Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.262
Cevap
2
Favori
803.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mad

quote:

Orjinalden alıntı: Mad

Arkadaşlar selam dün kardeşim gitmiş oyunu almış 4cd'lik versionunu ama oyunu kurmayı bir türlü beceremedim daemontool ve winrar makinamda yüklü , oyunu sırasıyla 1-2-3-4 extract ettim ama kurulum olayına bir türlü geçemedim aşağıdaki yazıyı okursanız yolu gösteriyo ama st-nfsmw1.mds den bir sürü var ve hiçbirinde kurulum falan başlamıyor şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

1:"Virtual CD/DV-ROM
    2:Device 0:,Mount image"
    seçeneklerini seçin. CD 1 deki st-nfsmw1.mds SECİN VE OYUNU YUKLEMEYE BAŞLAYIN,SONRA CD 2-3 4 YÜKLEYEREK
    OYUNU KURUN..

arkadaşlar yokmu bilen yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: FaTaLL

program files den m3 ün bin dosyalarını şu an oynadgım golf gti nnkiyle degiştirdim koy paste olayı oyunu açtım sadece 4 teker çıktı ama gidiyor biraz ugraşılsa gelecek oyunu bitirdmedn m3. :)
    RAZOR'a ŞEREFSİZ GASP EDİYO ARABAMIZI bide bizim araba ile 1. oluyo blacklistte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilki[TR] -- 20 Kasım 2005, 23:41:50 >

• 512 ram ve geforce ti 4200 ile baya takılıyo yeni bi ekran kartı alma zamanı gelmiş anlaşılan.

sizlerde de öylemi bide bu fps yi oyun içi komutlamı yoksa extra programlamı görüyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2189

512 ram ve geforce ti 4200 ile baya takılıyo yeni bi ekran kartı alma zamanı gelmiş anlaşılan.

sizlerde de öylemi bide bu fps yi oyun içi komutlamı yoksa extra programlamı görüyorsunuz.

dostum oyun bende kasılmıyo aslında ama nfsde demoda olan o takılmalar maalesef tam sürümdede var yani oyunla ilgili bi problem artık ati/nvidia nın yeni bi sürücü çıkarmasını bekliicez.. fps görme olayına gelince Fraps adında bi program var onu google dan arat ve indir bu program sayesinde bütün oyunlarda oyun esnasında fps değerini görebilirsin
  • Arkadaşlar öncelikle bu oyunu daha almadım.Ama en kısa zamanda alıcam.
    1.si yuklenmesi gta sa veya cod 2 gibimi yani önce yükleme dosyalarını bilgisyara kaydediyon sonra oradan yüklüyon?
    2.si yine 2 de oldğu gibi belirli hariatadki yerlerden modifiye ediyoruz değilmi 3. sü oyunda modifiye ederken bir kaç görüntü koyarmısınz lütfen
    4.sü u2 de olup da mw de olayan özellik var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Tilki[TR]

quote:

program files den m3 ün bin dosyalarını şu an oynadgım golf gti nnkiyle degiştirdim koy paste olayı oyunu açtım sadece 4 teker çıktı ama gidiyor biraz ugraşılsa gelecek oyunu bitirdmedn m3. :)

Korkmayın arkadaşlar 4 sıradaki adamı eliyorum az kaldı

Salı akşamı oyun biter

• arkadaşlar buyrun gelin halledelim yaw livingboy44@hotmail.com çözüm çok kolay..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

quote:

Salı akşamı oyun biter

yaw tadını çıkarta çıkarta bitirsenize şu oyunu yaw

• KARDESLER BIRSEY SORUCAM BANA BI PM ATARMISINIZ hılelerı nerden bulabıulırım bu oyunun hadı sızlere kolay gelsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: 2189

512 ram ve geforce ti 4200 ile baya takılıyo yeni bi ekran kartı alma zamanı gelmiş anlaşılan.

dostum oyun bende kasılmıyo aslında ama nfsde demoda olan o takılmalar maalesef tam sürümdede var yani oyunla ilgili bi problem artık ati/nvidia nın yeni bi sürücü çıkarmasını bekliicez.. fps görme olayına gelince Fraps adında bi program var onu google dan arat ve indir bu program sayesinde bütün oyunlarda oyun esnasında fps değerini görebilirsin

çok teşekkürler. Bu arada çözünürlük ve ayarlar nasıl sende.(aynı kartı kullanıyorsak eğer)

• bende hilelerini arıyorum.. bulan varsa yazsın please...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

quote:

Salı akşamı oyun biter

yaw tadını çıkarta çıkarta bitirsenize şu oyunu yaw

Arkadaşım iyi diyorsunda bu hafta 3 sınavım var ve okumam gerekende bi kitap,bundan dolayı acele ile bitiriyorum şuanda 3 adamın yarışlarına basladım ama artık bırakıcam yrn oynarım gözlerim bozuldu

• oyunun zorluk level ayarı varmı yaw...bulamadım ayrıca donma sorunu oluo.2 gb ram ati mobility x700 kartta...notebook ta oynuom varmı yaması veya ati surucusu yeni çıkan.level derecesini bilen varsa solesin yaw
  • bu konu çok tartışıldı yabancı forumlarda bile var.bi kaç güne kadar patchi çıkar heralde
  • peki zorluk durum ayarı yokmu hard easy diie.bulamadımda
  • Arkadaslar sorunu cozdum; yani nedeni buldum...

Mount ettiginiz dosya

st-nfsmw1.mdf 792.514 kb
    st-nfsmw1.mds 3 kb
    olmali
    sonra kuru kafayi acin.. hide diyin..

calisti valla:)
  • mükembel olmuş yaw harika özellikle hatunlar...
    full grafik kosmerimide çok iyi yapmışlar ......
    daha çok itiyorum(most wanted).....
    kuukafayı indirin s4hide reg backup oluşturuyo 150 kb lık bir dosya....
  • sonunda cezam bitti (1 hafta ceza almıştım crack yüzünden )

oyun o kadarda abartılacak kadar ahım şahım beklediğim gibi değildi (beklentiler çok fazlaydı çünkü) ama yine eğlenceli oturdunmu kalkamıyosun başından dx9 sorunu vardı bendede format attım pc ye çözdüm.

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU]

aha buda benim kara bebeğim (%40 dayım oyunda)

arkadaşlar speedstrap da en yüksek hızınız kaç benimki şöyle:

• ya polis işini abartınca helşkopter falan geliyor bir kere sadece kurtulabildim ne gıcık şey ayrıca bu polis bölümleri bounty hakketten sıkıyor oldukça zor geldi bana yüzde 50 oldum ama zor ya bunu bitirmek
  • Need For Speed: Most Wanted ipuçları ve bir adet hile

Easy money
    Defeat one of the opponents on the black-list. You will get two marks to use on several different things. Do not use them on the Uniques early in the game. Instead, use them on the middle or the left "Random" choices. They should usually come out to either a large cash bonus or the opponent's pink slip.

Quick start
    Get a perfect launch on your tachometer when launching from the start line to get a boost. When the needle turns blue drop the clutch and hold on.

Nitrous and grip
    Hitting nitrous torques the chassis back, giving the rear tires immensely more weight under the new acceleration. The end effect is that you will go straight. If your tail is sliding out or you are about to spin out of control, hit your nitrous to get straighten out. This is a great trick in combination with Speedbreaker. With the correct timing, you can take most corners at any speed.

Cheat Codes
    Enter one of the following codes at the main menu to activate the corresponding cheat function:

Unlock cars: iammostwanted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 21 Kasım 2005, 2:50:38 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.