Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: magicans

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

beyler kontrol sorununu bir benmi yaşıyorum? arabayı sağa sola çevirirken ya çok aşırı yavaş dönüyor yada duvara gömüyor. zıt yönde giden araçların yanından geçmek çok zor 35 fps le oynuyorum ama sanki bi kasıntı varmış gibi geliyor

aynı sorunu bende yaşıyorum ve yarışlara hangi tuşla gireceğimi bulamadım.ileri ve geri tuşlarına aynı anda basıyorum fakat girmiyor nedense.yönlendirmeyi çözseler süper olacak.

Arkadaşlar bir kaç sayfa önce de yazmıştım optionstan grafik ayatlarından gölgeyi none yapın kapatın kontroller düzelcektir saygılar..

denicem fakat yarışlara giremiyorum sağ taraftaki numerik klavyeden yarışları listeliyor fakat yarışın üstüne giripte yarışa giremiyorum nasıl gireceğim ? teşekkürler

• quote:

quote:

beyler kontrol sorununu bir benmi yaşıyorum? arabayı sağa sola çevirirken ya çok aşırı yavaş dönüyor yada duvara gömüyor. zıt yönde giden araçların yanından geçmek çok zor 35 fps le oynuyorum ama sanki bi kasıntı varmış gibi geliyor

aynı sorunu bende yaşıyorum ve yarışlara hangi tuşla gireceğimi bulamadım.ileri ve geri tuşlarına aynı anda basıyorum fakat girmiyor nedense.yönlendirmeyi çözseler süper olacak.

Yarışlara girmek için yarışa gireceğinizi belirten radarda kare şeklindeki ikon olan yerlere, yolda ise yukarıda görünen ve aşağıya bir çizgi ile uzanan ışıklı tabela yerlerin altında durmak gerekiyor. Durduğunuzda alt tarafta yukarı+artı+aşağı okları simgeleyen cümleler okunur durumdayken bu iki yön tuşuna aynı anda basarsanız yarışa giriyorsunuz. Kelimeler okunur durumda değil ise tuşlar bir işe yaramaz. Keşke bunu ENTER yapsalardı ne gereksiz bir artistlik!!

Arabanın virajları kolay dönmesi ve kolay oynanabilmesinin bir önemli noktası ise el frenini çok sık kullanmanız gerektiği, yoksa zor döner ve ani manevralarda sürekli duvara toslarsınız tıpkı NFS Hot Pursut'de olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 2 Kasım 2012; 12:03:04 >

• yarışların üzerine gidipte derken haritadaki gösterilerin yeşil yada kırmızınların üzerine gittigindemi alamıosun yarışları ? eger bahsettigin oysa o alana git gaz ve frene aynı anda basmalısın zaten ekranda cıkıo lastik yakmalısın o yarısa giriosun o şekilde kardeşim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 2 Kasım 2012; 12:05:05 >
  • oyunda manuel vites ayarı nerede?
  • Direksiyonla oynayanlarda kontrol sorunu yaşıyor mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

quote:

quote:

Yarışlara girmek için yarışa gireceğinizi belirten radarda kare şeklindeki ikon olan yerlere, yolda ise yukarıda görünen ve aşağıya bir çizgi ile uzanan ışıklı tabela yerlerin altında durmak gerekiyor. Durduğunuzda alt tarafta yukarı+artı+aşağı okları simgeleyen cümleler okunur durumdayken bu iki yön tuşuna aynı anda basarsanız yarışa giriyorsunuz. Kelimeler okunur durumda değil ise tuşlar bir işe yaramaz. Keşke bunu ENTER yapsalardı ne gereksiz bir artistlik!!

Arabanın virajları kolay dönmesi ve kolay oynanabilmesinin bir önemli noktası ise el frenini çok sık kullanmanız gerektiği, yoksa zor döner ve ani manevralarda sürekli duvara toslarsınız tıpkı NFS Hot Pursut'de olduğu gibi.

teşekkür ederim yardımın için kardeşim manuel vites yok sanırım bundada

• Bir baska konu acilmis orjinal alanlar diye, bu konuyuda b*k atma konusu ilan etmisler ve bizim burada oyunun kusurlarini soyledigimiz b*k atma olmus ama arkadas ayni sorunlari liste halinde siralamis.
  • Kontroller kötü. İki araba arasından geçemedim o kadar kötü. Driver san francisco oyunundaki gibi olmasını isterdim. Bu haliyle satın almam oyunu...
  • Arkadaşlar merhaba...aşağıda vereceğim sistem şu oyunları oynar mı?

nfs the run
    Prototype 2
    Most wanted 2012
    :
    P4 dcore 3.48 mhz.
    4 gb ram
    Nvidia gts 250

Sistem bilgilerini de konuyu da yanlış yere yazmış olabilirim...acemiyim, kusura bakmayın. Daha detaylı bilgi gerekirse: işlemcim 2006 model...ama yılının en iyisiydi diyebilirim. Ana kart 1 kez bozuldu ve değiştirdim ona da işlemciye uygun en iyi ana kart diyebilirim.

Nfs run , Most wanted 2012 ve prot.2 yi oynadım kastı. Kasma nedeni ne olabilir? Bu (not: powersuply etki eder mi o da eski model(2006)...sanırım 350-400 watt)

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.

Not2: Değiştirmem gereken ilk donanım ne olmalı; işlemci, ps, vd, hepsi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qawqazi -- 2 Kasım 2012; 14:00:38 >
  • Oyunda direksiyon ile hiç zevk alamıyorsun. Kontroller çok kötü. Birde camera olarak kaput üstü kamerası yok. Bİr 3.şahıs var birde tampon var. Tampon kamerasıda çok kötü.
  • bunlarda benden en son aldıgım araba porche spyder 918

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU]

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry006 -- 2 Kasım 2012; 14:30:39 >
  • İndiriyorum hadi bakalım hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hd 5750 ile oynayan var mı
  • 2-3 saat zorlama oynadım hani biryerde belki zevk alırım diye konu yok yarışlara giriyorsun vs. kontrollere zaten değinmeye gerek yok,ea criterion games'e yaptırdığı sürece burnout serisinden farksız,hoş ea yapsada olmuyor,artık ea yetmedi batırdı,sıvıyor şahsen eski mw underground 1-2 özlüyorum,bunca yıldır bunlara benzeyen yada bu ayarda bir oyun gelmedi,belli ki gelmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 2 Kasım 2012; 15:31:51 >
  • xp kullanıyorum indirdim heralde xp dx11 desteklemediği için açmıyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bu arada oyunda en beğendiğim müzik bu oldu, youtube olmadığı için adam oyundan çekip youtube'a koymuş

bu müziği arıyordum hocam eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

2-3 saat zorlama oynadım hani biryerde belki zevk alırım diye konu yok yarışlara giriyorsun vs. kontrollere zaten değinmeye gerek yok,ea criterion games'e yaptırdığı sürece burnout serisinden farksız,hoş ea yapsada olmuyor,artık ea yetmedi batırdı,sıvıyor şahsen eski mw underground 1-2 özlüyorum,bunca yıldır bunlara benzeyen yada bu ayarda bir oyun gelmedi,belli ki gelmeyecek.

Oyunu oynamadım ama sanırım kontroller the run daki gibi.

Grafiklerle beraber kontrollerde gerçekçi oluyor sanırım.

nfs undergrand2 vs. Sürüş rahat ve güzel ama gerçeklik 0...

Undercover a başladım sürüş orta gerçeklik konusunda neredeyse tüm ayrıntılar var. (pc nin gücü buna yetiyor.)

Kısacası NFS serisinde satışlar düşerse NFS' nin "N" sini bile göremiyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL -TR -- 2 Kasım 2012; 15:57:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL -TR

quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

2-3 saat zorlama oynadım hani biryerde belki zevk alırım diye konu yok yarışlara giriyorsun vs. kontrollere zaten değinmeye gerek yok,ea criterion games'e yaptırdığı sürece burnout serisinden farksız,hoş ea yapsada olmuyor,artık ea yetmedi batırdı,sıvıyor şahsen eski mw underground 1-2 özlüyorum,bunca yıldır bunlara benzeyen yada bu ayarda bir oyun gelmedi,belli ki gelmeyecek.

Oyunu oynamadım ama sanırım kontroller the run daki gibi.

Grafiklerle beraber kontrollerde gerçekçi oluyor sanırım.

nfs undergrand2 vs. Sürüş rahat ve güzel ama gerçeklik 0...

Undercover a başladım sürüş orta gerçeklik konusunda neredeyse tüm ayrıntılar var. (pc nin gücü buna yetiyor.)

Kısacası NFS serisinde satışlar düşerse NFS' nin "N" sini bile göremiyeceksiniz.

Aslında bahsettiğim sorunların çoğu yeni nesil oyunların çoğunda var,grafik iyi ise konusu kötü,grafik orta karar ise konusu fena değil gibi underground çıktıgı dönemde grafikleri fena değildi,keza ilk mw da öyle ama hikayesi oynamaya teşvik ediyordu,benim üstümdeki mesajda arkadaş zaten detayları bahsetmiş,nfs zaten benim için çoktan bitmişti,başkası zevk alır oynar asla birşey diyemem,zevkler ve renkler tartışılmaz.

• Beyler bir de polis yakaladı mı ne oluyor puan mı gidiyor amaç nedir çözemedim bir türlü

restart gibi başka bir yerden doğuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nareturkey

xp kullanıyorum indirdim heralde xp dx11 desteklemediği için açmıyor bende

oyunlar artık xp desteklemiyor son çıkan çoğu oyun wind. 7 istiyor vista desteği varmıdır bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.