Şimdi Ara

Need For Speed Most Wanted 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Need For Speed Most Wanted 2 oyununu kendim amd x61055t asus hd 5770 ekran kartı 8 gb ramle çok rahat oyunuyor ve takılma yaşamıyorum win 7 64 bitle

Ancak cocukların İntel E7500 4 gb ram hd 3650 ekran kartıyla ilkbaşlarda birqz oynuyor sonra oyun ilerledikçe takılma yavaşlama vs kısaca rahat oynamıyor

çocukların sisteminde neyi değiştirmeliyimki rahat oyanayalım saygılar

• Ekran karti tabiki.5750 veya 7750 alin en az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartından kaybediyor en az hd 3850 veya 8800gt lazım o oyun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdinec

Need For Speed Most Wanted 2 oyununu kendim amd x61055t asus hd 5770 ekran kartı 8 gb ramle çok rahat oyunuyor ve takılma yaşamıyorum win 7 64 bitle

Ancak cocukların İntel E7500 4 gb ram hd 3650 ekran kartıyla ilkbaşlarda birqz oynuyor sonra oyun ilerledikçe takılma yavaşlama vs kısaca rahat oynamıyor

çocukların sisteminde neyi değiştirmeliyimki rahat oyanayalım saygılar

ekran kartından dolayı kasıyordur.bu arada şu uyarıyı yapmak zorunda hissettim kendimi.çocuklarınız bilgisayar bağımlısı olmasın, onlara süre kısıtlaması koyun.yoksa asosyal olurlar.onların bilgisayar başında geçireceği vakti beraber başka aktiviteler yaparak geçirin veya arkadaşlarıyla vakit geçirsinler.
  • Ekran kartı değişmeli psu kaç w öğrenebilirseniz ona göre önermemiz daha doğru olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o optimize özürlü oyun için uğraşmayın.
    6850 ile bf3 multi oynuyorum hingde.
    bu saçma oyunu en düşük ayarlarda bile oynayamadım.
    oynanabilirlik yüzünden sınıfta kaldı bu oyun bence.
    soruna gelince 3650 cs 1.6 bile zor oynatıyodu 100 fps de.
    ekran kartı deiştirerek birşeyler yapılabilir
  • 2. el bir 9800gt bul 100 tl cıvarı ..sorun kalmayacaktır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    16 yıl önce açıldı
    need for speed modifiye
    12 yıl önce açıldı
    Need for Speed Carbon Hileleri....
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psu iyiyse ikinci el bir 9800 gt al takılmalar biter ama 400 w üstü gerçek psun yoksa psuda almak şart olur ancak msi 5670 gddr5 de bulursan seni üzmez oyunlarda ve 350 w psuylada rahat bir şekilde oynarsın oyunları
  • birde ısılara bak bakalım çok ısınmadan olabilir
  • yorumlarınız için teşekkürlere7500 sistemin 300 wat pover( fsb marka) iyisi benim hd5770 kalıdırırmı birde e7500 le uyumlumudur ? almışken 256 bitlik kendime hd7850 düşünüyorum vatanda indrimde yakalarsam saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

birde ısılara bak bakalım çok ısınmadan olabilir

ısılara gelince hd3650 zaten ufacık fanı var çokta işe yaraycagını ummadığım için ısısını özellikle kontrol etmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.