Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.263
Cevap
3
Favori
806.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sana bi veririm ki o zevkten 4 köşe ikiye katlanır 8 köşe olur yavrum tamam mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercans

need for speed most wanted ı online oynayan arkadaşlara sesleniyorum online oynamak güzel mi verdiğimiz 75 ytl ye değiyo mu

online oynamak zevklide bu aralar oynayacak kişi bulamıyorum.
  • Oyun esnasında böyle görüntüde bazı kırılmalar kararmalar falan oluyor sistemim imzada bunu printscreen yapamıyorum yapsam göstericem böyle ani kırılmalar gibi
  • fear44 verdiğin cevap için teşekkürler ulan bi cvp istedik üstümüze çıktılar be
  • BU razor un elinden anahtarı alıp bmw ye atlayıp polislerle kovalamaca yaşiyoruz yaaa.İşte bu polislerden nasıl kurtulacağız? Bi keresinde 30 polis arabası patlatınca haritada turuncu bir halka çıkmıştı. Oraya gittim. hatta üzerinden geçtim bişey olmadı halka da kayboldu ben ne yapacam. Oyunu biteremedik iyi mi. Bitiren arkadaşlar bi anltıversin sevabına!..
  • cevabımı buldum herhalde. mia beni biyerlere çağırıyormuş. Bi gideyim de bakayım.
  • yaw arkadaşlar Kamikaze'nin miliston event'inde polisleri 3 gündür geçemedim ne yapsam ne etsem bilmiyorum
  • arkadaşım yaw kusura bakma ama bu yabancılarla nasıl oynanıyor bu oyun çok zevkli olsa gerek
  • arkadaşım merhaba ya ben bu oyunu most wanted çok istiyorum ama bilgisayrım oynatırmı bilemiyorum
    veya bu oyunu oynayabilmem için hangi vertifikasyonları yapmam lazım çok sevinirim
    pentıum 4
    ekran:128 mb atı redeon
    256 mb.ram
    yardımlarınız için şimdiden çok teşkkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaynett -- 26 Şubat 2006; 22:03:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

arkadaşım merhaba ya ben bu oyunu most wanted çok istiyorum ama bilgisayrım oynatırmı bilemiyorum
    veya bu oyunu oynayabilmem için hangi vertifikasyonları yapmam lazım çok sevinirim
    pentıum 4
    ekran:128 mb atı redeon
    256 mb.ram
    yardımlarınız için şimdiden çok teşkkürler...

ekran kartın radeon x ne 300 ve üstüyse ok,

ramın düşük biraz takılmalar olursa şaşırma derim ben...

ayrıca işlemci p4 yazmakla anlaşılmaz..
  • tamam bilgisayarımın özelliklleri

Pentium 4 cpu 2.80 ghz 800 mhz Ht işlemci
    256 mb ram
    Asus RADEON A9200 SE 128 mb. ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaynett -- 27 Şubat 2006; 12:36:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

tamam bilgisayarımın özelliklleri

Pentium 4 cpu 2.80 ghz 800 mhz Ht işlemci
    256 mb ram
    Asus RADEON A9200 SE 128 mb. ekran kartı

seninkinde donması normal
    bende ekran kart 256 512 ram
    bende takılmıyor seninkinin ayarları biraz düşükmüş
  • çok güzel oyun da bunda bölüm atlama gibi bir şey yok mu ya
  • Arkadaşlar bende most wanted ı bitircemde razor u geçiyorum rahatlıkla ama polislerden kaçamıyorum bana bi yol gösterin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kahraman_GS

Arkadaşlar bende most wanted ı bitircemde razor u geçiyorum rahatlıkla ama polislerden kaçamıyorum bana bi yol gösterin

5 dakka boyunca polisleri oyalaman gerekiyo sonra haritada sarı bir daire beliriyo, oradan yarım bi viyadükten ucup sehir dısına cıkıyon
    polisler atlayamıyo peşinden, oyun bitiyo. o kadar işte
  • Most Wanted blacklist 7 bitti..Hakkını vermek gerek..
    Harika grafikleri olan ve bağımlılık yapan bu oyun en iyi oyunlardan biri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 28 Şubat 2006; 21:49:48 >
  • Ben oyunu bitirdim isteyene save game gönderebilirim.
  • bitireli yıl oldu
  • hadi herkez yaptığı arabaların resimlerini koysun kim nasıl yapmış görelim

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 1 Mart 2006; 21:13:01 >
  • arkadaslar ya bu arabayı nasıl tamır ettırıcem bılen varsa soylesın sımdıden tesekkurşer :)
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.