Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.263
Cevap
3
Favori
806.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar hala km ayarını soruosunuz daha önce kaç kere yazıldı options-gameplay-units-metric
  • arkadaşlar olaya biraz geriden girdiim için özr
    bende dvd formatında war çalıştırmak için yardım edebilecek warsa teşekkür şimdiden!!!
  • Ya bende kurdum o dosyayı ama BMW hala yok çıldıracam!
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E3535519 -- 27 Mart 2006; 20:59:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Megaoyun

Arkadaşlari hani varya underground da iki vinyl üstüste ekliyoduk bunu most wanted da yapamıyomuyuz yaaa.O kadar denedim olmadı.İzzy denen kızı da yendim.Acaba daha sonralara doğru mu çıkıyo bu.Bi yardım ederseniz sevinirim.

Arkadaşlar bi yardım edin gözünüzü seveyim.Nasıl yapacam bunu.
  • peki hard mod falan varmı oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaoyun

quote:

Orjinalden alıntı: Megaoyun

Arkadaşlari hani varya underground da iki vinyl üstüste ekliyoduk bunu most wanted da yapamıyomuyuz yaaa.O kadar denedim olmadı.İzzy denen kızı da yendim.Acaba daha sonralara doğru mu çıkıyo bu.Bi yardım ederseniz sevinirim.

Arkadaşlar bi yardım edin gözünüzü seveyim.Nasıl yapacam bunu.

üst üste vinly ekleme yok galiba

bu oyunda modifiye seçenekleri baya azalmış

• beyler bu oyun manyak bişiye benziyoo...
  • arkadaslar ben oyunu yukledim g surucusu olarak demen toolsa cift tıkladım cdleri teker teker istedi fakat hep 3. cdde hata veriyo %92de 4 cdlikti 3. cdnin içerigini nerden bulabilirim arkadsalar
  • Bu black edition ile diğerinin arasında ne fark var.Birde bu M3 sadece rengi değişiyor.Cantlar falan değişmiyor.
  • arkadaslar bi yardım edin taw
    quote:

Orjinalden alıntı: cantuzla

arkadaslar ben oyunu yukledim g surucusu olarak demen toolsa cift tıkladım cdleri teker teker istedi fakat hep 3. cdde hata veriyo %92de 4 cdlikti 3. cdnin içerigini nerden bulabilirim arkadsalar
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E3535519 -- 27 Mart 2006; 20:59:31 >
  • ben şu anda bitcometle oyunu yüklüyorum ama bir sorun var galiba. toplam indirilen yazı yerinde parantez içinde 3.5mb hatalı veri diyor. indirme tamamlanınca sorun çıkarmı? önceden indirdiğim oyunlarda böyle olmamıştı
  • öncelikle oyunu cok begendım simdiye kadar blacklistten 3 kisiyi eleyebildim fazla oynayamıyorum neyse simdiki adamın kazandıgı yarıslarmı artık neyse bakıp yarısabiliyoruz ya önceden polisler saga sola carpınca patlıyolardı kurtuluyodukk yada yetisemiyorlardı kimi zaman ancakk artık cok hızlı ve zırhlılar clio v6 m war hızlıda gidiyoo ama yetisiyolar ve polislerden kurtulmak kacınılmaz oldu sizler nasıl kurtuluyosunuz bu polislerden hilesiz hurdasız ama buarada ben daha %19dayım bitirmeye kararlıyım :)
  • sen %19 böyle diyosan biz napalım 3 gündür bounty puanı toplamaya çalışıyorum % 60 lardayken ben de polislerden kurtuluyodum ama şimdi olmuyor.

(istedeğin puanı alana kadar otobandan git. daha sonra ara sokaklarada polisleri ekmeye çalış)

quote:

Orjinalden alıntı: visualize

öncelikle oyunu cok begendım simdiye kadar blacklistten 3 kisiyi eleyebildim fazla oynayamıyorum neyse simdiki adamın kazandıgı yarıslarmı artık neyse bakıp yarısabiliyoruz ya önceden polisler saga sola carpınca patlıyolardı kurtuluyodukk yada yetisemiyorlardı kimi zaman ancakk artık cok hızlı ve zırhlılar clio v6 m war hızlıda gidiyoo ama yetisiyolar ve polislerden kurtulmak kacınılmaz oldu sizler nasıl kurtuluyosunuz bu polislerden hilesiz hurdasız ama buarada ben daha %19dayım bitirmeye kararlıyım :)

• haritada kırmızı üçgenler var tuzaklar polisleri peşine tak tuzakları kullan sonrada izini kaybettirdiğinde
    yuvarlak mavi noktalara gitki hiding süresi biran önce dolsun . Gözünüz haritada olsun sürekli yol kapamalarında çivilere çok dikkat etmek gerek lastikler bir patladımı kurtulmak imkansız yoldaki araçlı vede
    yük taşıyan tırlarıda kullanabilirsiniz polisleri ekmek için birde ağır çekim çok işe yarıyor gerisi becerinize kalmış en uyuz kovalamacada en son olan bana göre o siyah corvetler jiplerden bile ağır tek başına yetecek
    kadar iyiler haberiniz olsun

• şu drag yarısını nasıl kazanıyoruz . her seferinde motoru yaktım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zargana

şu drag yarısını nasıl kazanıyoruz . her seferinde motoru yaktım.

solda tam bole kırmızı devire gelmeden yeşil yanar orada vitesi arttır...
  • buda benim araba
    Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU]

• cantuzla
    3. cd nin içeriğini burada bulamazsın.

genel uyarı :
    lütfen forumu illegal işler için kullanmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagri105 -- 27 Kasım 2005, 15:35:07 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.