Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.263
Cevap
3
Favori
806.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RaceDoctor

BU oyunu hiç Logitech Driving Force Pro ile oynayan (oynayabilen) var mı?

ben logitech formula ile oynuyorum ve artık klavye asla zevk vermio
  • herkese tavsiye ediorum wheel padle oynamayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leweo -- 27 Kasım 2005, 15:04:23 >
  • klavyeyle bole oyunlar oynanmaz ztn uyuz oluorm klavyeye
  • oyun 4 cd dostum alaçamda özkan satıyor cdsını.4 cd 5 milyon.almak istersen bana cevab yaz veya özkanı bul ondan al .ben ferhat.bende alaçamlıyım.görüşürüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhat_55

oyun 4 cd dostum alaçamda özkan satıyor cdsını.4 cd 5 milyon.almak istersen bana cevab yaz veya özkanı bul ondan al .ben ferhat.bende alaçamlıyım.görüşürüz

Kopacam tutmayın beni

• arkadaşlar bu gün 62 mb büyüklüğünde bir yama indirdim.yamanın ismi
    Need.For.Speed.Most.Wanted.Vinyls.AddOn-SPiTFiRE

buda açıklaması:

Need for Speed: Most Wanted is underground racing action so real, ³
    ³ you almost smell the burnt asphalt. The thrill of illicit street ³
    ³ racing permeates the air out-race rivals, evade cops and exploit ³
    ³ hundreds of miles of open road as gamers make their way up the ³
    ³ Blacklist. Build up your street cred and Rap Sheet with gripping, ³
    ³ white knuckle, head-to-head races with the top drivers on the ³
    ³ streets. Then pull daring, evasive moves to out-run and out-fox ³
    ³ the cops that patrol the open road. Strategic cop pursuit and ³
    ³ skill-based evasion techniques for an all-new level of gameplay ³
    ³ Extensive visual customizations are available, whether you want to ³
    ³ lose the cops or just pimp out your ride.

yani sözün kısası ne işe yarar bu yama?

bu arada 5 gündür hala oyun inmedi.hey allahım çıldıracam bu gidişle

• ya bu polis kovalamacasının mantığı nasıl? bounty ne milestone ne?? 30 tane polisi peşime takıp tuzaklara çekiyorum ama bir türlü görevi gecemiyorum bu arada oyunun 8. listesindeyim cipli polisler nasıl kafadan giriyolar adama
  • blacklistteki adamlarla yarışabilmen için herbirinin istediği barajlar var mesela 3 milestone 4 yarış ve 200.000 bounty. polislerden kaçarken sağ üst köşede gördüğün 4 tane amaç var bunlar : polisten kaçma süresi , barikattan geçme polis arabasına ve çevreye zarar verme gibi. mesela yukarıda süre 4.00.00 yazıyorsa sende polisten 4 dakika kaçarsan 1 milestone kazanıyorsun . yukarıda barikat varsa ve 0/2 şeklindeyse 2 polis barikatından kaçarsan 1 milestone daha kazanırsın gibi. ve bunları kazanırkende bounty kazanıyorsun. tabi polise yakalanırsan hiçbirini kazanamazsın cooldown ı tamamlayıp hesabına eklemen gerek. cooldown çıktığında mavi daireler görüceksin oraya gidip saklanırsan daha çabuk cooldown olur ve savelersin...
  • 6600 gt kullananlar en iyi driver hangisi most wanted için test edip deneyen oldumu
  • ben 81.85 kullanıyorum gayet iyi şu an.zaten nvidia most wanted için bir sürücü çıkarmadı daha oyun çıkalı kaç hafta oldu nvidia dan ses seda yok daha arada donmaları düzeltecek bir sürücü istiyoruz (oyun bitecek nerdeyse ama yinede istiyoruz )

ya ben blacklist 4 deyim yarışlar acayip zorlaştı adamlar uçup gidiyo küçücük bir hata bile yapsanız adamlar solluyo geçiyo sinirden joysticki fırlattım yav

• arkadaşlar oyunu şimdi bitirdim. razoru yendikten sonraki polisle kovalamaca inanılmaz zor geldi ya bana offff kaç kere oynadığımı hatırlamıorum.ama oyun mükemmeldi bence. soruları olanlar varsa memnuniyetle cevaplarım. iyi akşamlar
  • bende most wanted oyunu yükleme ve oynamada hiçbi sorun yok ama daha garip bi sorun oluştu...

ati radeon 9550 var.. menülerde ve oyunda sağ ok çalışmıyor..... sürekli sol ok takılı kalmış gibi araba başlar başlamaz sola dönmeye başlıyo sadece gaza bassam bile... controllerde bi sorun yok... aynı sorunu FIFA 2006 da da takım seçme menülerinde yaşıyorum.. sürekli sola doğru hareket ediyo menüler.. hiçbişi seçemiyorum ...

sorun nerde olabilir ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEVILTHEEVIL

bende most wanted oyunu yükleme ve oynamada hiçbi sorun yok ama daha garip bi sorun oluştu...

ati radeon 9550 var.. menülerde ve oyunda sağ ok çalışmıyor..... sürekli sol ok takılı kalmış gibi araba başlar başlamaz sola dönmeye başlıyo sadece gaza bassam bile... controllerde bi sorun yok... aynı sorunu FIFA 2006 da da takım seçme menülerinde yaşıyorum.. sürekli sola doğru hareket ediyo menüler.. hiçbişi seçemiyorum ...

sorun nerde olabilir ???

sorun cok büyük ihtimalle klavyededir daha önce bende yasadım ama klavyeyi degiştirince düzeldi yine de kesin bişi söylüyemicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEVILTHEEVIL

bende most wanted oyunu yükleme ve oynamada hiçbi sorun yok ama daha garip bi sorun oluştu...

sorun nerde olabilir ???

hata klavyede sürücüsünü tekrar yüklemeyi dene olmadı yeni klavye al
  • Bu BMW M3 sadece rengi değişiyor.Cantlar falan vs. bunların değiştirmenin bir yolu varmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dandini

Bu BMW M3 sadece rengi değişiyor.Cantlar falan vs. bunların değiştirmenin bir yolu varmı.

kardes bildiim kadarıyla renk harici degismio ben daha bitirmedim ama bitirenlerin hepsi öle dio
  • quote:

Orjinalden alıntı: zargana

şu drag yarısını nasıl kazanıyoruz . her seferinde motoru yaktım.

Arkadaşın dediği gibi işaret yeşili gösterdiği zaman vitesi yükseltirsin.Birde drag da araba rayda gider gibi gidiyor.Önün boş olduğu zaman sağ sola çarpmayayım diye uğraşma virajda olsa bile sen sadece gaza bas kendisi dönüyor. Yani sen istesende kaldırıma falan çıkamassın..
  • Arkadaşlar oyunu lan player oynamayı başaran varmı acaba
    ayar felan yapıyomuyuz
    yardım lütfen
  • önceki nfs deki gibi şehirde gezerken diğer spor arabalarla kapışma yokmu yav. illaki bayrakların olduğu yeremi gidecez. negüzel adama sinyal veriyor ve kapışıyorduk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

Orjinalden alıntı: McLanE

quote:

Orjinalden alıntı: dark devil

drect x 9.0 yukle sorun o

yükledim ama gene aynı

Kurulum cd'sindeki Autorun.exe dosyasına sağ tıklayıp özelliklere gir. oradan uyumluluk modu olarak; Win200 seç. Daha sonra oyunu sorunsuz kurabilmen lazım, kolay gelsin

kardeş oldu saol

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.