Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.263
Cevap
3
Favori
806.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar sistem imzamda bu sistemle 1024x768 2xaa shadow kapalı gayet güzel oynuorum ama bazen yaklasık 10 dakika gectikten sonra oyun kilitlenio gibi bişey o kadar takılmaya baslıo sizce bu neden olabilir lütfen kurtarın beni bu durumdan :(((
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozguradam1

arkadaşlar bu gün 62 mb büyüklüğünde bir yama indirdim.yamanın ismi
    Need.For.Speed.Most.Wanted.Vinyls.AddOn-SPiTFiRE

buda açıklaması:

Need for Speed: Most Wanted is underground racing action so real, ³
    ³ you almost smell the burnt asphalt. The thrill of illicit street ³
    ³ racing permeates the air out-race rivals, evade cops and exploit ³
    ³ hundreds of miles of open road as gamers make their way up the ³
    ³ Blacklist. Build up your street cred and Rap Sheet with gripping, ³
    ³ white knuckle, head-to-head races with the top drivers on the ³
    ³ streets. Then pull daring, evasive moves to out-run and out-fox ³
    ³ the cops that patrol the open road. Strategic cop pursuit and ³
    ³ skill-based evasion techniques for an all-new level of gameplay ³
    ³ Extensive visual customizations are available, whether you want to ³
    ³ lose the cops or just pimp out your ride.

yani sözün kısası ne işe yarar bu yama?

bu arada 5 gündür hala oyun inmedi.hey allahım çıldıracam bu gidişle

????????????????????

lütfen biri bunu çevirebilir mi?yani 62 mb lik yamanın bi özelliği olmalı dimi?kimse merak etmiyor mu yahu

• ÖZGÜRADAM1...Bu 62MB büyüklüğündeki dosya setup dosyasımı yoksa klasör içine açılmış dosyalarmı var.Nasıl nereye kurulcağı gibi açıklama yapan text dosyası varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaceDoctor

BU oyunu hiç Logitech Driving Force Pro ile oynayan (oynayabilen) var mı?

var ne olmuş
    fıstık gibi oynanıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: Faruk-MC

Ya bende kurdum o dosyayı ama BMW hala yok çıldıracam!

Ömer ne işe yaradı ki bu yama?

Valla Ziwro kısacası bir poka yaramadı
  • kim derdi en sevdiğim spor oto clio v6 ile mw de nasip olacak diye allah razı olsun şu ea dan. bıkmıştım artık japon otolardan.

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU]

• anlayan biri warsa cewap werisin arkadaşlar...
    Pentium 4 3,2
    2 adet ddr2 1 GB
    6600 gt.....

oyun 1280x1024 shadow kapalı.... diger herşey sonda....
    ama 20 fps alıyorum yaaaa..... ne yapcam ben bilen warmı?
  • Arkadaşlar ben full grafik oynayabiliyorum imzadaki sistemle ama şu gölgelerdeki karelenmeler cok canımı sıkıyor eskiden detay düşürerekmi ne bişekilde bunu hallediyorduk varmı bi caresini bulan ?

bide bu black mode mu ne varmış bi dosya indirdik ekledik falan bu neyin degişmesini saglıyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 29 Kasım 2005, 6:52:15 >
  • Arkadaşlar yeni bişey öğrendim paylaşmak istedim;
    Klavyenin sağ alttaki ctrl tuşuna bastığımızda oyun yavaşlıyor. Tabi onunda bi süresi var, göstergenin üstünde kol saati şeklinde bir işaret var oda bu yavaşlamayı gösteriyor.
    Belki herkez biliyor...
    Belki de ben yeni öğrendim..
    İyi oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknick

yaw ne salak oyun ya mmillet oynamasın diye mi bu kadar uğraştırıyor madem oynatmican ne diye oyun çıkartıyon da millete bukadar işkence yapıon EAGAMES anlamıyorum ya
    yaw bende hala correct cd rom hatası veriyo arkadaşlar 1 kere bile çalışmadı ful dvd var indirdim ama yok çalışmıyo virtual deamon kullanıyorum ve sistem gereksinimlerinin hepsi ok!
    bi yardım edin yaw nolur!!!

Abi sen iyimisin..Adam kaçak alanlar kolayca oynasın diye mi yapıyor oyunu..Bİraz mantıklı ol...

Madem dert edşyon git orjinal al..Crack i çıkana kadar zahmetini çekecen..

• quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

quote:

Orjinalden alıntı: teknick

yaw ne salak oyun ya mmillet oynamasın diye mi bu kadar uğraştırıyor madem oynatmican ne diye oyun çıkartıyon da millete bukadar işkence yapıon EAGAMES anlamıyorum ya
    yaw bende hala correct cd rom hatası veriyo arkadaşlar 1 kere bile çalışmadı ful dvd var indirdim ama yok çalışmıyo virtual deamon kullanıyorum ve sistem gereksinimlerinin hepsi ok!
    bi yardım edin yaw nolur!!!

Abi sen iyimisin..Adam kaçak alanlar kolayca oynasın diye mi yapıyor oyunu..Bİraz mantıklı ol...

Madem dert edşyon git orjinal al..Crack i çıkana kadar zahmetini çekecen..

+++++++1111111

• ya bu oyunda bizim aganın ismini degiştirebilrimiyiz acaba ismimi hiç begenmiom da
  • quote:

Orjinalden alıntı: obaaa

anlayan biri warsa cewap werisin arkadaşlar...
    Pentium 4 3,2
    2 adet ddr2 1 GB
    6600 gt.....

ANti alising i fulle.Geri ye kalan tüm ayarları filter,shadow felan kapa.Görüntüleri Low yap yap.

Bu arada beyler ben bi yere kadar geldikten sonra aynı nfs2 de gibi yarıi açılmıyor daha?Ne yapmam lasım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: İsTLee

quote:

Orjinalden alıntı: obaaa

anlayan biri warsa cewap werisin arkadaşlar...
    Pentium 4 3,2
    2 adet ddr2 1 GB
    6600 gt.....

ANti alising i fulle.Geri ye kalan tüm ayarları filter,shadow felan kapa.Görüntüleri Low yap yap.

Bu arada beyler ben bi yere kadar geldikten sonra aynı nfs2 de gibi yarıi açılmıyor daha?Ne yapmam lasım?

kardes oyunda üç adet bölüm var yapman gereken birincisi adamın istedigi kadar yarıs kazanman ikincisi polislere yeterince zarar vererek veya belli süre polislerle dolasarak milestone toplaman oda belli sayıda son olarakda bounty yani devlete verdigin zarara göre veya sucluluk oranına göre puan topluyosun ki blacklistdekilerin dikkatini cekip onlarla yarısabilesin

• ya ben ilk adamı yenince golfünü aldim ama digerlerini alamadim 3 adamdir bole bana anlatabilirmisiniz
  • sizleree bir sey sorucam yükleme yaparkenn bir klasore atıyoruz deamon tools ile sonra yüklüyoruz ya simdi c de 2 ayrı most wanted klasörü war biri oyunun kurulu oldugu ea games icinde digeri ise en basta yüklemeyi yaparken benim actıgım klasordekii partlar... simdi bu klasordekılerı sılsem hatta deamon toolllsuda silsem herhangi bir problemm olurmuu ???
  • Sevgili Oyun Bölümü Sakinleri;

Forumuzda günden güne kopya oyun korumalarının kırılması üzerine bir çok konu açılıyor... Bunun yasak olduğunu kurallarda açık açık söylememize rağmen birçok kişinin bu uyarıyı dikkate almadığını gördük...

Bu sebepten dolay artık her türlü koruma kırma hakkında açılan konular ve cevaplar (ki sadece ima etmeniz de buna dahildir) silinecektir, gerektiğinde de cezai işlemler uygulanacaktır...

Kullandığınız program yasal olsa bile bu programı yasal olmayan şeyler için kullandığınızda ve bunu doğrudan forumda anlatma veya sorma durumunda forum kurallarını çiğnemiş sayılırsınız...

Bu tür paylaşımların Donanım Haber Forumları üzerinden yapılmasını yönetim olarak istemiyoruz... Böyle paylaşımları ısrarla yapmak isteyenler, başka forumlara göz atsınlar...

Bu forumda genel olarak oyunların tartışılmasını isterken bu tür konuların forumu kirlettiğini gördüğümüz için artık bu duruma daha fazla dikkat edeceğimizi bilmenizi isteriz...

Daha düzenli ve seviyeli bir forum için hep beraber çalışmalıyız...

Hepinize iyi forumlar dileriz....

Bu açıklamayı ciddiye almayanlar, sonra gelip "yönetim önüne gelene ceza veriyor" demesinler...

• arkadaşlar karalistedeki 13. adamdayım yarışlar bitti şimdi nebilim foto için biletmi lazım anlamadım 105 ve 108 mph den fazla yapma diyor valla bir türlü anlamadım bir yardım
  • ULEENNN BU KADAR KONUSMAYA DAYANAMADIM AHANDA BU SAATTE GİDİYOM CD ALMAAYA BİZİM ADAMI ARADIM GELMİŞŞŞŞ..
    YUPPPPİİİİİİ HEUEHUEHEHUEEHU :)
    AMAN SABAHLAR OLMASINNNNNNNNN
  • ya hacılar şu most wanted i hamachide oynayamıyoruz bunun bi yolu yordamı yok mu öyleyse boşuna aldım oyunu desenize
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.