Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fx 8150 var ekran kartı hd 7850 ram 8gb. oyunun sistem gereksinimlerine göre rahat kaldırıyor ama optimizasyon falan sinir oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

Buda benden

saniye 24te artislik yaparken fail olmuşsun

• quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

hadı canım sende hasar modellemesini gösteriyordum ben orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

Buda benden

haykırıyorum

• Biraz baktım 20 dk kadar grafikler güzel kontruller biraz sorunlu. oynanabilirmi evet oynanır. Ama en çok hayal kırıklığına uğradığım nokta kesinlikle Hikaye modunun olmaması.
  • bugatti napmış öle yaa http://www.youtube.com/watch?v=Rb7GGZ3HQuA
  • bu fps olayi tamamen farkli bir olay sanirim. bende 9800GTX+ 1gb var stock degerleriyle rahat 50lerde dolasiyor.oynanabilirlik varmi dersen yok o ayri
  • arkdaşlar onu bunu şunu bilmemde ne vardı oyuna şunlardan koysalardı iki şevke gelseydik:)

http://www.youtube.com/watch?v=iDYJ4SBxbiQ&list=UUK4IlIifmhZGq0aS4WP0NVg&index=32&feature=plcp
  • Arkadaşlar onu bunu şunu bilmemde nevardı oyununa şunlardan koysalardı iki şevke gelseydik fenamı olurdu dimi ama

http://www.youtube.com/watch?v=iDYJ4SBxbiQ&list=UUK4IlIifmhZGq0aS4WP0NVg&index=32&feature=plcp

• Aranma seviyemi altıya çıkardım bütün polisler peşimde swat timi bile ensemde ve ben sadece jantlar üstünde kaçmayı 1 saat başardım polisler çok beceriksiz beni yakalayamadılar polisleri deli ettim upload ediyorum youtube'a şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 2 Kasım 2012; 1:50:41 >

• O kadar seriden sonra insanlar hala kontrollerden memnun değilse EA bu işi bıraksın. Araba yarışı oyunu yapmasın! GTA 4 te bile yarışmak daha zevkli!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 2 Kasım 2012; 8:40:42 >
  • Bu oyuna nasıl "yağ gibi akıyor" deniyor anlamıyorum..felaket framerate sorunları olan kötü optimize edilmiş bir oyunla daha karşı karşıyayız..Acil patch lazım ama bakalım ne kadar daha geç gelecek patch..ünlü oyun sitesi Gamersyde bile bahsetmiş sorunlar olduğundan..

• Kısa kısa.

• arkadaşlar bende bu oyunu oynamadan önce oyun puanları ile oynayanların yorumları arasındaki çelişkiye çok şaşıranlardanım .

oyunu alıp oynadım. .hiç fena değil ..hatta çok güzel olmuş diyebilirim..tabiki hataları olacak..zaten adamlar 10/10 vermemiş ki..
    eksileri:
    çarpışma efektleri fazla abartılmış.biraz yapmacık olmuş..burnout paradise island 2 dekine çok benziyor..
    bir senaryo yok..sadece belli modlar var..menü şeklinde..oralara gidip yarış yapıyorsun..buda biraz heyecanı ve gerçekçiliği azaltmış gibi.
    oyunda araç kontrolleri fena değil..daha iyi olabilirdi..

bunların haricinde gerek müzikler olsun gerek oyun zevki olsun bence çok güzel olmuş..son zamanlarda böyle bir yarış oyununa hasret kalmıştık..yani bu oyun olmamış veya kötü olmuş diyenlere kesinlikle katılmıyorum..oyun aldığı puanları sonuna kadar hakediyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna en fazla eleştiri yapanlardan biri de bendim

Dün biraz daha oynadım ve oynamaya devam edeceğim nfs olarak hoşuma gitmese de arcade yarış oyunu olarak piyasada bulabileceğiniz en iyi oyun alternatif olmadığı için oynayacağım

Q8200+4 gb ram + 1 gb 4850 ile ortalama 20 fps minimum 13 fps gördüm tüm ayarlar full 1680*1050 birkaç gölge ayarı medium seviye de
  • HD 4870+4 Gb ram + Q6600 islemci ile high ayarlarsa baya kasıyor oyun.İlk defa bilgisayarımdan soğudum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler kontrol sorununu bir benmi yaşıyorum? arabayı sağa sola çevirirken ya çok aşırı yavaş dönüyor yada duvara gömüyor. zıt yönde giden araçların yanından geçmek çok zor 35 fps le oynuyorum ama sanki bi kasıntı varmış gibi geliyor
  • Oyun yağ gibi akıyor mükkemmel bir oyun olmuş vallahi aşşada 20 silkroad clienti açik + bu oyun acik yağ resmen kontrol felan cok kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

beyler kontrol sorununu bir benmi yaşıyorum? arabayı sağa sola çevirirken ya çok aşırı yavaş dönüyor yada duvara gömüyor. zıt yönde giden araçların yanından geçmek çok zor 35 fps le oynuyorum ama sanki bi kasıntı varmış gibi geliyor

aynı sorunu bende yaşıyorum ve yarışlara hangi tuşla gireceğimi bulamadım.ileri ve geri tuşlarına aynı anda basıyorum fakat girmiyor nedense.yönlendirmeyi çözseler süper olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

beyler kontrol sorununu bir benmi yaşıyorum? arabayı sağa sola çevirirken ya çok aşırı yavaş dönüyor yada duvara gömüyor. zıt yönde giden araçların yanından geçmek çok zor 35 fps le oynuyorum ama sanki bi kasıntı varmış gibi geliyor

aynı sorunu bende yaşıyorum ve yarışlara hangi tuşla gireceğimi bulamadım.ileri ve geri tuşlarına aynı anda basıyorum fakat girmiyor nedense.yönlendirmeyi çözseler süper olacak.

Arkadaşlar bir kaç sayfa önce de yazmıştım optionstan grafik ayatlarından gölgeyi none yapın kapatın kontroller düzelcektir saygılar..

ayrıca yarışlarada sag tarafda bulunan tuşlarla giriceksiniz 2, 4, 6 ,8 her aracın kendi yarışları var misal yolda bir araç buldunuz 6 tuşuna basıp menü açmalısınız ordan görceksiniz zaten sonrasında 8 ile yukaru 2 ile assagı kontrol ediceksiniz menüyü 6 ilede yarışları aktif ediceksiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 2 Kasım 2012; 12:01:32 >

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.