Şimdi Ara

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
8.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SpazJR61 kullanıcısına yanıt
    Boş yapanın kim olduğu belli, o oyun bir remake. EA onaylamış diyorum sana, ayrıca haberin tarihinin altını çizmene de çok güldüm, oyun çıktıktan sonra merak edilmesi üzerine EA remake olduğunu kabul etmiş. Haberi doğru düzgün oku.

    Ayrıca, oyunun adının Sadece Most Wanted olması da remake olduğunun başka bir kanıtıdır, remake olmasa eski oyunun adını vermezlerdi, Most Wanted 2 falan olurdu adı. Kimin oyunu oynamadığı belli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 25 Haziran 2020; 21:34:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012'de çıkan oyun remake değil maalesef. Remake olsaydı hikaye, senaryo vs. aynı olurdu zaten. Ancak 2005'teki oyun ile 2012'deki oyunun en ufaktan alakası yok. Geçen şehirler bile aynı değil. 2005'teki oyun Rockport City iken 2012'deki Fairhaven. Remake tanımı nedir zaten araştırabilirsiniz. Tartışmaya gelmedim ancak öğrenmenizde fayda var.

    Remake, Türkçede “Yeniden Yapım” anlamına gelir ve buradan tahmin edebileceğiniz üzere, bir oyunun sıfırdan tekrar yapılmasıdır. Remake oyunlar, sadece grafiksel gelişmeler ile kalmaz, oyunun motoru yenilenir, seslendirmeleri tekrar yapılır, her karakter/obje yeniden tasarlanır hatta oyunun senaryosuna yeni eklentiler bile yapılabilir. Kısacası, bir oyunun ilk sürümü ile remake sürümü arasında değişmeyecek bir şey varsa o da hikâyenin başlangıcı ve sonudur (eğer senaryo da değişirse o “Reboot” olur), bunların dışında kalan her şey değişebilir. Bu nedenlerden dolayı bir oyunun remake sürümü, orijinalinden daha farklı bir deneyim sunabilir.




  • Dreandes kullanıcısına yanıt
    NFSMW 2012 aslında NFS görünümlü Burnout Paradise dan başka bir şey değil hocam
  • NFS arcade anlayışında 2010larda kaldı. Gaza basınca tamponun asfalta yapışması ekranda hızlanma etkisi yaratan efektler v.s eskidi artık. bir diğer konuda araçların gerçekle alakasın kalmaması arcade dahi olsa aracların karakteristik özellikleri tamamen degişmemeli her nekadar yükseltme yapıp noos'da taksan o özellikleri taşımalı araç yoksa lisanslı ve markalı araç kullanmanın bir anlamı kalmıyor GTA'da olduğu gibi kafana göre araç tasarlayıp ekle daha iyi... 2020 ye gelmişiz NFS tarayıcı oyunu efektleriyle yeni oyun yayınlıyor insanlar sıkıldı sürekli aynı şeyleri görmekten.
    Ekran görüntüleri çok iyi gerçekçi renk paleti kaliteli grafiklerle gelecek gibi. umarım sürüş kısmında da değişikler olur.
  • unconc3rn3d kullanıcısına yanıt
    Aslında 2000'lilerde kaldı

    Ayrıca neredeyse herkes nfs nin aslında ne olduğunu neredeyse unuttu

    Araba modifiye etmek değil, süper arabalarla yarışıp polislerin yarışçıları kovalaması


    Artık bu seriye güvenemiyorum ve bu seriye yarış oyunlarının Sonic the Hedgehog'u dememin sebeplerinden birisi de tamamen suyunun çıkarılmış olması
  • Dreandes kullanıcısına yanıt
    Hocam remake demek illa hikâye aynı olacak diye bir kaide yok. Oyunun adını kullanabilmek için de remake yapanlar firmalar var. Sırf oyunun adını kullanmak amacı ile yani, Most Wanted'da bunlardan biri. Ayrıca dediğim gibi, oyun Remake olmasaydı adı Most Wanted 2012 veya 2 olurdu, ancak oyunun adı 2005'teki ile aynı, bunun anlamı da remake olduğudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpazJR61 kullanıcısına yanıt
    Süper arabalarla altına Bugatti çeken polislerden kaçma temasını kimse sevmedi zaten. Bu temayı Criterion işledi ve sevilmedi, bundan dolayı yapımcılığı Ghost'a verdiler, Ghost daha da sıvadı ve şimdi Criterion'a yapımcılığı tekrar verdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unconc3rn3d kullanıcısına yanıt
    Bence Arcade anlayışında 2006'da kaldılar hocam, Carbon'dan sonraki Arcade oyunları çok kötü, özellikle de Undercover, 2015 ve Payback.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nfs serisinin hepsini oynadım nerdeyse yeni nesile çıkan yarış oyunları cidden çok kötüydüm ama Heat mükemmele yakındı benim için. İnşallah ona benzer bir oyun yaparlar. Daha geniş bir harita güzel bir hikaye ile on numara olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boşuna diretiyorsunuz ama öyle diyorsanız size göre öyledir. Ben hiçbir yerde Remake denildiğini görmedim. ENG Wikipedia sayfasında bile. Zaten EA'in 2005'teki oyunu Remake veya Remaster yapması yakın gözüküyor. O zaman o oyunun Remake olmadığını anlarsınız.
  • emrekesk1n kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi düşünüyorum hocam, 2015 ve Payback'ten sonra Heat'i ben de çok beğendim. Umarım yeni oyunda gece yarışları teması Heat'tekinin geliştirilmiş bir şekli olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreandes kullanıcısına yanıt
    Tamam, Most Wanted remake diye bir oyun çıkarsa söz veriyorum size alacağım. İlk oyunun adıyla aynı olan bir oyuna Remake değil de ne diyeceğiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes Most Wanted 2012 diyor zaten. Adı aynı diye Remake olmuyor hocam her oyun O zaman 2018'de çıkan God Of War oyunu da Remake oluyor ama değil. 2018'deki God Of War oyunu yeni bir oyun ve franchise başlattığı için o oyuna Reboot deniyor. 2012'deki Most Wanted oyunu da bir Reboot. Umarım ifade edebilmişimdir
  • Sunlardan bi nfs2 deki tadi alamiyoz cok mu zor yapmasi ya :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dreandes kullanıcısına yanıt
    Hocam GOW evet reboot. NFS 2015 gibi sanırım. Dediğim gibi serinin adı ile aynı olan (Örneğin 2015'teki Need for Speed) oyunlara reboot, serinin bir başka bir oyunu ile adı aynı olan ve daha sonra çıkmış oyunlara (Örneğin NFS Most Wanted) Remake deniliyor diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü çoğu insan nfs underground 2 gibi olmadığı için sevmedi, onunla bir alakası yok
  • SpazJR61 kullanıcısına yanıt
    Zaten demek istediğim süper araba teması ile Underground 2 temasının aynı olmadığı. Kendi kendine mana çıkarıyorsun mesajlardan xD

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nfs mostwanted 2 den sonra sürmeyi bıraktım. payback ta modifiye edip iki sokak gezip foto çekip başka arabayı modifiyeye geçiyordum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nfs most wanted 2012 remake değil reboot. Polis kovalamacası mantığıyla yapılmış, gündüz vakti geçen nfs. Ruhani devamı gibiydi ama pek öyle olmadı.
    Remake olması için ilk oyunun haritasında geçmesi, aynı araçları içermesi, hikayesi ufak değişiklikler olsa bile aynı olması, modifiye olması gerekirdi. Hiçbiri yoktu.
    Reboot olarak yaptılar ama modifiye yoktu, kendi hikayesi yoktu. İşte oyuncular en çok buna tepki göstermişti.
    Most wanted dersen ya remake yapacaksın ya reboot. Remake kesin değil ama reboot da olamamış. Resmen kandırmışlardı.
    Mesela nfs 2015 underground reboot du ama bu sefer 2012 gibi tepkiden korktukları için underground demediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 26 Haziran 2020; 0:12:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.