yarışa giriş menusu war öyle numlocktan yönetiliyor ayrıca bnm canavarda ilk defa bir oyunda bariz oynanmıcak şekilde kastı şaşırttı beni bu oyunda .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhans1426

dün gece 1 e kadar oynadım lost wanted ı yendim ama arabasını kullanamıyorum galiba , benim olması gerekmiyormuydu?

lamborgini buldum gezerken güzel gidiyor :)
    oyun ayrıca 10-18 arası için şöyle biraz daha üst kesimlere hitap edecek tarzda olmalıydı ,kısaca para verip alınmaz ,.,.,.,.,

yenince o arabayı etkisiz hale getirmen yani çarpman gerekiyor arabaya sahip olmak için.

Beyler bu arada bir sorum var. Ben sabit bir arabayla takılmak istiyorum ama yarış yok doğru düzgün. Hepsi easy 500lük. Mümkün değil mi tek arabayla devam etmek?
  • Optimizasyon çok kötü.
    The Run'da en yüksek ayarlarda minimum 70 ortalama 80 fps alan sistemim bu oyunda min 38 ortalama 50 fps alıyor.
    İşlemci darboğazı çok üst seviyede.. GPU kullanımı yer yer 50'ye düşüyor. Oynanabilirliği çok kötü etkiliyor. Doğru düzgün Patch çıkmazsa oynamam.

1090t @3.9 - Gtx 670 PE

Not: The Run'a gelen son patch ile 30 fps limiti kaldırıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Oyun kötü değil, MW adını taşıdığından onun kadar nitelikli değil. Onun dışında tutarsak oyun mükemmel zaten ona diyecek birşey yok :) 10 üzerinde 9 alan bir oyuna kötü denmez

işte anlatmak istediğim bu. boş verin ismini. oyundan keyif almaya bakın darkest earth nick'li arkadaş oyunun ismini işin içine karıştırmamış ve beğenmiş. size karşılaştormayın demiyorum. tabi siz bilirsiniz. ister eski MW ile karşılaştırırsınız, isterseniz de karşılaştırmazsınız. OYUNUNDAN KEYİF ALMAYA BAKIN. Farkında mısın bilmiyorum ama sende (Rambo_FT) oyunu ilk eleştirenlerden biriydin ve benim dediğim gibi biraz daha alışıp oynadığın zaman oyunu beğendin. BANA İSMİNİ DEĞİL OYUNUN ZEVK VERİP VERMEDİĞİNİ SÖYLE? FORUMDA YANLIŞ YÖNLENDİRMEYELİM. BELKİ ESKİ MW TARZI OYUNLARI SEVMEYEN TAM DA BU TARZ OYUNLAR İSTEYEN BİRİ OLABİLİR SİZ DE ESKİ MW'YE GÖRE YORUM YAPTIĞINIZ İÇİN YANLIŞ ANLAŞILABİLİR. umarım derdimi anlatabilmişimdir. beni yanlış anlayıp dün akşam linç ediyordunuz

Ben linç girişiminde bulunmadım

Herneyse, MW ismini unutursak oyun çok güzel. Bir de doğru dürüst bir ekran kartı olsa da iyice zevk alsak. HD4850'nin 512 MB RAM'i ya da GDDR3 hızı yetmiyor. 256-Bit bir ekran kartı. FPS hiç düşmüyor, 50-60 sabit ancak arada çok sık takılıyor. Bazen öyle ki 2 sn ye kadar takılıp kalabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Optimizasyon çok kötü.
    The Run'da en yüksek ayarlarda minimum 70 ortalama 80 fps alan sistemim bu oyunda min 38 ortalama 50 fps alıyor.
    İşlemci darboğazı çok üst seviyede.. GPU kullanımı yer yer 50'ye düşüyor. Oynanabilirliği çok kötü etkiliyor. Doğru düzgün Patch çıkmazsa oynamam.

1090t @3.9 - Gtx 670 PE

kesinlikle katılıyorum. enteresan bir şekilde tünellerde falan fps müthiş düşüyor. acil patch lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Oyun kötü değil, MW adını taşıdığından onun kadar nitelikli değil. Onun dışında tutarsak oyun mükemmel zaten ona diyecek birşey yok :) 10 üzerinde 9 alan bir oyuna kötü denmez

işte anlatmak istediğim bu. boş verin ismini. oyundan keyif almaya bakın darkest earth nick'li arkadaş oyunun ismini işin içine karıştırmamış ve beğenmiş. size karşılaştormayın demiyorum. tabi siz bilirsiniz. ister eski MW ile karşılaştırırsınız, isterseniz de karşılaştırmazsınız. OYUNUNDAN KEYİF ALMAYA BAKIN. Farkında mısın bilmiyorum ama sende (Rambo_FT) oyunu ilk eleştirenlerden biriydin ve benim dediğim gibi biraz daha alışıp oynadığın zaman oyunu beğendin. BANA İSMİNİ DEĞİL OYUNUN ZEVK VERİP VERMEDİĞİNİ SÖYLE? FORUMDA YANLIŞ YÖNLENDİRMEYELİM. BELKİ ESKİ MW TARZI OYUNLARI SEVMEYEN TAM DA BU TARZ OYUNLAR İSTEYEN BİRİ OLABİLİR SİZ DE ESKİ MW'YE GÖRE YORUM YAPTIĞINIZ İÇİN YANLIŞ ANLAŞILABİLİR. umarım derdimi anlatabilmişimdir. beni yanlış anlayıp dün akşam linç ediyordunuz

Herneyse, MW ismini unutursak oyun çok güzel. Bir de doğru dürüst bir ekran kartı olsa da iyice zevk alsak. HD4850'nin 512 MB RAM'i ya da GDDR3 hızı yetmiyor. 256-Bit bir ekran kartı. FPS hiç düşmüyor, 50-60 sabit ancak arada çok sık takılıyor. Bazen öyle ki 2 sn ye kadar takılıp kalabiliyor.

aynı dediğim gibi. yes be!!! sen oyunu yerin dibine sokuyordun başlarda. bende sana biraz daha oyna. zevk alırsın dememiş miydim. aynısı oldu işte. sen de beğendin. forumda bakıyorum da herkes yavaş yavaş beğenmeye başlıyor oyunu. FAZLA UZATMADAN NEDEN BEN BEĞENDİM DEMİYORSUN YAA.. İSMİYDİ ŞUYDU BUYDU. Ama seni anlayabiliyorum. ilk başta beğenmeyip şimdi BEĞENDİM demeye utanıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Schayter

oyundakı harıta ınanılmaz kucuk bıde ıkı arba buluyoruz dıye oyunun nesını gta ya benzettın

ben oyunun serbest gezinti kısmını GTA ya benzettim. oyunda dağ bayır çamur, toprak yol, otoparklar filan her yere gta daki gibi giriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

O değil 4 gündür falan oynuyorum daha hala porsche ile dolanıyorum.
    10 tane araba buldum diğerlerini bulamadım yahu dolaş dolaş bir hal oldum.
    Değişmek istiyorum artık arabayı.

eğer yerlerini aramaktan sıkıldıysanız nfs most wanted car locations diye aratırsan youtube da bi adam paylaşmış sanırım 30 tane arabanın yerini gösteriyordu. bi de audi a1 i tavsiye ederim:D hemen hemen bütün arabaları sürdüm deneme amaçlı sürmekten en çok zevk aldığım araba audi a1 oldu:D

Tamamdır bir bakayım teşekkürler.

• oyunu az önce kurdum, ama 20 fps kilidi var oyunda, high ayarlardada, low ayarlardada 20 fps den yukarı çıkmıyor, bunun için patch-crack tarzı yapmamız gereken birşey varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

oyunu az önce kurdum, ama 20 fps kilidi var oyunda, high ayarlardada, low ayarlardada 20 fps den yukarı çıkmıyor, bunun için patch-crack tarzı yapmamız gereken birşey varmı?

Yok öyle bir şey?
  • quote:

quote:

oyundakı harıta ınanılmaz kucuk bıde ıkı arba buluyoruz dıye oyunun nesını gta ya benzettın

ben oyunun serbest gezinti kısmını GTA ya benzettim. oyunda dağ bayır çamur, toprak yol, otoparklar filan her yere gta daki gibi giriliyor

heralde hıc dag bayır gormedın. senın dedıgın yerlerede gırmek ınanılmaz bısey degıl araba bulmaktan baska bı amac yok. bu arada oyundakı optımasyon rezalet son model pc mde bıle sorun yasıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

oyunu az önce kurdum, ama 20 fps kilidi var oyunda, high ayarlardada, low ayarlardada 20 fps den yukarı çıkmıyor, bunun için patch-crack tarzı yapmamız gereken birşey varmı?

Yok öyle bir şey?

bende öyle, nfs run'dada aynısı olmuştu, 30 fps kilidi vardı, en son çıkan patch kurulunca kilit kalkmıştı ve fps 40-50 arasına çıkmıştı, aynı sorun bundada var, ama sende olmaması ilginç

• quote:

quote:

quote:

heralde hıc dag bayır gormedın. senın dedıgın yerlerede gırmek ınanılmaz bısey degıl araba bulmaktan baska bı amac yok. bu arada oyundakı optımasyon rezalet son model pc mde bıle sorun yasıyorum

tamam gta kadar olmasa da yine de diğer nfs'lerden daha fazla dağ bayır var. anlatmak istediğim en azından sadece sokaklar yok. dolaşılabilen toprak yollar, tüneller filan var

• quote:

sistemin nedir?
  • yeni ya da ikinci bir profil nasıl oluşturuluyor bilen var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tamam gta kadar olmasa da yine de diğer nfs'lerden daha fazla dağ bayır var. anlatmak istediğim en azından sadece sokaklar yok. dolaşılabilen toprak yollar, tüneller filan var

ancak harıta daha buyuk yapılabılırmıs. araba bulmakta bı okadar kolay oyunu 2 saate yakındır oynuyorum 15-20 araba buldum bıle.

• quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Optimizasyon çok kötü.

1090t @3.9 - Gtx 670 PE

kesinlikle katılıyorum. enteresan bir şekilde tünellerde falan fps müthiş düşüyor. acil patch lazım

Az önce Reflections'ı medium'a getirdim en düşük fps'de ciddi artış oldu. Şimdilik en düşük 51 gördüm. [45 fps aldığım sahnede 54'e çıktı]
    Bir deneyin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynı dediğim gibi. yes be!!! sen oyunu yerin dibine sokuyordun başlarda. bende sana biraz daha oyna. zevk alırsın dememiş miydim. aynısı oldu işte. sen de beğendin. forumda bakıyorum da herkes yavaş yavaş beğenmeye başlıyor oyunu. FAZLA UZATMADAN NEDEN BEN BEĞENDİM DEMİYORSUN YAA.. İSMİYDİ ŞUYDU BUYDU. Ama seni anlayabiliyorum. ilk başta beğenmeyip şimdi BEĞENDİM demeye utanıyorsun

Oyunu beğenip beğenmediğimi söylemedim, şikayetlerimi dile getirdim. Neyinden utanacağım?

• bütün arabaları açabileceğimiz bi save trainer gibi bişey varmı yarışamıyorum oyun mekaniğine alışamadım bir türlü sadece açık dünyada gezicem ???
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.